Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Mičels pēc ''Jazz'' izstāšanās: ''Nezinu, ko pie velna darīšu nākamnedēļ''

Mičels pēc ''Jazz'' izstāšanās: ''Nezinu, ko pie velna darīšu nākamnedēļ''
Donovans Mičels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Lielu vilšanās sajūtu pēc izstāšanās no tālākās cīņas par NBA čempiona titulu izrādīja Jūtas ''Jazz'' līderis Donovans Mičels, kurš pēc zaudējuma Rietumu konferences otrās kārtas sērijas sestajā spēlē pret Losandželosas ''Clippers'' ar 119:131 atzina, ka nezina, ko nākamnedēļ darīs.

Spēlējot bez sava līdera Kavai Lenarda, kurš guvis ceļgala krustenisko saišu savainojumu, Losandželosas ''Clippers'' prata uzvarēt Rietumu konferences uzvarētāju Jūtas ''Jazz'' otrajā izslēgšanas spēļu kārtā ar 4-2. Sestajā sērijas spēlē savā laukumā ''Clippers'' svinēja panākumu ar 131:119.

Izcilu spēli aizvadīja 2019. gada drafta 48. izvēle Terenss Menns, kurš izcēlās ar 39 punktiem, realizējot septiņus no desmit tālmetieniem. ''Man vajadzēja tikai kārtīgi koncentrēties un darīt to, ko es protu. Viņi mani atstāja brīvu.'' Ar 28 punktiem uzvaru kaldināja Pols Džordžs, kurš pēc Lenarda prombūtnes uzņēmies vienības līdera lomu: ''Šī bija mana pirmā pieredze ar tādu līdzjutēju atbalstu. Šis bija īpašs vakars. To varēja just. Esam noņēmuši no sevis smagumu nost, beidzot tiekot tālāk par otro kārtu.''

Pirmo gadu kā ''Clippers'' treneris strādā Tairons Lū, kurš spējis to ievest Rietumu konferences finālā. Tajā pretī par iekļūšanu finālā stāsies Fīniksas ''Suns''. ''Bija labi sajust fanu atbalstu līdz pat pašām beigām. Mēs esam bijuši izsalkuši pēc uzvarām. Zinu, ka pilsētā ir daudz ''Lakers'' atbalstītāju. Viņi ir izstājušies un ja mēs nespēlējam pret viņiem, tad pilsētai vajadzētu mūs atbalstīt. Esmu ļoti priecīgs un lepns par saviem basketbolistiem.''

Vilšanos izrādīja Jūtas ''Jazz'' līderis Donovans Mičels. Basketbolists visas sērijas garumā spēlēja ar potītes savainojumu, taču tas neliedza spēlētājam noslēgt sērijas sesto maču ar 39 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm. ''Vēl neesmu šo zaudējumu līdz galam aptvēris. Esmu šokā. Nezinu, ko pie velna darīšu nākamnedēļ. Gan jau dusmīgs sēdēšu un skatīšos spēles. Fakts, ka konferences finālā spēlēs ''Suns'' un ''Clippers'', grauzīs mani kādu laiku.''

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-06-19 13:22, pirms 3 gadiem
Mičel, ja nav plānu uz nākamo nedēļu, ir piedāvājums Jāņus pasvinēt kopā
, 2021-06-19 14:07, pirms 3 gadiem
Izlase?
, 2021-06-19 14:19, pirms 3 gadiem
Jā, vai tad uz Tokiju nebrauksi Donovan?
Bet ja man tiešām prasi padomu, tad 2 ned. atpūta kādās salā un uzreiz pie darba, lai nepieļautu turpmāku izkrišanu 2. kārtā, bet kļūšanu par superstāru.
, 2021-06-19 14:42, pirms 3 gadiem
Kāda izlase?
Jūs smejaties, viņš nevelk izlases līmenī, viņa pozicijā ir vismaz 10 cilvēki priekšā, sasapņojušies par izlasi
, 2021-06-19 15:21, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: Kāda izlase?
Jūs smejaties, viņš nevelk izlases līmenī, viņa pozicijā ir vismaz 10 cilvēki priekšā, sasapņojušies par izlasi
Padalies ar tiem 10
, 2021-06-19 16:26, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: Padalies ar tiem 10
Marsels Hosa
Mairis Briedis
Rafaels Nadals
Lionels Messi
Andris Biedriņš
Sidnijs Krosbijs
Taigers Vūds
Kirovs Lipmans
Vaira Vīķe-freiberga
Savickis
, 2021-06-19 18:18, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: Marsels Hosa
Mairis Briedis
Rafaels Nadals
Lionels Messi
Andris Biedriņš
Sidnijs Krosbijs
Taigers Vūds
Kirovs Lipmans
Vaira Vīķe-freiberga
Savickis
Nav smieklīgi! Tikai stulbi!
, 2021-06-19 22:00, pirms 3 gadiem
Slavenais Gobērs mazliet aptaisījās.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.