Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Gibsons atgriežas pie Tibodo un ''Knicks''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pieredzējušais Gibsons atgriežas pie Tibodo un ''Knicks''
Tāžs Gibsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas ''Knicks'' noslēgusi negarantētu līgumu līdz sezonas beigām ar 38 gadus veco Tāžu Gibsonu, kurš ceturto reizi karjerā spēlēs Toma Tibodo vadībā.

ESPN vēsta, ka 38 gadus vecais Tāžs Gibsons atgriezīsies Ņujorkas ''Knicks'', ar vienību noslēdzot negarantētu vienošanos līdz sezonas beigām. Šī kļūs par ceturto reizi, kad Gibsons karjeras laikā spēlē Toma Tibodo vadībā. Pie Tibodo basketbolists spēlējis arī Čikāgas ''Bulls'', Minesotas ''Timberwolves'' un trīs sezonas Ņujorkā līdz pirms iepriekšējā gada viņš pārcēlās uz Vašingtonu.

Ņujorkai bija nepieciešams meklēt pastiprinājumu garajā galā pēc tam, kad potītes traumā iedzīvojās Mičels Robinsons. Viņam būs nepieciešama operācija un laukumā Robinsons nedosies tuvākos divus līdz trīs mēnešus. Sezonu Ņujorka sākusi ar 13 uzvarām 22 spēlēs un sesto vietu Austrumu konferencē.

Tāžs Gibsons karjeras 945 spēlēs vidēji guvis 8.7 punktus un izcīnījis 5.9 atlēkušās bumbas. 71 izslēgšanas spēlē basketbolistam 7.8 punkti un 4.9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...