Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients: "Jāuzvar kā komandai"

Andrejs Siliņš

Braients: "Jāuzvar kā komandai"
Kobe Braients piektajā spēlē
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" aizsargs Kobe Braients pirms šonakt gaidāmās sestās sērijas spēlēs pret Bostonas "Celtics" izteicies, ka, lai uzvarētu, jāspēlē kā komandai.

"Daudzi cilvēki man saka: "Kobī, tev jāgūst 40 vai 50 punkti šonakt", bet tas nav veids, kā mēs spēlējam," sacīja Braients. "Ar tādu spēli neizcīnīsi titulu. Mums jāspēlē visiem kopā, jāuzvar kā komandai, un tieši to mēs arī taisāmies izdarīt. Viens pats tu nekad nevarēsi mest ar labu procentu pret šo komandu, jo viņi visi nāks tev virsū."

"Svarīgākais man pašam ir tas, lai izšauju pareizajā brīdī," zina teikt aizsargs. "Pareizajā brīdī uzņemties atbildību tagad ir pat vēl svarīgāk nekā pagātnē, kad metu pa 35-40 punktiem katrā spēlē. Vai es varētu gūt 40 šajā spēlē?Jā, bet jājautā, vai tas nāks labumā manai komandai. Ja puiši būs brīvi, es kustināšu bumbu un darīšu to,kas man jādara."

"Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons komentēja savu rezervistu sniegumu piektajā spēlē, kad tie guva vien sešus punktus pa visiem kopā: "Protams, ka mums labāk patiktu, ja spēlētāji, kas nāk no soliņa, dotu lielāku ieguldījumu punktu ziņā, bet šobrīd viņu soliņš spēlē labāk nekā mūsu. Sestajā spēlē mēs atradīsim labāku veidu, kā izmantot rezervistus."

"Mēs esam ļoti gatavi, jo zinām, ka mums tas vienkārši jāizdara," gatavību mačam komentēja uzbrucējs Lamārs Odoms, kurš piektajā mačā sameta 20 punktus un guva 11 atlēkušās bumbas. "Ja nerādīsim sabalansētu sniegumu, mēs neuzveiksim tādu komandu, kā viņi. Ja spēlēsim sabalansēti, tas palīdzēs Kobem spēles beigās, jo pretinieki paliks pie pārējiem vairāk, ja tie būs bijuši agresīvi visas spēles laikā pirms tam."

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2008-06-17 15:19, pirms 16 gadiem
nu bet ja komandai tik labi neiet,tad jau viņš tomēr varētu uz sevi pavilkt,bet tomēr komandai uz viņu vienu nevajadzētu sacerēties.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-17 15:34, pirms 16 gadiem
Vai brīnumi notiek? Tāds ir jautājums uz kuru atbildi sniegs šīs nakts spēle. Ja sērija dosies uz 7to spēli, tad varēs teikt, ka brīnumi notiek gan. Jā, pēc 4tās spēles rakstīju, ka čempioni par 99,9% ir zināmi, proti, tie ir Celtics. Tā saka saprāts un loģika par sēriju kā tādu, bet.... NBA ir vieta, kur amazing happens!!! Vai būs arī šonakt tā? Gribētos jau cerēt gan...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-17 16:28, pirms 16 gadiem
Skan labi, tagad tikai darbus!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-18 09:39, pirms 16 gadiem
Blaavien tad vinam tas texts ir jaiekalj sev galvaa!!! Vinsh taksh duraks vienspats spele , saves metienu ar iemest nevar , bet tikunta met izmet 22 metienus spele iemet 6 norm..