Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" prezidents: Gordons paliks

Andrejs Siliņš

"Bulls" prezidents: Gordons paliks
Bens Gordons
Foto: Reuters

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" prezidents Džerijs Reinsdorfs uzskata, ka kluba vadībai izdosies panākt vienošanos ar aizsargu Benu Gordonu, un basketbolists turpinās spēlēt Čikāgas vienībā.

Pagājuši jau divi mēneši kopš kluba vadība veic pārrunas ar spēlētāja pārstāvjiem par jauna līguma parakstīšanu. Pirms mēneša veiksmīgi tika likti paraksti uz sadarbības līguma ar Luolu Dengu, taču Gordona jautājums nav izkustējies no vietas. Šajā laikā parādījusies informācija par Gordona iespējamo spēlēšanu Krievijā, taču ļoti iespējams, ka tas ir aģentu triks, lai uzsistu sava klienta cenu.

"Šim jautājumam jāatrisinās," optimistiski noskaņots ir Reinsdorfs. "Mūsu starpā ir biznesa nesaprašanās attiecībā uz naudu, bet viņš joprojām ir Čikāgas "bullis", tāpēc sagaidu, ka viņš spēlēs "buļļos". Sagaidu, ka viņš smagi cīnīsies laukumā. Būšu pārsteigts, ja situācija atrisināsies citādāk. Nezinu, vai šis jautājums tiks atrisināts līdz treniņnometnes sākumam, bet uzskatu, ka viņš būs komandā tik un tā."

Gordons ir ierobežots brīvais aģents, kas nozīmē to, ka "Bulls" pieder pirmtiesības uz šo spēlētāju. Ja aizsargam tiktu piedāvāts līgums no kāda cita kluba puses, Čikāgas klubam būtu tiesības piedāvāt tādu pašu summu. Tiesa, ja piedāvājums nāktu no Eiropas, šis noteikums nebūtu spēkā. Gordona iespēja ir noslēgt vienas sezonas līgumu par 6,4 miljoniem dolāru un nākamvasar kļūt par neierobežotu brīvo aģentu.

Izmantotie resursi:
suntimes.com

  -3 [+] [-]

, 2008-09-18 19:11, pirms 16 gadiem
Kur Tad viņš citur paliktu.!

  +5 [+] [-]

, 2008-09-18 19:20, pirms 16 gadiem
KB24 rakstīja: Kur Tad viņš citur paliktu.!
tadam speletajam pietiktu piedavajumu

  +4 [+] [-]

, 2008-09-18 19:37, pirms 16 gadiem
Man liekas ka Chikaagai vairak vajag Gordonu nekaa vinjam Chikagu.Turklat 6M taadam speletajam ir smiekligi.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-18 19:53, pirms 16 gadiem
Ja Gordons paliks Chikāgai ļoti labi aizsargi Rouzs, Hairihs, Hjūzs un Gordons Tikai kā viņi sadalīs laiku laukumā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-18 20:35, pirms 16 gadiem
nav jau neviena komanda, kurai ir atlikuši brīvie līdzekļ, lai kaut ko piedāvātu. Tā ka vai nu Gordonam jāsamazina savas prasības, vai jāņem tas 1 sezonas līgums un tad jāskatās, kas nākošsezon viņam ko var piedāvāt.
Vēl reāli ir, ka viņš nekam nepiekrīt un uz sezonu paraksta lielo rubļu līgumu ar krievu nafteniekiem un pēc gada atgriežas NBA.

     [+] [-]

, 2008-09-18 21:02, pirms 16 gadiem
oscars rakstīja: tikai ne par cenu kaadu pats Gordons iedomaajies.. ja jau tu saki ka piedavaajumu par Gordonu netruuktu, tad jajautaa kur tad vinji ir???? jo nevienai komandia nav tagad aizliegts meegjinaat Gordonu nomakshjereet.. tikai tam nav jeega, jo Gordons pats grib nepiedodami daudz pikja... jebkuru sparatiigu piedavaajumu no citas komandas Chikaga parsitiis un arii pats Gordons visticamak noraidiis...

tapec visticamaaka versija ir ka tiks panakts jau mineetais kvalifikacijas liigums uz vienu gadu par 6 mio un pec tam Gordons buus briivs ka putns... vares iet pie taa kas maksas visvairaak vai pie taa kas gribes ar Chikago nereekjinoties.. bet par saviem 12 mio (ka vinjhs to grib) var nesapnjot - NEVIEnA komanda vinjam tadu naudu nedos..
Bet 6 mio prieksa vina ir taa kaa bisku pa maz!!!
Nav jau nemaz NBA paslaik tik daudz komandu ar briviem lidzekliem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja