Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

100 no 100 – Sakramento stūrmanis Maiks Brauns vienbalsīgi atzīts par NBA labāko treneri

Agris Suveizda

100 no 100 – Sakramento stūrmanis Maiks Brauns vienbalsīgi atzīts par NBA labāko treneri
Maiks Brauns. Foto: AFP/Scanpix

Sakramento "Kings" galveno treneri Maiku Braunu pagājušajā nedēļā par regulārās sezonas labāko treneri atzina komandu treneri jeb Treneru asociācija, bet nu viņš pirmo vietu ieguvis arī Nacionālās basketbola asociācijas balsojumā, kurā piedalās mediju pārstāvji.

Bijušais Klīvlendas "Cavaliers", Losandželosas "Lakers" un Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris un Vašingtonas "Wizards", Sanantonio "Spurs", Indianas "Pacers" un Goldensteitas "Warriors" palīgs pirms gada kļuva par Sakramento "Kings" galveno treneri, un tieši Sakramento komanda kļuva par regulārās sezonas patīkamāko pārsteigumu. Efektīvā "Kings" komanda ar bilanci 48-34 izcīnīja trešo vietu Rietumu konferencē un pret pašreizējo čempioni "Warriors" aizvadīs pirmo izslēgšanas sēriju kopš 2006. gada.

Balsojumā piedalījās 100 mediju pārstāvji, un visi 100 pirmajā vietā lika tieši Braunu. Otrajā vietā ar 164 no maksimālajiem 500 punktiem ierindojās Oklahomsitijas "Thunder" treneris Marks Degnolts, kurš saņēma 48 otrās vietas un 20 trešās vietas. Tālāk sekoja Džo Mazula no Bostonas "Celtics" (0-18-23), Džeibī Bikerstafs no Klīvlendas "Cavaliers" (0-13-13), Maikls Melouns no Denveras "Nuggets" (0-7-9) un Maiks Budenholzers no Milvoki "Bucks" (0-5-12). Pie punktiem tika arī "Nets", "Knicks", "Jazz", "Grizzlies", "Lakers", "76ers", "Pelicans" un "Clippers" treneri.

Sakramento "Kings" izslēgšanas spēles sākusi ar divām uzvarām savā laukumā pār čempioni Goldensteitas "Warriors" – 126:123, 114:106. Pirms gada par labāko treneri tika atzīts Montijs Viljamss no Fīniksas "Suns".

Izmantotie resursi:
https://pr.nba.com/wp-content/uploa...