Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" jau bija vienojušies par Alena aizmainīšanu

Andrejs Siliņš

"Celtics" jau bija vienojušies par Alena aizmainīšanu
O.Dž.Mejo "Celtics" "lielā trijnieka" ielenkumā...
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" vadība pirms maiņu termiņa beigām jau esot vienojusies par Reja Alena aizmainīšanu uz Memfisas "Grizzlies", pretī saņemot gados jaunāko otrā numura pozīcijas spēlētāju O.Dž.Mejo, taču darījums pēdējā mirklī izjucis.

"Celtics" galvenais treneris Doks Riverss atklājis "Yahoo! Sports", ka kluba vadība jau bija vienojusies par 36 gadus vecā Alena aizmainīšanu, pretī saņemot 12 gadus jaunāko Ovintonu Dž'Entoniju Mejo. Pats Riverss jau esot sazvanījis Alenu, pavēstot jaunumus, taču 20 minūtēs vēlāk Riverss vēlreiz zvanījis savas komandas veterānam. Darījums bija izjucis, un Alens palika Bostonā.

Tikmēr, atsaucoties uz kādu avotu līgā, "Yahoo! Sports" vēsta arī par to, ka Denijs Eindžs, "Celtics" ģenerālmenedžeris strādājis pie Pola Pīrsa aizmainīšanas uz Ņūdžersiju. Tādā gadījumā "Nets" pretī dotu turku centru Memetu Okuru, kā arī drafta izvēles tiesības.

36 gadus vecais Alens ienāca līgā 1996. gadā, kad ar piekto kārtas numuru aizsargu draftēja Milvoki "Bucks". Pavadījis Milvoki septiņas sezonas, Alens tika aizmainīts uz Sietlu. "SuperSonics" vienībā Alens aizvadīja piecas sezonas. 2007. gada jūlijā Alens maiņas darījuma rezultātā nonāca Bostonas "Celtics", kur pievienojās Polam Pīrsam un Kevinam Gārnetam. Jau savā pirmajā sezonā "lielais trijnieks" izcīnīja NBA čempiontitulu, kas ir arī pagaidām vienīgais Alena tituls.

O.Dž Mejo līgā ienāca tikai nākamajā sezonā pēc pieminētā "Celtics" čempionu titula. 2008. gada draftā Mejo ar trešo numuru izvēlējās Minesotas "Timbwerolves", vēlāk aizmainot uz Memfisas "Grizzlies", kur aizsargs pavadījis visu līdzšinējo karjeru.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

     [+] [-]

, 2012-04-19 16:22, pirms 12 gadiem
Kāds Mejo komandā ļoti nemīl. To vien dara kā mēģina aizmainīt prom.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-19 16:48, pirms 12 gadiem
Varēja Pīrss vai Allens pret Gaju, tas būtu labāks darījums, manuprāt!