Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nahera un Heijss vienojas ar "Nets"

Nahera un Heijss vienojas ar "Nets"
Džerviss Heijss.
foto: nba.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņudžersijas "Nets" panākusi vienošanos ar diviem uzbrucējiem, brīvajiem aģentiem Džervisu Heijsu un Eduardo Naheru.

Viens no Meksikas izlases līderiem uzbrucējs Eduardo Nahera panācis vienošanos ar Ņudžersijas "Nets", un tuvākajā laikā tiks parakstīts līgums.

32 gadus vecais basketbolists aizvadīto sezonu spēlēja Denveras "Nuggets" rindās, taču šajā starpsezonā kļuva par brīvo aģentu. "Nuggets" rindās pagājušajā sezonā 203 centimetrus garais meksikānis izcēlās vidēji spēlē ar 5,9 punktiem un 4,3 atlecošajām bumbām zem groziem. Savu NBA karjeru Nahera uzsāka pēc Oklahomas universitātes absovēlšanas. Viņu draftēja Hjūstonas "Rockets" vienība 2000. gadā ar kopējo 38. numuru, taču raķešu rindās uzbrucējs nekad nav spēlējis. Viņš nokļuva Dalasas "Maverics" sistēmā, kur aizvadīja četras sezonas, tad uz sezonu uzbrucējs nokļuva Goldensteitas "Warriors", taču pēdējos trīs gadus spēlēja Denverā.

Pēc Ričarda Džefersona aizmainīšanas uz Milvolkī, "Nets" nolēmuši pastiprināt uzbrucēju rindas. Aizvadītajā sezonā Džērviss Heijss pievienojās Detroitas "Pistons" vienībai, taču nespēja nostabilizēties sastāvā, kā sākumsastāva uzbrucēja Teišona Prinsa aizvietotājs. 2003. gada drafta 10. izvēlē aizvadītajā regulārajā sezonā vidēji guva 6,7 punktus un izcīnīja 2,2 bumbas zem groziem. Savu NBA karjeru uzbrucējs uzsāka Vašingtonas "Wizards" klubā, kurā nospēlēja četras sezonas un kļuva par brīvo aģentu. Iepriekšējā vasarā uz gadu ar Heijsu līgumu parakstīja "Pistons", taču arī viņiem basketbolista pakalpojumi ilgāk nebija vajadzīgi.

Izmantotie resursi:
netsdaily.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-12 15:38, pirms 16 gadiem
Nets tāda nekāda komanda tagad sanāk... Viņiem ir cerības ka vecais buks Kārters vēl vilks komandu + Ji varēs piepalīdzēt, bet tāda izteikta līdera viņiem nav, jo Vinss arī rāda ne to labāko sniegumu.