Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīzlijs meklē jaunu aģentu

Andrejs Siliņš

Bīzlijs meklē jaunu aģentu
Maikls Bīzlijs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" uzbrucējs Maikls Bīzlijs, kuru "Heat" šogad nodraftēja ar otro kārtas numuru, atlaidis savu līdzšinējo aģentu un tagad ir jauna sevis pārstāvja meklējumos.

Bīzlija līdzšinējais aģents Džoels Bels gan pats šorīt vēl nebija iepazinies ar situāciju, tāpēc "Yahoo! Sports" korepsondenta mobilā telefona īsziņai atbildējis, ka viņam "nav komentāra šobrīd". Lai nu kā, Bīzliju nav apmierinājusi Bela darbība, jo sevišķi ne pārāk lielā un un veiksmīgā aktivitāte, mēģinot pārdot spēlētāja vārdu.

Kā reāli pretendenti uz Bīzlija pārstāvēšanu tiek minēti NBA TOP aģenti Ārons Gudvins un Endijs Millers. Gudvins pārstāv arī pagājušā gada drafta otrā numura Kevina Duranta intereses. Par labu Gudvinam runā fakts, ka Durants ir Bīzlijs ir bērnības draugi un labās attiecības starp abu mātēm varētu spēlēt izšķirošo lomu. Savukārt Millers pārstāv līgas "lielo dūžu" - Kevina Gārneta un Čonsija Bilapsa - intereses.

"Maiks ir izcils talants," sacīja Millers. "Tomēr, neskatoties uz apkārt klīstošajām runām, man ne ar viņu, ne viņa māti vai kādu citu viņu pārstāvošu personu tikšanās un sarunas nav notikušas."

Bels, kuru Bīzlijs pametis, acīmredzot tiešām ir apšaubāmas kvalitātes aģents. Otrajā kārtā izvēlētais Diandrē Džordans atteicās no Bela pakalpojumiem pēc tam, kad pretēji sākotnējām prognozēm tomēr tika izvēlēts tikai otrajā, nevis pirmajā kārtā. Arī Bīzlijs, kurš tika uzskatīts par reālu pretendentu uz pirmā numura pozīciju, tika izvēlēts ar otro. Kā uzskata eksperti, tādēļ, ka nebija pārliecības par spēlētāja briedumu un gatavību NBA, kā arī rakstura īpatnībām. Tātad aģents nebija pastrādājis pietiekami labi, lai pārliecinātu NBA klubu skautus par pretējo.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

Slēpts komentārs: Garenais

  +3 [+] [-]

, 2008-09-14 13:10, pirms 16 gadiem
Es neatteiktos

 +14 [+] [-]

, 2008-09-14 13:21, pirms 16 gadiem
"fakts, ka Durants ir Bīzlijs ir bērnības draugi"

  +3 [+] [-]

, 2008-09-14 13:22, pirms 16 gadiem
Nee nu ja jau vins miili paluugtu es piekristu, tikai briinumainaa kaartaa vins to veel nav dariijis

     [+] [-]

, 2008-09-14 20:42, pirms 16 gadiem
Divaini gan

  -1 [+] [-]

, 2008-09-15 20:36, pirms 16 gadiem
Es viņu toč ASK izīrētu!!!