Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hornets'' atbrīvo no sastāva maiņu pieprasošo Džounsu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Hornets'' atbrīvo no sastāva maiņu pieprasošo Džounsu
Kajs Džounss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Šarlotes ''Hornets'' lēmusi no sastāva atbrīvot Kaju Džounsu, kurš pirms pāris dienām sociālajos tīklos pieprasīja sevi no vienības aizmainīt.

''The Athletic'' vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Šarlotes ''Hornets'' no sastāva atbrīvojusi 2021. gada drafta 19. numuru Kaju Džounsu, kurš iepriekš sociālajos tīklos ievietoja paziņojumu ar vēlmi tikt aizmainītam. NBA noteikumi paredz, ka par šādu gājienu viņš var saņemt līdz 150 tūkstošiem dolāru lielu sodu, bet ''Hornets'' no viņa vienkārši atbrīvojusies.

211 centimetrus raženais Džounss divās sezonās piedalījies 67 mačos, vidēji izceļoties ar 2,7 punktiem un 2,0 atlēkušajām bumbām. Jau pirms atlaišanas no ''Hornets'' viņš vasarā izcēlās ar dažādiem jocīgiem ierakstiem sociālajos tīklos, 30. septembrī klubam paziņojot, ka uz nenoteiktu laiku viņš ar to neatradīsies.

Šobrīd NBA norisinās pirmssezona. Sezonas sākums gaidāms naktī uz 25. oktobri pēc Latvijas laika, bet ''Hornets'' sezonu atklās naktī uz 26. oktobri, kad savā laukumā spēlēs pret Atlantas ''Hawks''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2023-10-12 16:27, pirms gada
Kā jau pirms dažām dienām teicu. Šim fruktam karjera NBA beigusies. Neviens pat negribēja iemainīt. Porteru Rockets paņēma, jo kaut ko cerēja izmainīt. Džounsam te skaidrs, ka smaga atkarība un lielas problēmas ar IQ. Tādas personības ar profesionālo sportu nav savienojamas. Vienvārdsakot Hornets kārtējā vējā izmestā 1.k drafta izvēle.

     [+] [-]

, 2023-10-12 16:31, pirms gada
Charly Skymaker rakstīja: Kā jau pirms dažām dienām teicu. Šim fruktam karjera NBA beigusies. Neviens pat negribēja iemainīt. Porteru Rockets paņēma, jo kaut ko cerēja izmainīt. Džounsam te skaidrs, ka smaga atkarība un lielas problēmas ar IQ. Tādas personības ar profesionālo sportu nav savienojamas. Vienvārdsakot Hornets kārtējā vējā izmestā 1.k drafta izvēle.
Kāda atkarība un kāds iq? Nesmīdini, gan jau organizācija sūdus savārija ar menedžēšanu un džeks pateica ko domā. Skaties tuvāko nedēļu laikā būs pie kāda kontendera komandā

     [+] [-]

, 2023-10-12 20:20, pirms gada
Frikadele22 rakstīja: Kāda atkarība un kāds iq? Nesmīdini, gan jau organizācija sūdus savārija ar menedžēšanu un džeks pateica ko domā. Skaties tuvāko nedēļu laikā būs pie kāda kontendera komandā
ķīniešu drakonos, lauvās, vai kas viņiem tur ir.