Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" plāno atpūtināt Veidu pirms "play-off"

"Heat" plāno atpūtināt Veidu pirms "play-off"
Dvens Veids (no kreisās)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Maiami "Heat" pirms šīs nedēļas beigās gaidāmajam "play-off" jeb izslēgšanas spēļu sākumam plāno atpūtināt līderi Dveinu Veidu, jo komanda jau nodrošinājusi piekto vietu Austrumu konferencē. Tikmēr citas komandas vēl cīnās par augstākām vietām, tāpēc spēlēs labākajos sastāvos.

Maiami "Heat" līdz izslēgšanas spēļu sākumam plāno atpūtināt komandas vadošo spēlētāju Dveinu Veidu. Regulārajā sezonā atlikušais vairs tikai divas spēles un Maiami klubs ir garantējis piekto vietu, tāpēc arī iespējama šāda rīcība. Pastāv iespēja, ka Veids varētu izlaist šīsnakts izbraukuma spēli pret Atlantas "Hawks" un trešdien gaidāmo maču savā laukumā pret Detroitas "Pistons".

Jau tagad skaidrs, ka "Heat" šajās spēlēs nāksies iztikt bez diviem garā gala spēlētājiem Džermeina O'Nīla (kājas savainojums) un Udonisa Haslema (īkšķa savainojums). Tāpat uz jautājuma zīmes ir uzbrucēja Džamario Mūna dalība atlikušajās divās regulārās sezonas spēlēs, kurš izlaidis iepriekšējās divas spēles cirkšņa savainojuma dēļ.

Maiami galvenais treneris Ēriks Spoelstra iztiecies, ka svarīgākais komandai ir būt pilnībā gatavai un veselai uz šīs nedēļas beigām, kad sāksies "play-off" cīņas. Tomēr nebūs brīnums, ja Veids izies laukumā šīsnakts spēlē pret "Hawks", laukumā pavadot ierobežotu laiku. Savukārt informācija par "Hawks" plāniem attiecībā uz iespējamo vadošo spēlētāju atpūtināšanu nav. "Hawks" ir jau garantējuši ceturto vietu un pirmajā "play-off" kārtā tiksies ar Maiami "Heat". Kā presē izteicies "Hawks" treneris Maiks Vūdsons, tad viņš plāno dot iespēju rezervistiem, bet līderi tāpat spēlēšot, tikai viņiem būs ierobežotāks spēles laiks. Tāpat pirmo spēli šosezon aizvadīs "Hawks" saspēles vadītājs Spīdijs Klekstons, kurš izlaidis lielāko sezonas daļu dažādu savainojumu dēļ.

"Lakers" un "Jazz" treneri neplāno atpūtināt līderus

Citā šīsnakts spēlē starp Losandželosas "Lakers" un Jūtas "Jazz" abu komandu galvenie treneri plāno laist laukumā vadošos spēkus. "Lakers" ir garantējuši pirmo vietu Rietumu konferencē, bet vairs nevar iegūt pirmo vietu visā NBA, tāpēc varbūt varētu atpūtināt līderus, bet galvenais treneris Fils Džeksons tā nedomā. "Neplānoju nepieteikt kādus spēlētājus. Nedomāju, ka tā būtu pareizā rīcība, jo ir taču cilvēki, kas pērk sezonas abonementus un biļetes uz spēlēm. Līga arī nav prasījusi darīt ko tādu. Man ir spēlētāji, kam šī būs 82. spēle šosezon (to varēs sasniegt Kobe Braients, Dereks Fišers un Trevors Ariza - aut.) un tas ir samērā nozīmīgs sasniegums." Tāpat atpūta nebūs "Jazz" līderiem, jo to neplāno galvenais treneris Džerijs Slouns: "Mana izvēle ir laist laukumā visus spēlētājus." Abām komandām šīsnakts spēle būs pēdējā regulārajā sezonā pirms "play-off" spēlēm.

Izmantotie resursi:
palmbeachpost.com
miamiherald.com
ajc.com
nbclosangeles.com

Slēpts komentārs: ~Liepājas Metalurgs~
Slēpts komentārs: Reinis.Birznieks18

  -3 [+] [-]

, 2009-04-14 17:31, pirms 15 gadiem
Hawks jau neko nevajag, viņi ne pakāpties var, ne nokrist zemāk! Nu nezinu vai tur kāda pietaupīšana sanāks, bet nu labi vien ir! Lai tik neiedzīvojās traumās!
Slēpts komentārs: Edgars Orlovskis

  +6 [+] [-]

, 2009-04-14 17:39, pirms 15 gadiem
rezervisti tiks paspēlēt,kā nekā Bīzlijs gāja pamatsastāvā pēdējā spēle un bija 28punkti 16rebi!

  -3 [+] [-]

, 2009-04-14 17:57, pirms 15 gadiem
Tas ir labs trenera lēmums, bet es nedomāju, ka tagad Miami ir bezcerīgas iespējas vinēt Hawks, viņi var cītnīties.
Wade tagad spīdēs Play-Off

BET ES PAR Cleavlendu un Karali!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-14 19:27, pirms 15 gadiem
Orlach rakstīja: Heat'am D-Wade ir vajadzīgs ar pēc iespējas labāku veselību pirms PO spēlēm, kaut arī D-Wade ir īsts cīnītājs un komandas līderis, un varētu spēlēt pret Hawks, taču šī spēlu neko sevišķu neizšķirs ne Heat, ne Hawks.
Kāds laikam lasījis rakstu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 20:53, pirms 15 gadiem
Ceru uz Heat play-off tapec ceru ka lideri bus veseli un paredzams ka ar Hawks play-off bus pamatiga cina ar daudz spelem.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 21:04, pirms 15 gadiem
Point Guard rakstīja: BET ES PAR Cleavlendu un Karali!
Kliivlendaa ir karalis?
bet nu labi lai jau Wade atpuushas...

     [+] [-]

, 2009-04-14 21:28, pirms 15 gadiem
Only rakstīja: Ceru uz Heat play-off tapec ceru ka lideri bus veseli un paredzams ka ar Hawks play-off bus pamatiga cina ar daudz spelem.
Pagājušo sezon Hawks ar jau bij spēcīgi, Bostonai vajadzēja 7 spēles lai tiktu tālāk, tākā cīņa būs riktīga.