Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs paliek Dalasā

Džordžs paliek Dalasā
Devins Džordžs (ar bumbu)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Dalasas "Mavericks" pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Devinu Džordžu uz vēl divām sezonām par četriem miljoniem ASV dolāru.

Līgumā paredzēts punkts, kas ļauj Džordžam to pārtraukt jau pēc nākamās sezonas un kļūt par brīvo aģentu. Ziņa par abu pušu vienošanos par līguma pagarināšanu ir mazliet negaidīta, jo tika gaidīts, ka Džordžs nākamsezon spēlēs citā komandā, īpaši pēc tam, kad viņš gandrīz izjauca darījumu, kurā "Mavericks" ieguva Džeisonu Kidu. Džordžs toreiz atteicās no iespējamās aizmainīšanas, bet vēlāk tomēr ar citiem darījumā iesaistītiem spēlētājiem "Mavericks" ieguva Kidu.

Galvenais iniciators Džordža paturēšanā ir jaunais Dalasas galvenais treneris Riks Kārlails. Pagājušajā sezonā Džordžs savainojuma dēļ nepiedalījās visās spēlēs, laukumā izejot 53 mačos, kuros vidēji guva 3,7 punktus un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas. Pirms pievienošanās "Mavericks" 30 gadus vecais Džordžs daudzus gadus pārstāvēja Losandželosas "Lakers", ar ko izcīnīja trīs NBA čempiontitulus. Savas karjeras laikā Džordžs NBA spēlēs vidēji guvis 5,8 punktus un izcīnījis 3,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs: K.Bryant
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: JGrunskis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-20 23:18, pirms 16 gadiem
Nevajag matus skaldīt. Viss tur ir ok.
Un pokemons ir Tavs paps.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-20 23:36, pirms 16 gadiem
Tiešām bezsakarā piekasījies. Padomā loģiski - kāda tur liela starpība vārdiem "nepiedalījās" un "izlaida"?! Ideja tāpat visiem ir absolūti skaidra. Patiesībā brīnos, kā tur, tajā vietā, vispār var saredzēt kādu nepilnību.
Un neliels pārsteigums tas tomēr ir, jo varēja škist, ka Dallasa tomēr nevēlēsies turpināt sadarbību ar spēlētāju, kas ir, tā teikt, pačakarējis viņu biznesu un nervus.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-21 22:13, pirms 16 gadiem
gan jau sezonas laikā aizmainīs, vai vismaz mēģinās, jo manuprāt Džordžs Kubanam ir kā skabarga pakaļā!