Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" vēl papildināsies

"Hornets" vēl papildināsies
"Hornets" un Maiks Džeimss cer šogad sasniegt vairāk, īpaši "play-off" spēlēs
Foto: AP

NBA klubs Ņūorleānas "Hornets" vēl plāno papildināt sastāvu ar diviem vai trīs spēlētājiem pirms septembra beigās gaidāmās treniņnometnes sākuma. Visticamāk ar potenciālajiem papildinājumiem tiks parakstīti līgumi negarantētie līgumi.

Pašreiz Ņūorleānas "Hornets" ir garantētie līgumi ar 14 spēlētājiem, bet komandas ģenerālmenedžeris Džefs Bouers izteicies, ka komanda plāno parakstīt līgumus ar vēl diviem vai trīs spēlētājiem pirms treniņnometnes, kas sāksies 27. septembrī. NBA noteikumi uz regulāro sezonu komandām atļauj paturēt 15 spēlētājus. Parasti NBA komandas noslēdz negarantētos līgumus ar vairākiem spēlētājiem, lai uz treniņnometni būtu lielāka konkurence. Pirms regulārās sezonas sākuma parasti šie spēlētāji ar negarantētajiem līgumiem tiek atlaisti, ja vien viņi nav izcīnījuši vietu sastāvā, kas notiek reti. Tomēr pašreiz izskatās, ka "Hornets" viena vieta būs brīva, par ko treniņnometnē varēs cīnīties vairāki spēlētāji.

Pagājušajā mēnesī "Hornets" pagarināja līgumu ar uzbrucēju Raienu Bouvenu, kā arī komandai pievienoja aizsargu Devinu Braunu un spēka uzbrucēju/centru Šonu Mārksu. Visiem šiem trīs spēlētājiem ir garantētie līgumi. "Mēs esam priecīgi par papildinājumiem un ceram, ka viņi palīdzēs komandai. Ceram turpināt iesākto komandas izaugsmi, kurā varēsim izmantot arī iegūto pieredzi," tā izteicās ģenerālmenedžeris Bouers. Runājot par Braunu, nesen "Hornets" galvenais treneris Bairons Skots izteicās, ka viņš un Maiks Džeimss cīnīsies par otrā saspēles vadītāja vietu aiz Krisa Pola. Pagājušogad Polu piesedza Džanero Pargo, kurš uz šo sezonu pametis NBA, parakstot ienesīgu līgumu ar Maskavas "Dynamo". Iespējams, Maikss Džeimss galvenokārt aizvietos Polu, bet universālais Brauns varētu spēlēt kā otrais vai trešais numurs.

Šogad "Hornets" tik tiešām cer aizkļūt tālāk, nekā aizvadītajā sezonā, kad izdevās tikt Rietumu konferences pusfinālā, kur gan sērijā ar 3:4 sanāca piekāpties Sanantonio "Spurs".

Izmantotie resursi:
blog.nola.com: New Orleans Hornets' roster expected to expand...

  +3 [+] [-]

, 2008-09-13 13:07, pirms 16 gadiem
Tas bildē nav Pītersons?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-13 13:20, pirms 16 gadiem
CoopeR rakstīja: Tas bildē nav Pītersons?

Tu domāji Petersons? ?
Ja tā tad tu kļūdījies, jo manuprāt Petersons spēlēja ar 9 numuru.. Bet Maiks spēlēja ar 5 ..

  +2 [+] [-]

, 2008-09-13 13:32, pirms 16 gadiem
ā nu sk. Bet latviski Morisa uzvārdu izrunā Pītersons