Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" uzbrucējam Čendleram sezona beigusies

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

"Nuggets" uzbrucējam Čendleram sezona beigusies
Vilsons Čendlers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras ''Nuggets'' uzbrucējam Vilsonam Čendleram gūžas operācijas dēļ nāksies izlaist visu atlikušo sezonu, vēsta ''Yahoo! Sports''.

Gūžas savainojumu ''Nuggets'' uzbrucējs Čendlers guva pirmssezonas pārbaudes spēlē, taču trešdien spēlētāja aģents Ričs Klaimens apstiprināja, ka savainojuma izārstēšanai būs nepieciešama operācija. Kā komandai tuvu stāvošas personas atklājušas ''Yahoo! Sports'', spēlētāja rehabilitācijas periods aizņemšot aptuveni sešus mēnešus, turklāt komanda neplāno sasteigt Čendlera atgriešanos laukumā.

Kā raksta Ziemeļamerikas mediji, ''Nuggets'' komandai šis ir sāpīgs zaudējums, ņemot vērā, ka Čendlers vasarā smagi strādājis, lai sasniegtu optimālu sportisko formu. Viņš tiek uzskatīts par vitāli svarīgu sastāvdaļu Denveras trenera Maikla Malouna un ģenerālmenedžera Tima Konolija nākotnes plānos.

Jāpiezīmē, ka šovasar 28 gadus vecais Čendlers parakstīja četru gadu līgumu par 46,5 miljoniem ASV dolāru. Aizvadītajā sezonā uzbrucējs, kuram operāciju veiks nākamās nedēļas sākumā, caurmērā atzīmējās ar 13,9 punktiem un 6,1 atlēkušo bumbu.

Paredzams, ka Čendlera prombūtnes laikā ''Nuggets'' rindās lielāku lomu spēlēs Vils Bārtons (12,3 punkti un četras bumbas zem groziem).

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

Slēpts komentārs: karlosm

  -1 [+] [-]

, 2015-11-12 20:41, pirms 9 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=WVs...

Un Rondo jaunajā komandā jūtās labi - Triple double un dienas MVP
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-12 21:26, pirms 9 gadiem
jau kuro sezonu šis frukts ir ārā ar savainojumu, denverai jāturpina tankoties

rondo jūtas labi komandā kas sezonu sāk ar 1-7 un ar pieredzējušiem spētājiem(atšķirībā no pārējām vājajām west blicēm kas pārbūvējas) sastāvā ir loterijas komanda.