Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brīvais aģents Gallināri vienojas par "Bucks" papildināšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brīvais aģents Gallināri vienojas par "Bucks" papildināšanu
Danilo Gallināri. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Milvoki "Bucks" noslēgs līgumu līdz sezonas beigām ar brīvo aģentu Danilo Gallināri, pavēstījis basketbolista aģents.

Danilo Gallināri sezonu sāka Vašingtonas "Wizards" rindās, 28 spēlēs izceļoties ar septiņiem punktiem un 2,9 atlēkušajām bumbām. Turpinājumā viņš pievienojās Austrumu konferences citai pastarītei Detroitas "Pistons", kur vidēji iekrāja 8,7 punktus un divas atlēkušās bumbas.

Pēc spēlētāju apmaiņas loga beigām "Pistons" šķīrās no itāļu basketbolista, viņam kļūstot par brīvo aģentu. Interesi par 35 gadus veco basketbolistu izrādīja Fīniksas "Suns" un Losandželosas "Clippers", taču viņš beigās izšķīries par labu Milvoki "Bucks" piedāvājumam.

"Bucks" kopš galvenā trenera Doka Riversa pievienošanās iestigusi zaudējumu purvā – trīs uzvaras un septiņi zaudējumi desmit spēlēs – un Austrumu konferencē meklējama trešajā vietā.

Gallināri NBA karjerā pārstāvējis arī Ņujorkas "Knicks", Denveras "Nuggets", Losandželosas "Clippers", Oklahomsitijas "Thunder" un Atlantas "Hawks", vidēji izceļoties ar 15,2 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...