Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass pēc sezonas uz Losandželosu?

Arenass pēc sezonas uz Losandželosu?
Gilberts Arenass

Iespējams, pēc šīs sezonas beigām, kad par brīvo aģentu varēs kļūt Vašingtonas "Wizards" aizsargs Gilberts Arenass, viņu vēlēsies iegūt abi divi Losandželosas klubi - "Lakers" un "Clippers".

Kā raksta probasketballnews.com, kāda Rietumu konferences kluba augstā amatā esošs darbinieks esot informējis, ka gan Losandželosas "Lakers", gan Losandželosas "Clippers" šovasar nopietni mēģināšot iegūt Vašingtonas "Wizards" rezultatīvāko spēlētāju Gilbertu Arenasu.

Arenasam ir līgums līdz 2009. gadam, bet šovasar viņam ir iespēja to pārtraukt, un izmēģināt ūdeņus brīvo aģentu tirgū. "Wizards" gan paliktu vislielākās izredzes noturēt kluba zvaigzni, jo viņi varēs piedāvāt lielāku līgumu nekā citas komandas. Savainojuma dēļ Arenass izlaida pagājušās sezonas beigas, un arī šosezon tā paša iemesla dēļ ir izlaidis lielāko sezonas daļu.

"Wizards" bez sava labākā punktu guvēja gan joprojām ir Austrumu konferences labāko astoņu komandu skaitā, kas dod vietu izslēgšanas spēlēs un tāpēc arī "Wizards" vēl padomās, vai mēģinās par katru cenu paturēt Arenasu. "Viņi novērtē Karonu Batleru un Antuanu Džeimisonu tā pat, iespējams, pat vairāk tieši šobrīd. Viņi grib būvēt komandu ap viņiem. Tas nenozīmē, ka viņi atļaus Arenasam aiziet pretī nesaņemot neko. Ja "Lakers" un "Clippers" mēģinās viņu dabūt, visticamāk būs "sign-and-trade" tipa darījums," tā izteicies anonīmais darbinieks.

No "Lakers" vašingtonieši varētu prasīt uzbrucēju Lamāru Odomu un saspēles vadītāju Dereku Fišeru. Savukārt "Clippers" cenšoties aizmainīt uzbrucēju Koriju Magetī un otrs Losandželosas klubs būtu gatavs "atdot visu komandu, lai tikai apvienotu komandā līdzšinējo līderi Eltonu Brendu un Arenasu."

Kā ziņo laikraksts "Washington Post", Vašingtonas klubs varētu Arenasam piedāvāt trīs gadu vērtu, kas nepārsniegtu 70 miljonu ASV dolāru vērtību, taču tikai pēc esošā līguma beigām 2009. gadā. Savukārt līguma laušanas gadījumā "Wizards" varētu piedāvāt sešu gadu līgumu par 90-100 miljoniem. Arenass jau izteicies, ka viņš gatavojas izmantot savu opciju pārtraukt līgumu, lai parakstītu ilgtermiņa līgumu, tādējādi nodrošinot sevi finansiāli.

Izmantotie resursi:
probasketballnews.com: ProBasketballNews.com - The voice of pro...

  -2 [+] [-]

, 2008-03-18 17:06, pirms 16 gadiem
ehh zheel ka vinsh negrib uz Cavs, tad vinji buutu neapturami

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 17:08, pirms 16 gadiem
Kliperiem ar vienu Arenasu nepietiku, bet leikeriem.. diezgan iespaidīgs sākumsastāvs sanāktu.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 17:16, pirms 16 gadiem
Lakeriem, būtu vienkārši arprātigs sastāvs, Kobe ,Gasols,Arenas,Bynum ,un ja jau Wizards neko [reti nesanem tad iespejams ka odoms paliek, šāda komanda būtu neapturama.

     [+] [-]

, 2008-03-18 17:42, pirms 16 gadiem
nu bet protams ka ies uz Lakers.visus labākos tas klubs saak nemt pie sevis

     [+] [-]

, 2008-03-18 18:01, pirms 16 gadiem
Ja dosies uz Lakers, tad Lakers kļūs patiešām iespaidīga komanda. Jautājums gan ir - kā divas superzvaigznes - Braients un Arenass - varēs sadzīvot vienā komandā.

  -2 [+] [-]

, 2008-03-18 18:02, pirms 16 gadiem
nu bet vai viņš būs tik vērts, kā nekā jau otru sezonu pēc kārtas ir nopietni savainojumi, kas liedz spēlēt sezonas lielāko daļu, un maksāt 70 mio trīs sezonās, ja no tām kopā tiek aizvadīta viena!!!!

gan jau kādu punktu par algas atvilkumiem traumu gadījumā arī dabūs!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-18 18:37, pirms 16 gadiem
gribeetos lai arenas aizietu uz LAL jo tad lakers buutu neapturami.
tas tik buutu duelis Bostona un Lakers!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Tranquillo

  +4 [+] [-]

, 2008-03-18 20:33, pirms 16 gadiem
Orlach

A kaa Garnets, Pīrs un Allens sadziivo ?? Vinjiem manupraat nav nekas vienam pret otru, galvenais lai komandai ietu labi..

     [+] [-]

, 2008-03-18 21:21, pirms 16 gadiem
Nu tas būtu ideāli, ja Arenass aizietu uz Lakers, tad viņiem būtu vnk tik ideāla komanda.

     [+] [-]

, 2008-03-18 21:30, pirms 16 gadiem
nu nezinu gan arenass ir taads saspeeles vadiitaajs kuram patiik guutu punktus...nez vai leikeriem taad ir vajadziigs ja vinjiem ir kobe..

     [+] [-]

, 2008-03-18 21:39, pirms 16 gadiem
Vai tad Lakers sastāvs ar O Nīlu,Braientu,Melounu,Peitonu,Fišeru bija mazāk zvaigžņots,taču Pistons kausu atdot tiem pat nedomāja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-19 00:20, pirms 16 gadiem
Lakers nav salary cap pec Gasola darijuma,ta ka uz Clippers

  +1 [+] [-]

, 2008-03-19 00:21, pirms 16 gadiem
tracymc rakstīja: Ja kobe shogad dabuus MVP, tad arenas var iet uz lakeriem, bet ja nedabuus, tad stipri shaubos vai kobe vinju gribees savaa komandaa, jo kobe jau sen ir pateicis, ka neapstasies kameer nedabuus MVP titulu.
Bet jaa lakers tiesham taa butu neaizmirstama sezona ar arenasu gasolu kobi bynumu un varbuut arii odomu.. GO LAKERS!

hahaha,jaaa KOBE teikt LAL vadibai,lai vinji pagaida laicinju,kamer tas dabus MVP kur tadas mulkjibas rauj ara?

     [+] [-]

, 2008-03-19 00:27, pirms 16 gadiem
vo vo showstopper te taisniiba kobe u arenass kopaa jau noriitu kaadus40-45 miljonus zaljo sezonaa, bet veel ir gasols ar saviem 10-15 miljoniem un ar bynumu jaaparaksta liigums, taa ka nekaadi lakeri arenasam nesanaaks

  +2 [+] [-]

, 2008-03-19 00:31, pirms 16 gadiem
showstopper rakstīja: Lakers nav salary cap pec Gasola darijuma,ta ka uz Clippers


atlaidīs Vujačiču, paņems Arenasu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-19 16:34, pirms 16 gadiem
Labak lai paliek Washingtona...Batlers vel progreses, pat bez arenasa ir stipra komanda, bail iedomaties, kas notiks kad atgriezisies Agent 0
Iespejams atriebsies par pagajusajiem diviem plejofiem, sados pa biksem Princesei ups, tas bija karalim...

     [+] [-]

, 2008-03-19 18:02, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Arenass uz LAC:

clippers tiek pie labas saiknes Arenas-Brends...ap šiem diviem spēlētājiem var veidot komandu+Vēl jau komandā ir tādi spēlētāji, kā Kamans, Torntons...drafts...Viennozīmīgi clippers pievienotos rietumu konferences play off pretendentiem...bet vai tā būtu komanda, kas spēj sasniegt kko vairāk???

Vienīgais ir tas, ka Wizardiem nevajag Madžeti, tātad visticamāk būs jāiesaista vēl kāda komanda...


Arenas uz LAL:

Nu pat šķiroties no Odoma, LAL kļūtu vēl spēcīgāki ar Arenasu sastāvā+komandai būtu izcils aizsargu pāris Arenas/Kobe ,kā arī labs duets garajā galā Binams/Gasols un arī labi rezervisti komandai netrūkst...Viennozīmīgi LAL tad kļūtu vēl spēcīgāki...

es ceru,ka tu to nenopietni domaji,jo tad pieradas tas,ka daudz ko nejedz no basketbola. Odoms var teikt ir labakais aizsargs LAL,lielisks bumbu vacejs ar savam garam rokam,bloketajs,partver bumbas. Ar arenasu komanda bus normala putra uzbrukuma,un nekadas jegas nav divus arejos liderus viena komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-19 23:31, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: par basketbola expertu sevi nesaucu, bet tādu sviestu kā tu es toč nerunāju...

1)Odoms ir nevis labs aizsargs, bet labs spēlētājs aizsardzībā...bet ne jau labākais LAL...

2)Nenāktu par sliktu, ja tu paskatītos NBA spēles, piemēram pret to pašu Novicki, Odoms ļoti mocījās un tā pat pret turkoglu u.c. sava auguma spēlētājiem, kas var iemest gan no apakšas, gan no distances...

3)arī rezultativitāte katru gadu Odomam iet mazumā...+savā karjerā nevienā sezonā nav aizvadījis sezonā visas 82 spēles

4)ar arenasu sastāvā būtu putra?? wtf? Tad kāpēc putra nav wizards sastāvā, kad spēlē Arenass? Arī Wizardiem ir labs 2.nr. Batlers+Stīvensons...un nav nekādu problēmu...Arī gsw līderi ir Deiviss un Eliss un galīgi tas netraucē...Pistoniem ir Bilapss un Hamiltons utt...Izcils pg LAL būtu ļoti noderīgs, kura dēļ varētu atteikties no Odoma, jo arī Gasols un sevišķi Binams var tik pat labi nospēlēt aizsardzībā...

batlers un deivss nav KOBE. aizsargs=aizsardziba.
kursh tad aizsargs nemocas pret Novicki vai Turkoglu??
es teicu,ka VAR TEIKT KA LABAKAIS. lasi uzmanigak!
Arenas nav ists PG,vinjsh vairak ka shooting guard. vinjsh nebus tas,kas dos piespeles,bet tas,kas metis.
kursh tad mainja naks Odoma vieta?
Gasols nevar segt SF.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-20 12:11, pirms 16 gadiem
anD_One rakstīja: Orlach

A kaa Garnets, Pīrs un Allens sadziivo ?? Vinjiem manupraat nav nekas vienam pret otru, galvenais lai komandai ietu labi..


Piekrītu par Celtics Big Three, un es jau arī nesaku,ka Arenass ar Braientu nesadzīvotu, bet abiem būtu lielas ambīcijas.

     [+] [-]

, 2008-03-20 22:05, pirms 16 gadiem
tracymc rakstīja: Showstopper muti

vienigais kas runaa mulkibas esi tu. Varbut tu to nezini, bet es zinu, jo esmu viens no kobes apbriinotaajiem, ka kobem liiguma ir punkts, kas nosaka iespeju pieprasiit mainju, ja vinu kkas neapmierina komandaa... netaisos tev kko pieraadiit, tapeec pats vari okshkereet pa espn avotiem, jo es to lasiiju jau pagajushogad... kobe var pieprasiit, lai iemaina nevis odomu un fisheru pret arenasu , bet gan vinju - un ar to Lakers nedomaju, ka bus mieraa, jo visi zina kadas ir arenasa problemas ar savainojumiem.. un zini kapeec kobe vispar ir veel joprojaam leikeros, nevis bulls, wizards, clippers (kur vinam piedavaja parcelties jau pagajshgad)???? Tapeec, ka vinam soliija Jermainu, bet tad notika starujais bynuma progress un vujacic saaka atpelniit savus grashus, turiafs ar katru gadu kluust ar vien speciigaks - un tagad vopaa gasols ir leikeros.

Jaa atziistu, ka arii man gribetos redzeet arenasu leikeros un redzeet vinus uzvaram veel vairakus gadus, bet diemzheel laikam taa nav iista realitaate.
Bet showstopper tu tiesham runaa mulkibas, jo ja odoma un fishera vietaa naks arenas, tad pilnigi nekada putra nebuuus, bet atkal saksies problemas ar algu gristiem
un kads sakars gasolam ar SF??? jucis esi? ir tadi speletaji kaa valtons un vujacics, kuri, es ta domaju, pilnigi labi papildinatu magisko 4inieku bynumu, kobi, gasolu un arenasu

izlasi kartigi ko pats uzrakstiji. ka var vinjsh aizliegt kkadas darbibas speletaju mainja vai iegadashana,lai tikai dabutu MVP.
Demar uzrakstija,ka Bynom un Gasols tik pat labi var nospelet aizsardziba,ka Odoms. Odoms sedz SF. + LAL ir Farmars !