Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" atlaiž galveno treneri

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Bulls" atlaiž galveno treneri
Džims Boilans.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Čikāgas ''Bulls'' pēc neveiksmīgi aizvadītas sezonas nolēmis pārtraukt līgumsaistības ar komandas galveno treneri Džimu Boilanu.

52 gadus vecais treneris pie komandas stūres stājās 27. decembrī, neilgi pēc tam, kad ''Bulls'' atlaida līdzšinējo vienības galveno treneri Skotu Skailzu. Boilans kopš tā brīža kopā ar komandu piedalījās 52 spēlēs, izcīnot 24 uzvaras un piedzīvojot 32 zaudējumus. Regulāro sezonu ''Bulls'' pabeidza ar 33 panākumiem un 49 neveiksmēm, un ar šādu uzvaru/zaudējumu bilanci čikāgiešiem iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā neizdevās.

''Atlaist treneri nekad nav viegli. Džims bija nostādīts visai sarežģītā situācijā, jo viņam netika dota iespēja pirms sezonas aizvadīt ar komandu treniņnometni un sagatavot spēlētājus pēc viņa plāna. Sava darba laikā viņš apliecināja, ka ir spējīgs strādāt par galveno treneri, un es ceru, ka viņam šāda iespēja tiks dota vēlreiz,'' sacīja ''Bulls'' ģenerālmenedžeris Džons Paksons.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-18 19:41, pirms 16 gadiem
affirmative, Demar

     [+] [-]

, 2008-04-18 19:44, pirms 16 gadiem
Nu varbūt arī šīs maiņas sezonas laikā darīja savu... nepaspēja vēl Gūdens, Hjūzs iespēlēties komandā.