Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Braients: "Nejaukšos vadības darbā"

Braients: "Nejaukšos vadības darbā"
Kobe Braients
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" aizsargs superzvaigzne Kobe Braients sarunā ar vietējiem žurnālistiem atklājis, ka nekādā gadījumā neiejauksies kluba vadības darbā šovasar.

Kā zināms, tieši pirms gada pēc regulārās sezonas beigām Braients pavēstīja, ka vēlas, lai "Lakers" aizmaina basketbolistu uz citu vienību, jo vēlas spēlēt konkurētspējīgākā komandā nekā toreiz bija "Lakers". Šogad situācija mainījās, un Braientam vairs nenāk ne prātā pamest savu mūža klubu.

"Esmu apmierināts ar to, kas mums šeit ir," sacīja aizsargs. "Lai ko arī Mičs [Kupčaks - "Lakers" ģenerālmenedžeris] izlems, viņš to šovasar izdarīs. Es šovasar varēšu atpūsties, jo zinu, ka mums tik un tā būs iespēja izcīnīt uzvaru [līgā nākamgad]. Tas ir aizraujoši."

"Jūs visi gaidāt, ka es strādāšu Miča vietā šovasar," sanākušos uzrunāja par pasaules šobrīd labāko basketbolistu dēvētais Braients. "Es to nedarīšu. Es to atstāšu viņa ziņā. Viņš jau ir izdarījis lielisku darbu, uzbūvējot šo komandu tādu, kāda tā ir."

"Mēs zinām, ka bijām tuvu, bet nedaudz pietrūka," turpināja Braients. "Nevaru sagaidīt, kad atgriezīsimies laukumā, veiksme būs mūsu pusē, un rezultāts būs citādāks. Zaudējumi māca, kā uzvarēt. Bostonas "Celtics" mūs pārspēja ar savu pieredzi. Viņi spēlēja fiziskāku basketbolu. Tai pašā laikā paskatāmies uz savu sastāvu - mēs esam jauni puikas vēl."

"Mēs paveicām ko tādu, ko neviens no mums negaidīja," uzsvēra basketbolists, kurš pēc nedēļas pievienosies ASV izlasei, kad tā uzsāks gatavošanos Pekinas Olimpiskajām spēlēm. "Šī bija lieliska iespēja jaunajiem puišiem mācīties un nākamgad atgriezties jau daudz zinošākiem. Būs kārtībā."

Izmantotie resursi:
espn.com


, 2008-06-20 21:05, pirms 16 gadiem
bus, bus es ticu!
, 2008-06-21 01:38, pirms 16 gadiem
Lai nu kas, bet Kobe mans miljakais basketbolists ever.
, 2008-06-21 23:07, pirms 16 gadiem
Kobe nakamgad pievienos savai kolekcijai ceturto gredzenu un Finals MVP!
un Lakers shosezon vnk satriecoshi! I'm Lovin it!
Donovans Mičels. Foto: AP./Scnapix
1

Mičels un "Cavaliers" vienojas par 150 miljonu dolāru vērtu jaunu līgumu

ESPN vēsta, ka NBA klubs Klīvlendas "Cavaliers" panācis vienošanos ar savu zvaigzni Donovanu Mičelu par līguma pagarināšanu uz vēl trim gadiem - līdz 2028. gadam.
NBA čempions Kristaps Porziņģis preses konferencē. Foto: AFP/Scanpix
3

Sell-tics: Bostonas īpašnieki plāno Porziņģa pārstāvētā kluba pārdošanu

Kristapa Porziņģa pārstāvētā basketbola kluba "Boston Celtics" vairākuma daļu turētāji ar Viku Grausbeku priekšgalā plāno komandas pārdošanu, pirmdien, 1. jūlijā, vēstīja Ziemeļamerikas mediji.
Bostonas līderis Džeisons Teitums. Foto. AFP/Scanpix
42

''Celtics'' atalgo Teitumu ar lielāko līgumu NBA vēsturē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Bostonas ''Celtics'' atalgojusi komandas līderi Džeisonu Teitumu ar ienesīgāko līgumu NBA vēsturē, ziņo ESPN.