Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šakils O'Nīls gatavs izmantot kungfu paņēmienus NBA laukumā

Šakils O'Nīls gatavs izmantot kungfu paņēmienus NBA laukumā
Šakils O'Nīls
Foto: nba.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Šakils O'Nīls, kurš šajās dienās apmeklē Šaoliņas klosteri Ķīnā, pirmdien izteicis gatavību izmantot basketbola laukumā savas iemaņas kungfu cīņas mākslā.

"Zēna gados bieži skatījos Šaoliņas kungfu meistaru priekšnesumus," intervijā Ķīnas lielākajam sporta laikrakstam "Titan Sports" pastāstīja O'Nīls. "Es vienmēr esmu gribējis uzzināt, vai leģendas par Šaoliņas klosteri ir patiesas. Beidzot esmu pārliecinājies - ķīniešu kungfu paņēmieni, kurus redzēju televīzijā, šiem cilvēkiem tiešām ir pa spēkam."

"Kad atgriezīšos mājās, centīšos iemācīties daļu no šiem paņēmieniem un, iespējams, pat izmantošu tos, spēlējot basketbolu," piebilda 147 kilogramus smagais centra spēlētājs O'Nīls. "Mani ieinteresējis kungfu čūskas stils. Kad beigšu basketbolista karjeru, plānoju vēlreiz doties uz Šaoliņas templi, lai vismaz gadu apgūtu cīņas mākslas."

Jau ziņots, ka O'Nīls, kurš iepriekš pārstāvēja Fīniksas "Suns" vienību, jūnijā vienojās ar citu NBA klubu Klīvlendas "Cavaliers", ka turpmāk spēlēs kopā ar pagājušās sezonas līgas vērtīgāko spēlētāju Lebronu Džeimsu. Apmaiņā pret divus metrus un 16 centimetrus garo milzi "Cavaliers" uz Fīniksu nosūtīja centra spēlētāju Benu Volesu, kā arī serbu aizsargu Aleksandru Pavloviču.

Jautāts par savu jauno dzīvesvietu Klīvlendu, kas ir vistālāk uz ziemeļiem esošā pilsēta, kurā NBA veterāns O'Nīls jebkad spēlējis, leģendārais basketbolists apgalvoja, ka viņš ir spējīgs pielāgoties jebkuriem apstākļiem.

"Esmu dzirdējis, ka Ķīnā mani sauc par lielo haizivi. Tagad jūs varat mani saukt par polārlāci," laikraksts "Titan Sports" citē vienu no visu laiku labākajiem centra spēlētājiem O'Nīlu, kurš savas līdzšinējās karjeras laikā 15 reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē. "Kad jācīnās ar aukstumu, varu kļūt par īstu leduslāci."

  +3 [+] [-]

, 2009-07-14 21:35, pirms 15 gadiem
tas tik butu skats

  +4 [+] [-]

, 2009-07-14 21:58, pirms 15 gadiem
cerams ka pāris "vertushkas" katraa speelee uzgrieziis ...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 21:58, pirms 15 gadiem
izskatītos interesanti, ja shaqs kautos tā kā, to ķīnieši dara viņu filmās

  +2 [+] [-]

, 2009-07-14 22:07, pirms 15 gadiem
Jā, jā, Shaq, filmās par kunfū viss ir baigi reāli, īpaši man pašam patīk skati, kur shaolin mūki lec uz 2 vai 3 stāvu māju jumtiem. Nez kāpēc, kad olimpiskās spēles, tad neviens ķīnietis augstāk par kādiem 2.30 metriem uzlēkt nevar.

  +9 [+] [-]

, 2009-07-14 22:12, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Jā, jā, Shaq, filmās par kunfū viss ir baigi reāli, īpaši man pašam patīk skati, kur shaolin mūki lec uz 2 vai 3 stāvu māju jumtiem. Nez kāpēc, kad olimpiskās spēles, tad neviens ķīnietis augstāk par kādiem 2.30 metriem uzlēkt nevar.
Nindzas nedrīkst piedalīties Olimpiādē ... ir atsevišķa nindzu un šaolinu olimpiāde un pasaules čempionāts (Eiropas čempionāta nav, jo Eiropā ir tikai 1 nindza - es)

     [+] [-]

, 2009-07-14 22:14, pirms 15 gadiem
mūki olimpiskajās nepiedalās

     [+] [-]

, 2009-07-14 22:31, pirms 15 gadiem
Shaq's ir pa garu un platu lai tik ātri kā ķīnieši kustētos

  -3 [+] [-]

, 2009-07-15 01:57, pirms 15 gadiem
Кризис rakstīja: Shaq's ir pa garu un platu lai tik ātri kā ķīnieši kustētos
Atceries bija tads Dzekijam Chanam baigais draugs kautkads Semo Li vai ka vinu sauca , vins bija isaks , bet platak par shaku , skreja atri un kustejas atri.