Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers kritizē Dreimondu: "Viņš aizgāja par tālu. Bez attaisnojumiem. Piecu spēļu sods ir pelnīts"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers kritizē Dreimondu: "Viņš aizgāja par tālu. Bez attaisnojumiem. Piecu spēļu sods ir pelnīts"
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers kritiski izteicies par Dreimonda Grīna nopelnīto piecu spēļu diskvalifikāciju un paudis, ka veterānam jāatrod veids, kā vairs nešķērsot sarkano līniju.

No Goldensteitas "Warriors" un Minesotas "Timberwolves" spēles tika izraidīti trīs basketbolisti. Konflikts sākās ar Kleju Tompsonu un Džeidenu Makdanielsu. Minesotas centrs Rudī Gobērs devās aizstāvēt komandas biedru, līdz viņu no mugurpuses satvēra Dreimonds Grīns.

Par konflikta eskalēšanu Grīns saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju. NBA norādījusi, ka lēmuma pieņemšanā lomu spēlējusi arī Grīna pagātne – šī ir viņa karjeras piektā diskvalifikācija. Iepriekšējā bija pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs, kad Grīns uzkāpa Sakramento "Kings" lietuvietim Domantam Sabonim.

"Viņš aizgāja par tālu. Dreimonds rīkojās nepareizi, un viņš to zina. Tas izskatījās slikti, un piecas spēles ir pamatots sods," teica Stīvs Kers. "Man nav problēmu ar Dreimonda vēlmi palīdzēt Klejam un dabūt nost Gobēru. Taču viņam jāatlaiž pretinieks. Viņš apķēra Gobēru uz sešām septiņām sekundēm. Tas izskatījās slikti un nedara godu līgai, Dreimondam, nevienam."

"Dreimondam jāatrod veids, kā nešķērsot sarkano līniju. Es nerunāju par tehniskajām piezīmēm vai izraidīšanu no spēles, es runāju par fizisku vardarbību. Tam nav nekādu attaisnojumu. Mums jādara viss, lai palīdzētu Dreimondam saprast, kāda ir atšķirība starp neticamu cīņu laukumā un… Viņš nedrīkst šķērsot sarkano līniju," izteicās Kers.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...