Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rejs Alens guvis savainojumu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rejs Alens guvis savainojumu
R. Bels un R. Alens (pa labi)
Foto: AP

Šonakt Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē starp Bostonas ''Celtics'' un Jūtas ''Jazz'' potītes savainojumu guvis bostoniešu aizsargs Rejs Alens.

32 gadus vecais snaiperis pirmās ceturtdaļas beigās paslīdēja un neveiksmīgi piezemējās, tādējādi savainojot savu kreisās kājas potīti. Jāatzīmē, ka R. Alens pēc neveiksmīgā kritiena spēlē vairs neatgriezās, un ''Celtics'' pārtrauca savu 10 uzvarēto spēļu sēriju, viesos zaudējot Jūtas ''Jazz'' ar 92:110.

Komandas galvenais treneris Doks Riverss pavēstīja, ka neskatoties uz savainojumu, basketbolists kopā ar komandu dosies uz Milvoki, kur sestdien ''Celtics'' spēlēs ar vietējo ''Bucks'', taču tas nenozīmē, ka Alens dosies laukumā. ''Lai spēlētu, viņam jāizveseļojas par visiem 100 procentiem,'' sacīja D. Riverss.

196 centimetrus garais Alens ar 18,3 punktiem vidēji spēlē ir trešais rezultatīvākais ''Celtics'' komandas basketbolists. Tāpat aizsargs katrā mačā izcīna četras bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-03-15 16:19, pirms 16 gadiem
gasols un alens..
kaut ka lideriu vienibam neveicas..

  +4 [+] [-]

, 2008-03-15 17:49, pirms 16 gadiem
pie visa vainigi rockets pirms speles ar mavericks novitckis dabuja diskabeli uz spēli(pret rockets) gasols savainoja potiti un lakers nakama spēle ir pret rockets un alens guva savainojumu, ļaušu minēt pēc spēles ar lakers ar kuru komandu spēlēs rockets!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja