Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns un Bransons atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Grīns un Bransons atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem
Džeilens Bransons. Foto. AP. Scanpix

LETA. Hjūstonas "Rockets" aizsargs Džeilens Grīns un Ņujorkas "Knicks" aizsargs Džeilens Bransons ir atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem, savā kontā tīmekļa vietnē "X.com" ziņo turnīra rīkotāji.

Rietumu konferencē par labāko atzītais Grīns trijās uzvarētās spēlēs aizvadītajā nedēļā vidēji mačā guva 26,3 punktus, kā arī sakrāja 8,7 atlēkušās bumbas un trīspunktu metienus izpildīja ar 45,8% precizitāti.

Austrumu konferencē Bransons trijās uzvarās trijās spēlēs vidēji mačā guva 35,7 punktus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un trīspunktu metienus izpildīja ar 39,3% precizitāti.

"Rockets" ar 32 uzvarām 67 spēlēs ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, bet "Knicks" ar 40 panākumiem ir ceturtā Austrumos.

Rietumu konferencē uz balvu pretendēja arī Deandrē Eitons (Portlendas "Trail Blazers"), Luka Dončičs, Kairijs Ērvings (abi - Dalasas "Mavericks"), Šejs Gildžess-Aleksandrs (Oklahomasitijas "Thunder"), Domants Sabonis (Sakramento "Kings") un Zaions Viljamsons (Ņūorleānas "Pelicans").

Austrumu konferencē uz balvu pretendēja arī Bams Adebajo, Dankans Robinsons (abi - Maiami "Heat"), Paolo Benkero (Orlando "Magic"), Dariass Gārlends (Klīvlendas "Cavaliers"), Tairīzs Maksijs (Filadelfijas "76ers"), Paskāls Siakams, Mailzs Tērners (Indiānas "Pacers") un Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa komandasbiedrs Džeisons Teitums (Bostonas "Celtics").

Izmantotie resursi:
LETA