Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" lazaretei vēl viens papildinājums: Beins nespēlēs sešas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Grizzlies" lazaretei vēl viens papildinājums: Beins nespēlēs sešas nedēļas
Desmonds Beins. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Memfisas "Grizzlies" paziņojis par vēl vienu savainojumu – aizsargs Desmonds Beins izmežģītas potītes dēļ nevarēs palīdzēt vismaz sešas nedēļas.

Desmonds Beins savainojumā iedzīvojās piektdien, kad Memfisas "Grizzlies" piekāpās Losandželosas "Clippers" priekšā. Līdz traumai viņš aizvadīja karjeras produktīvāko sezonu, vidēji izceļoties ar 24,4 punktiem un 5,3 rezultatīvām piespēlēm. Nākamajā sezonā sāksies Beina piecu gadu un 207 miljonu dolāru līgums.

Viņš kļuvis par jau kārtējo "Grizzlies" spēlētāju, kurš savainojuma dēļ nevarēs spēlēt ilgāku laiku. Ceļgala operācijas dēļ Stīvens Adamss nav aizvadījis nevienu spēli. Saspēles vadītājs Dža Morants 25 spēles izlaida diskvalifikācijas dēļ, bet pēc atgriešanās ātri iedzīvojās pleca traumā, kas prasīja operāciju un pielika punktu sezonai.

Pagājušajā nedēļā traumu guva ne tikai Beins, bet arī Markuss Smārts. Viņš savainoja labās rokas pirkstu, un atlabšana prasīs sešas nedēļas. Tādējādi "Grizzlies" nevar palīdzēt četri no pieciem pamatsastāva basketbolistiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-01-15 16:35, pirms 3 mēnešiem
Lāči var sākt kārtīgi tankoties un veikt maiņas koncentrējoties uz nākamo sezonu. Cik saprotu, viņiem 1.k piks šogad pieder un izskatās, ka būs diezgan augsts. Kenards arī nav iejuties un izskatās, ka ir kandidāts uz aizmainīšanu.