Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

M. Bibijs: ''Viss ir mūsu rokās!''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

M. Bibijs: ''Viss ir mūsu rokās!''
Maiks Bibijs
Foto: nba.com

Saspēles vadītājs Maiks Bibijs, kurš nesen no Sakramento ''Kings'' pārcēlās uz Atlantas ''Hawks'', sarunā ar komandas biedriem atzinis, ka ''vanagu'' iekļūšana izslēgšanas spēlēs ir atkarīga tikai no pašu snieguma.

''Viss ir mūsu rokās,'' reālists ir Bibijs. ''Es nevēlos, lai no kādas citas komandas snieguma būtu atkarīga mūsu kvalificēšanās izslēgšanas spēlēm. Jau iepriekš esmu bijis tādā situācijā un nevēlos tur atgriezties, tāpēc man jāuzmundrina savi komandas biedri, lai arī viņi saprot, ka mūsu turpmākais liktenis atkarīgs no mums!''

Par Bibija devumu komandas uzvarās izteicās komandas galvenais treneris Maiks Vudsons: ''Viņš pamazām ir iejuties komandā un sācis sajust mūsu spēles stilu. Viņš var iemest, un, ja būsi brīvs, viņš tev atdos piespēli. Kopš esmu galvenā trenera amatā tāds saspēles vadītājs mums vēl nav bijis.

''Hawks'' ar 29 uzvarām un 38 zaudējumiem Austrumu konferencē pašlaik ieņem astoto vietu, kas nodrošina vietu playoff cīņās, taču ''vanagiem'' uz papēžiem min Ņūdžersijas ''Nets'' (28-39). Šonakt abām komandām paredzēta savstarpēja spēkošanās Ņūdžersijā.

Izmantotie resursi:
ajc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-19 18:36, pirms 16 gadiem
east
WEST
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja