Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' galvenā trenera amatā oficiāli apstiprina līdzšinējo vietas izpildītāju Mazullu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Celtics'' galvenā trenera amatā oficiāli apstiprina līdzšinējo vietas izpildītāju Mazullu
Džo Mazulla. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienība galvenā trenera amatā oficiāli apstiprinājusi Džo Mazullu, kurš pēc iepriekšējā vienības stūrmaņa Imes Udokas diskvalifikācijas bija galvenā trenera vietas izpildītājs.

34 gadus vecais Džo Mazulla trenera karjeru sāka pēc Rietumvirdžīnijas Universitātes absolvēšanas, uz nagliņas karot basketbola apavus. Līdz 2019. gadam Mazulla strādāja NCAA komandās, bet tā paša gada vasarā spēra nākamo soli karjerā, kļūstot par Bostonas ''Celtics'' galvenā trenera asistentu.

Pirms sezonas sākuma iepriekšējais ''Celtics'' galvenais treneris Ime Udoka izpelnījās viena gada diskvalifikāciju, jo iesaistījās intīmās attiecībās ar kādu no kluba darbiniecēm.

Sākotnējā iecere potenciāli paredzēja Udokas atgriešanos amatā pēc sezonas, taču nu kļuvis skaidrs, ka tas nenotiks. ''Celtics'' oficiāli galvenā trenera amatā apstiprinājusi līdzšinējo stūrmaņa vietas izpildītāju Džo Mazullu. Viņš kļuvis par 19. galveno treneri Bostonas kluba vēsturē.

Viņa vadībā ķelti ar 42 uzvarām 59 mačos ir Austrumu konferences un visas līgas līdervienība.

Mazullas vadīto vīru sekmīgais sniegums ļāvis arī speciālistam tikt izraudzītam kā Jaņņa Adetokunba komandas galvenajam trenerim Visu zvaigžņu spēlē, kas naktī uz pirmdienu norisināsies Soltleiksitijā.

  -1 [+] [-]

, 2023-02-16 17:42, pirms 2 gadiem
Bostonas, OKC, Jazz jaunie treneri šosezon spridzina. visiem ap 35 kkur

     [+] [-]

, 2023-02-16 18:10, pirms 2 gadiem
34 gados pašam vēl uz laukuma kā spēlētājam jākapā un jākapā! Kāds vēl treneris? 0% respekts šādam tipam.

     [+] [-]

, 2023-02-16 21:55, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: 34 gados pašam vēl uz laukuma kā spēlētājam jākapā un jākapā! Kāds vēl treneris? 0% respekts šādam tipam.
Apsveicu tevi, ar dienas stūlbāko komentāru !