Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA pārceļ "Spurs" un "Pistons" spēli

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

NBA pārceļ "Spurs" un "Pistons" spēli
Demārs Derouzens. Foto: AP/Scanpix

Pozitīva Covid-19 testa un kontaktpersonu izsekošanas dēļ Nacionālā basketbola asociācija (NBA) lēmusi uz nenoteiktu laiku pārcelt 17. februāra Sanantonio "Spurs" spēli pret Detroitas "Pistons", kas kļuvusi par 25. pārcelto maču šosezon.

NBA paziņojusi: "Nacionālā basketbola asociācija ir pārcēlusi spēli, kas paredzēta notikt 17. februārī starp Sanantonio "Spurs" un Detroitas "Pistons", atbilstoši līgas Veselības un drošības protokolam. "Spurs" komandā fiksēts pozitīvs koronavīrusa tests, un kontaktpersonu izsekošanas dēļ ''Spurs'' vienībai nav pieejams minimālais nepieciešamais astoņu spēlētāju skaits spēles aizvadīšanai."

Nākamā spēle Sanantonio "Spurs" (16-11) paredzēta naktī uz ceturtdienu, 18. februārī, pret Klīvlendas "Cavaliers" (10-18), bet Detroitas "Pistons" tajā pašā naktī spēkosies ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" (13-15).

Ieskaitot šo maču, kam bija paredzēts notikt naktī uz trešdienu, šogad NBA pārcelto spēļu saraksts kopš sezonas sākuma decembrī ir sasniedzis 25 spēles. Šī ir pirmā spēle vairāk kā nedēļas laikā, kuru NBA nācies pārcelt.