Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Filadelfijas Smitam būs operācija

Andrejs Siliņš

Filadelfijas Smitam būs operācija
Džeisons Smits
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" centra spēlētājam Džeisonam Smitam Ņujorkā tiks veikta kreisā ceļa operācija, pavēstījis basketbolista aģents Marks Batelsteins.

"Sixers" Smitu izvēlējās 2007. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā pirmajā kārtā un bija izcīnījis stabilu vietu uz rezervistu soliņa. Spēlētājs piedalījās šovasar notikušajā vasaras līgā Lasvegasā un tieši tur savainoja celi. "Džeisonam iet labi," optimistisks ir basketbolista aģents. "Viņš ir gatavs operācijai un pēc iespējas ātrāk vēlas uzsākt atveseļošanās procesu."

"Sixers" vēl nav noteikuši Simta atgriešanās datumu, bet domājams, ka centrs būs atpakaļ ierindā uz sezonas sākumu. Aizvadītajā sezonā, kas bija pirmā pasaules basketbola Mekā, Smits 14,6 minūšu laikā guva 4,5 punktus un izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
philly.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 01:23, pirms 16 gadiem
sis, varetu velak but diezgan labs, patik,ka vins aizsardziba, cinas par visiem 300%

     [+] [-]

, 2008-09-17 08:44, pirms 16 gadiem
šis čalis man patīk, jo viņš patiešām cīnās līdz galam