Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par Embīda dublieri Filadelfijā kļūs Maiami pametušais brīvais aģents Dedmons

Agris Suveizda

Par Embīda dublieri Filadelfijā kļūs Maiami pametušais brīvais aģents Dedmons
Diveins Dedmons pret Vesliju Metjūzu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Filadelfijas "76ers" panākusi vienošanos ar 33 gadus veco amerikāņu centru Diveinu Dedmonu, noskaidrojis medijs ESPN. Sadarbība būs spēkā līdz sezonas beigām.

Iepriekšējos divus gadus Maiami "Heat" pavadījušais Dedmons 7. februārī kopā ar 2028. gada drafta otrās kārtas izvēli tika aizmainīts uz savu kādreizējo komandu Sanantonio "Spurs", kas pretī deva naudas kompensāciju un divas dienas vēlāk spēlētāju atbrīvoja.

Dedmons šosezon aizvadījis 30 spēles, visās ejot uz maiņu, un vidēji 11,7 minūtēs ticis pie 5,7 punktiem un 3,6 atlēkušajām bumbām. Nedraftētais Dedmons ir spēlējis arī Goldensteitas "Warriors", Filadelfijas "76ers", Orlando "Magic", Atlantas "Hawks" un Losandželosas "Kings". Filadelfijā pirms deviņiem gadiem Dedmons paguva aizvadīt 11 spēles, vidēji 13,6 minūtēs tiekot pie 3,4 punktiem un 4,5 atlēkušajām bumbām.

Filadelfijas "76ers" ar 36 uzvarām 55 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet Maiami "Heat" ar 32 uzvarām 57 spēlēs ir sestajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...

     [+] [-]

, 2023-02-13 22:44, pirms 2 gadiem
Kruta, sezonu hoķī vēl paspējis nokapāt