Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dalasas "Mavericks" pievienosies bijušais Atlantas spēlētājs Džastins Holidejs

Agris Suveizda

Dalasas "Mavericks" pievienosies bijušais Atlantas spēlētājs Džastins Holidejs
Džastins Holidejs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Hjūstonas "Rockets" vienojusies par līguma izpirkumu ar 33 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Džastinu Holideju, kurš pēc tam kā brīvais aģents pievienosies Dalasas "Mavericks", noskaidrojusi ESPN.

Vasarā Holidejs maiņas darījumā no Sakramento "Kings" atgriezās Atlantas "Hawks", kur spēlēja kopā ar brāli Ēronu un aizvadīja 28 mačus, visos ejot uz maiņu un vidēji 14,7 minūtēs gūstot 4,5 punktus. Maiņu perioda pēdējā dienā Holidejs kopā ar Frenku Kaminski un divām drafta otrās kārtas izvēlēm tika aizmainīts uz Hjūstonas "Rockets", kas pretī deva Brunu Fernandu un Gerisonu Metjūzu.

NBA pastarīte Hjūstonas "Rockets" pēc iepriekšējās nedēļas maiņas darījuma jau ir šķīrusies no Džona Vola un Denija Grīna, kurš devies uz Klīvlendas "Cavaliers" un nu atbrīvoto spēlētāju tirgū palaidīs arī Holideju, kurš padziļinās Dalasas "Mavericks" sastāvu. Dalasa ar 31 uzvaru un 27 zaudējumiem ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Nedraftētais Holidejs NBA debitēja 2013. gada aprīlī Filadelfijas "76ers" rindās, augustā tika atbrīvots, septembrī pievienojās Jūtas "Jazz", taču pēc pirmssezonas posma atkal tika atlaists. Sezonu viņš pavadīja Ungārijā, bet 2014. gadā atgriezās NBA un pievienojās Goldensteitas "Warriors". Holidejs ir spēlējis arī Čikāgas "Bulls", Ņujorkas "Knicks", Memfisas "Grizzlies" un Indianas "Pacers". Labākā sezona karjerā viņam bija 2017./18. g., kad bija Čikāgas sākumpiecinieka spēlētājs un vidēji 31,5 minūtēs sakrāja 12,2 punktus, 4,0 atlēkušās bumbas un 2,1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-02-13 21:10, pirms 2 gadiem
Labs ieguvums. Mavi gan jau spēles laiku piesolīja. Spēj arī kādu nosegt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-02-13 22:57, pirms 2 gadiem
Šis ir ieguvums ar prognozējamu plusa zīmi. Interesantākais sāksies, kad Lukam ar Kairiju būs jāsadala bumba un punkti. Tad vēl beigās Holidejs var kļūt par džokeru un nostabilizēt spēli kritiskos momentos.

     [+] [-]

, 2023-02-14 19:12, pirms 2 gadiem
Dāvis nu jau vairs pat uz beņķa nav gribēts...