Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" iegūst drafta pirmo numuru pirmoreiz kopš Aiversona izvēles

Rolands Eliņš

"76ers" iegūst drafta pirmo numuru pirmoreiz kopš Aiversona izvēles
"76ers" treneris Brets Brauns (pa labi) tiek apsveikts ar uzvaru drafta izlozē
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijās drafta izvēles kārtības izlozē neviena komanda neieguva augstāku numuru nekā plānots, līdz ar pirmā izvēlēties varēs aizvadītās sezonas sliktākā komanda Filadelfijas „76ers”.

NBA drafta izlozē piedalās 14 komandas, kuras šosezon neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Ar izlozes palīdzību tiek noteiktas pirmo trīs numuru īpašnieces, kamēr pārējās tiek sarindotas secībā apgriezti iegūtajai vietai regulārajā sezonā. Līdz ar to „76ers” teorētiski nevarēja palikt ar zemāku izlozes numuru kā ceturto, kamēr pirmo drafta numuru teorētiski varēja iegūt gan „Jazz”, gan „Bulls”.

Čikāgas un Jūtas izredzes loterijā gan bija niecīgas, kamēr Filadelfijai, saskaņā ar NBA noteikumiem, bija 25% iespēja iegūt pirmo numuru, turklāt tās rīcībā bija arī no „Kings” iegūta pirmās kārtas izvēle ar 1.9% iespēju iegūt pirmo numuru. Šoreiz izlozē viss notika „pēc plāna” un visas trīs vājākās komandas arī ieguva pirmos trīs numurus draftā.

„76ers”, neskatoties uz vairākas sezonas ilgu atrašanos līgas pastarītes lomā, drafta pirmo numuru ieguvusi pirmoreiz kopš 1996. gada, kad izvēlējās unikālo aizsargu Alenu Aiversonu, kurš rudenī kļūs par basketbola Slavas zāles pārstāvi. Filadelfijas sastāvā jau šobrīd ir vairāki talantīgi garie spēlētāji, kas izraudzīti pēdējo gadu draftos – Džalils Okafors, Nerlenss Noels, kā arī vairāku savainojumu dēļ debiju vēl nepiedzīvojušais Džoels Embīds, tāpat no Eiropas tiek šoruden tiek gaidīta Dario Šariča pievienošanās.

Draftā „76ers” būs jāveic izvēle starp Austrālijas pārstāvi Benu Simonsu, 19 gadus vecu un 2.08m garu spēka uzbrucēju no LSU, un Brendonu Ingremu no Djūkas universitātes. 2.06m garai Ingrems spēlē vieglā uzbrucēja pozīcijā un savā pirmajā un, visticamāk, vienīgajā NCAA sezonā vidēji guva 17.3 punktus. Savukārt Simonss izcēlās ar 19.2 punktiem, 11.8 atlēkušajām bumām un 4.8 piespēlēm. Abi tiek minēti kā drafta galvenie favorīti, taču kā nozīmīgs faktors jāmin arī, ka „76ers” iepriekšējos draftos ieguvusi tieši garos spēlētājus.

Ja „76ers” ņems to vērā un izvēlēsies vieglo uzbrucēju Ingremu, Simonss, visticamāk, nonāks Losandželosas „Lakers”, kas saglabāja otro vietu draftā pēc savas sliktākās sezonas kluba vēsturē. Simonss un viņa aģenti, starp citu, iepriekš netieši izteikušies, ka cer uz nonākšanu tieši „Lakers” sastāvā. Losandželosas klubam šī turklāt bija dubulta uzvara loterijā – ja viņu izvēle būtu izslīdējusi ārpus pirmā trijnieka, tā automātiski pārietu „76ers” rīcībā iepriekš noslēgtu darījumu dēļ.

Iepriekšēju maiņu dēļ šis solās būt bagātīgs drafts Bostonas „Celtics” komandai, kas prata šosezon izcīnīt 48 uzvaras un iekļūt izslēgšanas spēlēs. Bostonā draftā varēs izvēlēties ar trešo numuru, kas iegūts no „Nets”, un kopumā tās īpašumā ir astoņas drafta izvēles.

Savukārt Kristapa Porziņģa pārstāvētā „Knicks” sezonu noslēdza ar septīto sliktāku bilanci, taču tās drafta izvēle pieder Denveras „Nuggets” vienībai. Arī savu otrās kārtas izvēli „Knicks” jau ir aizmainījusi, un tā pieder „Rockets”, līdz ar 23. jūnijā Ņujorkā notiekošajā draftā būs bez izvēles tiesībām.

Draftā tiks izvēlēti 60 spēlētāji, un tam pieteicies arī Latvijas basketbolists Rolands Šmits, tāpat draftā būs iespējams izvēlēties Iļju Gromovu, kurš kopā ar Verneru Kohu jūnija sākumā piedalīsies pirmsdrafta nometnē Itālijā. Nevian latvieša vārds gan nefigurē Ziemeļamerikas mediju drafta prognozēs, un arī portāla „Draftexpress” simts labāko jauno talantu sarakstā Latvija nav pārstāvēta.

„76ers” uzvara loterijā izraisīja arī sazvērestības teoriju rašanos, jo kluba leģenda Dikembe Mutombu sociālajā tīklā „Twitter” apsveica komandu ar uzvaru jau vairākas stundas pirms drafta izlozes. Mutombu šo ziņu gan uzreiz izdzēsa, taču tā, protams, tika pamanīta un bieži citēta. Mutombu pēc „76ers” uzvaras šo atgadījumu skaidroja kā savu kļūdu un paviršību – kluba preses dienests esot palūdzis viņam uzvaras gadījumā publiski apsveikt „76ers” un nosūtījis pāris „tvīta” paraugus. Mutombu vēlējies tos apskatīt un netīšām nospiedis publicēt.

NBA 2016. gada drafta loterijas rezultāti

V.KomandaBilance 15/16Piezīmes
1.76ers10-72
2.Lakers17-65
3.Celtics48-34iegūta no ”Nets”
4.Suns23-59
5.Timberwolves29-53
6.Pelicans30-52
7.Nuggets33-49iegūta no ”Knicks”
8.Kings33-49
9.Raptors56-26iegūta no ”Nuggets”
10.Bucks33-49
11.Magic35-57
12.Jazz40-42
13.Suns23-59iegūta no ”Wizards”
14.Bulls42-40

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2016-05-18 07:28, pirms 8 gadiem
Kā arī pirmie noslēdz līgumu par reklāmas izvietošanu uz krekliem.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-18 07:50, pirms 8 gadiem
Nav ne 76ers, ne Lakers pelnījuši ar savu "tankošanu". Tik nožēlojamas komandas

  +7 [+] [-]

, 2016-05-18 08:24, pirms 8 gadiem
Nn jēga 76eriem tās drafta izvēles, ja viņi katru gadu paņem 4/5 nr un paliek ar nabadzīgu īso sastāvu? Labāk būtu paņēmuši kā Wolves kādu veterānu, lai jaunajiem ir piemērs, nevis lielākā daļa komandas ir rūkiji un nezina, ko darīt + treneris nekāds

  -2 [+] [-]

, 2016-05-18 08:34, pirms 8 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Nav ne 76ers, ne Lakers pelnījuši ar savu "tankošanu". Tik nožēlojamas komandas
Lakers gadījumā var vainot tikai un vienīgi komandas vadību un Kobi. Vajadzēja viņiem slēgt milzīgus līgumus savā starpā un vēl šogad paziņot, ka rezultāti ir pie kājas, galvenais ir smuki atvadīties no Kobes... Vot, prioritātes!

Atceros, kad gānīju Kobi un Leikers šeit pat, kad viņi pagarināja līgumu, nolaižot Kobes algu, kas joprojām bija lielākā līgā, lai Kobe sen jau nebija pat tuvu top 10. Tad visi fanboyi bija starā, cik labs līgums un cik pelnīts bla bla, poh, ka Kobe vairs nav līmenī, bet kādu biznesu viņš nes, kas par vērtību viņam! Jā, lūk ir tā visa augļi! Tajā laikā negribēju ticēt, ka Lakers ir tikai un vienīgi bizness, nevis nopietna sporta komanda, bet tā tomēr bija patiesība.

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:01, pirms 8 gadiem
Tad jau droši ņems Ingramu 76ers jo šiem scoreri vajag,bet vai tāpēc ir vērts palaist garām tādu,kāds ir Simmons?

  +5 [+] [-]

, 2016-05-18 10:16, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Lakers gadījumā var vainot tikai un vienīgi komandas vadību un Kobi. Vajadzēja viņiem slēgt milzīgus līgumus savā starpā un vēl šogad paziņot, ka rezultāti ir pie kājas, galvenais ir smuki atvadīties no Kobes... Vot, prioritātes!

Atceros, kad gānīju Kobi un Leikers šeit pat, kad viņi pagarināja līgumu, nolaižot Kobes algu, kas joprojām bija lielākā līgā, lai Kobe sen jau nebija pat tuvu top 10. Tad visi fanboyi bija starā, cik labs līgums un cik pelnīts bla bla, poh, ka Kobe vairs nav līmenī, bet kādu biznesu viņš nes, kas par vērtību viņam! Jā, lūk ir tā visa augļi! Tajā laikā negribēju ticēt, ka Lakers ir tikai un vienīgi bizness, nevis nopietna sporta komanda, bet tā tomēr bija patiesība.
Nu nevar tev īsti nepiekrist, bet šajā jautājumā es principā noveļu vainu uz Deividu Stērnu! Jo, ja mēs atceramies, šķiet, 2011. gadu, kad viņi dabūja D12, viņi pēc tam arī dabūja CP3 savā īpašumā, tas jau bija done deal, bet Stērns nez kāpēc noraidīja šo darījumu un beigās viss notika kā notika. D12 aizgāja un pēc tam jau gan ko tur Kobi vainot, tas jau bija skaidrs, ka līdz "contender" statusam viņi vairs nenonāks un tad kāpēc lai viņam maksātu kapeikas, nevis iedot normālu līgumu? Tas mums tikai liekās, ka viņi miljonāri, savu piķi sapelnījuši, ko viņiem vairāk vajag? Reāli te ir runa par to, ka tu prasi kādam cilvēkam atteikties no daudziem miljoniem bez iemesla. To neviens saprātīgs cilvēks nedarītu! Cits jautājums, kā jau minēju - vai tiešām viss būtu beidzies tā, ja CP3 nonāktu tomēr Leikeros? Neticu, ka Howards būtu aizgājis, ja viņam blakus būtu CP3! Un zinot Leikerus, viņi noteikti būtu dabūjuši arī solīdu aizmuguri šim trijniekam! Un atkal - neticu, ka Kobe būtu blakus šiem spēlētājiem ņēmis to līgumu (jeb precīzāk - pieprasījis), zinot, ka tas cap-rooms, ko viņš neaizņem, var viņiem dabūt vēl n labus spēlētājus, kas ļautu viņiem par titulu cīnīties! Tā lūk... Bet nu tās ir tikai manas domas!

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:18, pirms 8 gadiem
Nez vai tas ko mainīs šai mūžīgo lūzeru komandā?

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:21, pirms 8 gadiem
76ers nopietni jāpiedomā ko darīt. Domāju jāiesaistās maiņās un jāņem Simmons. Pārbagāti talantīgs garais gals.

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:22, pirms 8 gadiem
76 paņems Simmonsu, bet Okoforu vajadzētu aizmainīt pret īso.

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:28, pirms 8 gadiem
Par cik Lakers pagājušajā draftā izčakarēja Sixers un no degungala viņiem savāca Raselu, kurš bija Sixers galvenā prioritāte, domāju, Sixers šogada varētu izčakarēt Leikerus un savākt Simonsu. Jā, piekrītu, ka tāds Simonss Sixeriem nav īsti vajadzīgs, taču es noteikti izdarītu šādu izvēli, jo Simonss ir visvērtīgākais šī drafta spēlētājs un, ja tiešām būs tā, ka viņš paliks lieks, jebkurā gadījumā varēs to veiksmīgi iemainīt. Vai iemainīt to pašu Okaforu, Noelu vai Embīdu pret ko "mazāku". Nu, tas tā, tīri no stratēģiskā viedokļa.

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:28, pirms 8 gadiem
Alensan rakstīja: Nn jēga 76eriem tās drafta izvēles, ja viņi katru gadu paņem 4/5 nr un paliek ar nabadzīgu īso sastāvu? Labāk būtu paņēmuši kā Wolves kādu veterānu, lai jaunajiem ir piemērs, nevis lielākā daļa komandas ir rūkiji un nezina, ko darīt + treneris nekāds
Par tām drafta izvēlēm es piekrītu, bet pateikt, ka treneris ir slikts - tā gan nav prāta lieta. Brets Brauns ir labs treneris. Taču, ko var gribēt, ja tev no D-līgas sastāva ir jāuztaisa NBA konkurētspējīga komanda. Ne Popovičs, ne Kerrs to nespētu. + Brauns ir Popoviča skolas treneris, un no Spurs organizācijas vienkārši nemēdz iznākt slikti treneri. Piemēram, Badenholzers, Atlantas treneris. Slikts? Diez vai... Arī Kerru mēs varam pieskaitīt pie Popoviča izaudzinātajiem treneriem. Tā kā, nemuldi vairs, lūdzu!

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:35, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Par cik Lakers pagājušajā draftā izčakarēja Sixers un no degungala viņiem savāca Raselu, kurš bija Sixers galvenā prioritāte, domāju, Sixers šogada varētu izčakarēt Leikerus un savākt Simonsu. Jā, piekrītu, ka tāds Simonss Sixeriem nav īsti vajadzīgs, taču es noteikti izdarītu šādu izvēli, jo Simonss ir visvērtīgākais šī drafta spēlētājs un, ja tiešām būs tā, ka viņš paliks lieks, jebkurā gadījumā varēs to veiksmīgi iemainīt. Vai iemainīt to pašu Okaforu, Noelu vai Embīdu pret ko "mazāku". Nu, tas tā, tīri no stratēģiskā viedokļa.
Nav jau tā,ka nav vajadzīgs var jau Simmonsu maukt pa 3 numuru,bet viņam priekš 3 numura metiens ir diezgan sūdīgs.Palaist tādu spēlētāju garām kauna lieta.Hz īsti kam viņ'tgd ir vairāk līdzīgs ar tādām saspēles vadīšanas un rebound prasmēm.

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:45, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nav jau tā,ka nav vajadzīgs var jau Simmonsu maukt pa 3 numuru,bet viņam priekš 3 numura metiens ir diezgan sūdīgs.Palaist tādu spēlētāju garām kauna lieta.Hz īsti kam viņ'tgd ir vairāk līdzīgs ar tādām saspēles vadīšanas un rebound prasmēm.
Visvairāk jau Sixeriem šobrīd būtu vajadzīgs laba līmeņa uzbrūkošais aizsargs, taču šajā draftā tāda nav. Tad nu jāņem labākais no pieejamajiem un tas viennozīmīgi ir Simonss. Teorētiski varētu viņu iespēlēt par 3.nr., kā point forward, par cik viņam ir labas laukuma pārredzēšanas spējas, bet nu... domāju, ka tā būtu lieka talantīgā spēlētāja čakarēšana, jo tomēr viņš ir 4.nr. un varbūt tikai epizodiski var nokapāt kā 3.nr.

     [+] [-]

, 2016-05-18 10:49, pirms 8 gadiem
Gribējās jau, lai LAL tiek Simons, bet nu aizies uz 76ers, neticu ka uztaisīs draftā kādu brīnumu, tomēr tādi spēlētāji reiz pa 5 gadi parādās. LAL varētu paņemt Ingram, lai džeks attīstās, un vēl vienu sezonu tankoties, tas būtu pareizākais variants.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-18 11:13, pirms 8 gadiem
Reaalais rakstīja: Gribējās jau, lai LAL tiek Simons, bet nu aizies uz 76ers, neticu ka uztaisīs draftā kādu brīnumu, tomēr tādi spēlētāji reiz pa 5 gadi parādās. LAL varētu paņemt Ingram, lai džeks attīstās, un vēl vienu sezonu tankoties, tas būtu pareizākais variants.
LAL fani, kas pieraduši pie zvaigznēm un uzvarām vēl vienu sezonu vairs nevarēs izturēt, turklāt Kobes vairs nav, skatītāju arī būs krietni mazāk, ja sāks tankot.

     [+] [-]

, 2016-05-18 11:16, pirms 8 gadiem
Nedarbs rakstīja: Nu nevar tev īsti nepiekrist, bet šajā jautājumā es principā noveļu vainu uz Deividu Stērnu! Jo, ja mēs atceramies, šķiet, 2011. gadu, kad viņi dabūja D12, viņi pēc tam arī dabūja CP3 savā īpašumā, tas jau bija done deal, bet Stērns nez kāpēc noraidīja šo darījumu un beigās viss notika kā notika. D12 aizgāja un pēc tam jau gan ko tur Kobi vainot, tas jau bija skaidrs, ka līdz "contender" statusam viņi vairs nenonāks un tad kāpēc lai viņam maksātu kapeikas, nevis iedot normālu līgumu? Tas mums tikai liekās, ka viņi miljonāri, savu piķi sapelnījuši, ko viņiem vairāk vajag? Reāli te ir runa par to, ka tu prasi kādam cilvēkam atteikties no daudziem miljoniem bez iemesla. To neviens saprātīgs cilvēks nedarītu! Cits jautājums, kā jau minēju - vai tiešām viss būtu beidzies tā, ja CP3 nonāktu tomēr Leikeros? Neticu, ka Howards būtu aizgājis, ja viņam blakus būtu CP3! Un zinot Leikerus, viņi noteikti būtu dabūjuši arī solīdu aizmuguri šim trijniekam! Un atkal - neticu, ka Kobe būtu blakus šiem spēlētājiem ņēmis to līgumu (jeb precīzāk - pieprasījis), zinot, ka tas cap-rooms, ko viņš neaizņem, var viņiem dabūt vēl n labus spēlētājus, kas ļautu viņiem par titulu cīnīties! Tā lūk... Bet nu tās ir tikai manas domas!
Es tik tā nedaudz palabot. CP3 trade Veto uzlika 2011,bet Howardu ieguva 2013 nevis visu vienā gadā.

     [+] [-]

, 2016-05-18 11:22, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Lakers gadījumā var vainot tikai un vienīgi komandas vadību un Kobi. Vajadzēja viņiem slēgt milzīgus līgumus savā starpā un vēl šogad paziņot, ka rezultāti ir pie kājas, galvenais ir smuki atvadīties no Kobes... Vot, prioritātes!

Atceros, kad gānīju Kobi un Leikers šeit pat, kad viņi pagarināja līgumu, nolaižot Kobes algu, kas joprojām bija lielākā līgā, lai Kobe sen jau nebija pat tuvu top 10. Tad visi fanboyi bija starā, cik labs līgums un cik pelnīts bla bla, poh, ka Kobe vairs nav līmenī, bet kādu biznesu viņš nes, kas par vērtību viņam! Jā, lūk ir tā visa augļi! Tajā laikā negribēju ticēt, ka Lakers ir tikai un vienīgi bizness, nevis nopietna sporta komanda, bet tā tomēr bija patiesība.
Pasties uz Lakers sasniegumiem un kā viņi māk uzbūvēt komandas, kuras spēj izcīnīt titulus! Kobes līgums bija par sāļu, bet tas saucas abpusēja cieņa, Kobe visu savu karjeru nospēlēja Lakers un atdeva sevi visu, neaizgāja kad bija grūti laiku un gaidīja, kad viņam savāca komandu apkārt pēc Šaka aiziešanas!
Lakers nav 76ers, kas draftē kaut ko bez jebkāda plāna. Pārbūves process nav gada vai divu darbs, pagaidi gadu griezumā redzēsi ka Lakers būs atpakaļ augšgalā.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-18 11:22, pirms 8 gadiem
Te paliek tikai viens neatbildēts jautājums - 76ers paliks pēdējie, vai tomēr priekšpēdējie Austrumu konferencē jaunajā sezonā?

     [+] [-]

, 2016-05-18 12:22, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: LAL fani, kas pieraduši pie zvaigznēm un uzvarām vēl vienu sezonu vairs nevarēs izturēt, turklāt Kobes vairs nav, skatītāju arī būs krietni mazāk, ja sāks tankot.
LAL visticamāk par jebkuru cenu mēģinās iegūt KD, bet tā kā viņu nedabūs - tad otršķirīgām zvaigznēm, kas visticamāk ar nevar atnest titulu, nav jēga. Piemēram, Buļi 10 gadus tankojās līdz izdzevās normālu sastāvu dabūt, bez tā nemaz nevar, ja nedabon kādu no līgas TOP5 spēlētājiem vai arī komandu netrenē Pops.
Nākamgad top komanda būs Minesota, kas ir ilgi tankojusies + vēl šogad labs picks un ir piesaistīts spēcīgs treneris.

     [+] [-]

, 2016-05-18 12:40, pirms 8 gadiem
No tavas mutes Dieva ausī. Patīk viņi, bet viņi katru gadu skaitās top komanda pirms jāsāk spēlēt. Un joprojām nepatīk rubio.

     [+] [-]

, 2016-05-18 14:17, pirms 8 gadiem
Reaalais rakstīja: LAL visticamāk par jebkuru cenu mēģinās iegūt KD, bet tā kā viņu nedabūs - tad otršķirīgām zvaigznēm, kas visticamāk ar nevar atnest titulu, nav jēga. Piemēram, Buļi 10 gadus tankojās līdz izdzevās normālu sastāvu dabūt, bez tā nemaz nevar, ja nedabon kādu no līgas TOP5 spēlētājiem vai arī komandu netrenē Pops.
Nākamgad top komanda būs Minesota, kas ir ilgi tankojusies + vēl šogad labs picks un ir piesaistīts spēcīgs treneris.
Ja Thunder netiks finālā(kas, visdrīzāk arī notiks), domājams, Lakers ir visai labas cerības dabūt KD savā sastāvā. Nu nebūs OKC nekādu trumpju un argumentu, lai spētu pārliecināt KD palikt, ja viņam tiks likts ļoti vilinošs piedāvājums no LAL. Grozi kā gribi, taču LAL ir ļoti nopietns brends un Losandželosa ir...nu, tā ir Losandželosa. Tikmēr OKC ir mazā tirgus pārstāvji, bet Oklahomsitija nav nekas(nu, tā relatīvi ņemot). Un ko tad OKC pārstāvji spiedīs? Uz jūtām, uz to, ka viņu mīl visa Oklahoma utt. Es dotu vairāk kā 50% par to, ka KD nākamsezon piemērīs LAL(vai WAS, bet tas jau ir cits stāsts, kreklu). Izņemot, protams, ja OKC šogan nepaņem titulu...

     [+] [-]

, 2016-05-18 14:22, pirms 8 gadiem
p.s. nez, kā izskatītos Grifins iekš Lakers... saprotu, ka tā ir utopija, bet nu tomēr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-18 15:19, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Ja Thunder netiks finālā(kas, visdrīzāk arī notiks), domājams, Lakers ir visai labas cerības dabūt KD savā sastāvā. Nu nebūs OKC nekādu trumpju un argumentu, lai spētu pārliecināt KD palikt, ja viņam tiks likts ļoti vilinošs piedāvājums no LAL. Grozi kā gribi, taču LAL ir ļoti nopietns brends un Losandželosa ir...nu, tā ir Losandželosa. Tikmēr OKC ir mazā tirgus pārstāvji, bet Oklahomsitija nav nekas(nu, tā relatīvi ņemot). Un ko tad OKC pārstāvji spiedīs? Uz jūtām, uz to, ka viņu mīl visa Oklahoma utt. Es dotu vairāk kā 50% par to, ka KD nākamsezon piemērīs LAL(vai WAS, bet tas jau ir cits stāsts, kreklu). Izņemot, protams, ja OKC šogan nepaņem titulu...
Nu RW ir labs arguments jebkuram spēlētājam, lai paliktu sastāvā, ja protams nav izbesījis ar saviem tizlajiem gājieniem. Uz Was varētu vēl aiziet, jo laikam skaitās dzimtā pilsēta, un pats atzinis ka nebūtu nekas pretīt tur spēlēt. Bet par LAL - ir viņam tur vasaras māja, bet man liktos tad pat ticamāks variants, ka viņš dotos uz LAC pie CP3 un DJ (pie tāda nosacījuma Grifins gan tiktu aizmainīts projām).

     [+] [-]

, 2016-05-18 16:48, pirms 8 gadiem
Reaalais rakstīja: Nu RW ir labs arguments jebkuram spēlētājam, lai paliktu sastāvā, ja protams nav izbesījis ar saviem tizlajiem gājieniem. Uz Was varētu vēl aiziet, jo laikam skaitās dzimtā pilsēta, un pats atzinis ka nebūtu nekas pretīt tur spēlēt. Bet par LAL - ir viņam tur vasaras māja, bet man liktos tad pat ticamāks variants, ka viņš dotos uz LAC pie CP3 un DJ (pie tāda nosacījuma Grifins gan tiktu aizmainīts projām).
Laba piebilde - ja nav jau izbesījis... Tieši tur tā lieta, ka RW tīri teorētiski varētu būt spēlētājs, kurš var piesaistīt kādu klāt, bet tādam KD, kurš šajā komandā jau ir daudzus gadus, RW drīzāk ir kā papildus iemesls doties prom, nevis palikt.
Savukārt priekš RW galvenais favorīts, kuram obligāti jāpaliek komandā, noteikti ir Peins...
Savukārt kas vēl man šķistu interesants variants - Grifins iekš MIN...

     [+] [-]

, 2016-05-18 18:00, pirms 8 gadiem
Reaalais rakstīja: Nu RW ir labs arguments jebkuram spēlētājam, lai paliktu sastāvā, ja protams nav izbesījis ar saviem tizlajiem gājieniem. Uz Was varētu vēl aiziet, jo laikam skaitās dzimtā pilsēta, un pats atzinis ka nebūtu nekas pretīt tur spēlēt. Bet par LAL - ir viņam tur vasaras māja, bet man liktos tad pat ticamāks variants, ka viņš dotos uz LAC pie CP3 un DJ (pie tāda nosacījuma Grifins gan tiktu aizmainīts projām).
vispār washingtona kā variants jau tika atmests, arī pēc kd paša teiktā

     [+] [-]

, 2016-05-18 18:21, pirms 8 gadiem
Ambrē rakstīja: Te paliek tikai viens neatbildēts jautājums - 76ers paliks pēdējie, vai tomēr priekšpēdējie Austrumu konferencē jaunajā sezonā?
Nets būs pēdējie, bez pika līdz 2019. gadam.

     [+] [-]

, 2016-05-18 19:13, pirms 8 gadiem
HMB-PC2016 rakstīja: Janem simmons un jasuta embiids ar noelu prom!!! Noels vispar skiet paliks muzhigi perspektivais, nu neredzu neko vinaa. Okafors gan labs, tikai deffa japieliek!
To tu savā sūda ofisā izzīdi? Domāju Embīds ir labāks par Okaforu. Un, ja kāds ir jāsūta prom, tad tas ir Okafors. Tikai jāatrod variants, kā viņu kādam iesmērēt ar saviem off court izgājieniem.