Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

46 gadu vecumā pēc sirds apstāšanās miris "Warriors" trenera asistents

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

46 gadu vecumā pēc sirds apstāšanās miris "Warriors" trenera asistents
Dejans Milojevičs. Foto: NBA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" paziņojis, ka 46 gadu vecumā pēc sirdstriekas miris Dejans Milojevičs, kurš strādāja kā galvenā trenera Stīva Kera asistents.

Šovakar Goldensteitas "Warriors" bija paredzēta izbraukuma spēle pret Jūtas "Jazz". Pirms dueļa komanda un treneri devušies ieturēt pusdienas, un restorānā Dejanam Milojevičam palicis slikti. Viņš tika nogādāts slimnīcā, tomēr serba dzīvību neizdevās glābt.

"Warriors" un "Jazz" duelis tika pārcelts uz vēlāku datumu.

Milojevičs pievienojās Stīva Kera komandtiltiņam 2021. gadā un strādāja galvenokārt ar uzbrucējiem un centriem. Savulaik Milojevičs pielicis roku Nikolas Jokiča izaugsmē.

Spēlētāja karjeras laikā Milojevičs trīs reizes tika atzīts par Adrijas līgas MVP un divas reizes bija līgas rezultatīvākais spēlētājs. 2001. gadā viņš kopā ar Dienvidslāvijas izlasi triumfēja Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...