Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Skots lūkos, lai Pols nepārtrenējas

Andrejs Siliņš

Skots lūkos, lai Pols nepārtrenējas
Kriss Pols
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Hornets" galvenais treneris Bairons Skots plāno ierobežot saspēles vadītāja Krisa Pola treniņus komandas treniņnometnē, lai basketbolists nepārforsētu ar slodzēm.

Pols, kurš ASV valstsvienības sastāvā tika pie Pekinas olimpiskā zelta, aizvadītajā sezonā bija neapšaubāms "Hornets" līderis, caur kuru tiek veidota visa komandas spēles sistēma. Balsošanā par sezonas vērtīgāko spēlētāju Pols aizvadītajā sezonā bija labāko trijniekā.

"Pret viņu izturēšos ar īpašām rūpēm, bet to pašu entuziasmu un atdevi, kā parasti," sacīja treneris. "Viena no grūtākajām lietām būs mēģināt Krisu atturēt kaut ko darīt treniņa laikā. Viņam patīk spēlēt un viņā mīt konkurences gars."

Pols savas dzimtās izlases rindās trenējās kopš jūlija, līdz ar to trenera vēlme ierobežot spēlētāja slodzes ir pilnīgi saprotama. Olimpiskajā turnīrā Pols vidēji spēlēja 21,4 minūtes, kas ir trešais rādītājs aiz Lebrona Džeimsa (24 minūtes vidēji) un Kobe Braienta (23).

Izmantotie resursi:
blog.nola.com

  +2 [+] [-]

, 2008-09-17 23:50, pirms 16 gadiem
pols normāls vecis

  -3 [+] [-]

, 2008-09-17 23:51, pirms 16 gadiem
Tu ari