Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Seahawks" treneris: "Neits Robinsons ir fantastisks atlēts"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Seahawks" treneris: "Neits Robinsons ir fantastisks atlēts"
Neits Robinsons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Sietlas "Seahawks" galvenais treneris Pīters Kerols, pēc tam kā vakardien viņu komandā privātu treniņu aizvadīja Neits Robinsons, atzina, ka basketbolists ir fantastisks atlēts, taču viņš šaubās vai kādreiz Robinsonam izdosies debitēt NFL.

Vakar jau ziņojām, ka bijušais NBA basketbolists Neits Robinsons, kurš pirms profesionāļa karjeras sākuma arī diezgan veiksmīgi spēlēja amerikāņu futbolu koledžu līmenī, aizvakar bija ieradies NFL komandas Sietlas "Seahawks" treniņbāzē, kur aizvadīja privāto treniņu-skati, lai ieinteresētu savas mājas pilsētas komandas trenerus un, iespējams, vēlāk parakstītu līgumu un censtos iekļūt 53 vīru sastāvā pieteikumam NFL sezonai.

Pēc treniņa "Seahawks" galvenais treneris Pīters Kerols sacīja: "Neits patiešām ir fantastisks atlēts, ļoti daudzpusīgs, viņš labi parādīja savu ātrumu, labi tvēra bumbas. Viņš ir īsts cīnītājs." Tajā pašā laika treneris bija diezgan tiešs, vērtējot Robinsona iespējas kādreiz spēlēt NFL: "Tas ir tikpat kā neiespējami. Tas ir daudz grūtāk nekā tas izklausās. Turklāt, viņam jau ir 32 gadi. Es nedomāju, ka kādam, esot šādā situācijā kā Neits, vispār kādreiz izdosies ko tādu paveikt. Taču, no otras puses, es nebrīnīšos, ka Robinsons mūs visus pārsteigs, un pierādīs pretējo."

"Viņam vēl daudz kas ir jāizdara," turpināja Kerols, "pašlaik viņš vienkārši strādā, lai būtu gatavs jebkam, kas viņu sagaida nākotnē. Vai tā būtu atgriešanās NBA, vai basketbolista karjeras turpināšana pāri okeānam, vai arī NFL. Pašlaik viņš vienkārši mēģina saprast kādas ir viņa iespējas futbolā. Es Neitu pazīstu jau sen un man viņš patīk, tāpēc devām iespēju. Tad jau redzēs pie kā tas novedīs."

Intervijā "Seahawks" treneris gan neminēja savas organizācijas tālākos plānus saistībā ar Robinsona piesaisti komandai vismaz uz pirmssezonas treniņu laiku, taču lika noprast, ka basketbolistam pēc kāda laika tiks dota iespēja sevi atrādīt vēlreiz.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-06-15 12:27, pirms 8 gadiem
MJ savulaik pierādīja, ka ir iespējams spēlēt visaugstākajā Pasaules līmenī gan basketbolu, gan beisbolu(par viņa besbolista sekmēm gan nemācēšu pateikt, taču tik labs kā basketbola laukumā viņš noteikti nebija). Tāpat arī ir daudz gadījumu, kad no basketbola, futbola vai amerikāņu futbola pāriet uz dažādiem cīņas sporta veidiem. Tiesa, pāriet no NBA uz NFL... nu, tas gan izklausās diezgan nereāli, ņemot vērā to, kāda ir konkurence uz vietām NFL komandās... Bet vispār veiksmi Robinsonam. Ceru, ka viņš nāks pie prāta un atgriezīsies NBA, jo tajās 15 minūtēs no soliņa, kuras kāda komanda varētu dot, viņš spētu būt pietiekami efektīvs un efektīgs.

     [+] [-]

, 2016-06-15 12:35, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: MJ savulaik pierādīja, ka ir iespējams spēlēt visaugstākajā Pasaules līmenī gan basketbolu, gan beisbolu(par viņa besbolista sekmēm gan nemācēšu pateikt, taču tik labs kā basketbola laukumā viņš noteikti nebija). Tāpat arī ir daudz gadījumu, kad no basketbola, futbola vai amerikāņu futbola pāriet uz dažādiem cīņas sporta veidiem. Tiesa, pāriet no NBA uz NFL... nu, tas gan izklausās diezgan nereāli, ņemot vērā to, kāda ir konkurence uz vietām NFL komandās... Bet vispār veiksmi Robinsonam. Ceru, ka viņš nāks pie prāta un atgriezīsies NBA, jo tajās 15 minūtēs no soliņa, kuras kāda komanda varētu dot, viņš spētu būt pietiekami efektīvs un efektīgs.
Džordans beisbola laukumā bija katastrofa un nekā no pasaules līmeņa tur nebija.

     [+] [-]

, 2016-06-15 12:35, pirms 8 gadiem
Tas būs traumatiski
Gan viņam, gan tiem, kas spēlēs pret viņu, viņš tak plecs plecā nemaz nevar ieiet, visu laiku būs spēle kājās
Un nez vai viņš spētu izturēt sezonu...

     [+] [-]

, 2016-06-15 12:53, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas būs traumatiski
Gan viņam, gan tiem, kas spēlēs pret viņu, viņš tak plecs plecā nemaz nevar ieiet, visu laiku būs spēle kājās
Un nez vai viņš spētu izturēt sezonu...
NCAA viņš spēlēja amfutbolu un vispār koledžā tika ar amfutbola stipendiju. Kā basketbolists viņš "atvērās" vēlāk un jau PRO karjeru taisīja NBA. Protams, pēdējo nopietno maču viņš spēlēja 11 gadus atpakaļ, taču teikt, ka viņš nezina uz ko parakstās... zina, labi zina.

Turklāt CB tekli ir ļoti opcionāli, t.i., ne jau tas viņiem ir primārais. TOP-100 teklos pegājušajā sezonā bija tikai 10 CB.

Un arī - vidēji aktīvam CB ir jāizpilda 3-4 tekli vidēji spēlē. Viss pārējais ir nenormālākā skriešana + ik pa laikam lēkšana ar presingu.

     [+] [-]

, 2016-06-15 14:45, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Džordans beisbola laukumā bija katastrofa un nekā no pasaules līmeņa tur nebija.
Teiksim tā - katastrofa nebija, bet 3. pēc spēka līgā atsist 0.202 un uzrādīt OPS zem 0.600 ir ļoti viduvēji.

     [+] [-]

, 2016-06-15 15:12, pirms 8 gadiem
nightee rakstīja: Teiksim tā - katastrofa nebija, bet 3. pēc spēka līgā atsist 0.202 un uzrādīt OPS zem 0.600 ir ļoti viduvēji.
Ja mēs šo situāciju vērtējam tā, ka kaut kāds videnē pabumbojies džeks, pēc padsmit gadu pauzes, ierodas pie profiem spēlēt, tad jā, rezultāts ir tieši tāds kādam tam jābūt, t.i., nu brīnumi jau nenotiek.

Ja mēs uz situāciju skatāmies tā, ka NBA superszvaigzne ar trim tituliem pēc kārtas ar lielu troksni aiziet uz beisbolu un tur visi ātri saprot, ka minorlīgas (AAA vai AA, nav starpība) ir viņa spēju griesti, nevis MLB... nu tad apzīmējumus var dot kādus gribas, bet labi tas nav.

Bet ir daudz citu piemēru, kad atlēti apvienu sportus - Bo Džeksons, Deions Sanderss. Protams, Latvijā tie ir nekam neko neizsakoši vārdi, bet tie onkuļi visu izdarīja daudz spožāk.