Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Buļļiem" jauns treneris

Kristaps Zālītis

"Buļļiem" jauns treneris
Vinnijs Del Negro preses konferencē.
Foto: Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" vadība stādījusi priekšā savas komandas jauno galveno treneri Vinniju Del Negro, kurš kļūs par kluba vēsturē 17. komandas vadītāju.

41 gadu vecais Del Negro iepriekš bija vairāku amatu veicējs Fīniksas "Suns" vienībā. Sākotnēji spēlētāju personāla direktors, bet aizvadītajā sezonā galvenā trenera pirmais asistents. Pirms tam strādājis par žurnālistu ESPN telekanālā.

"Esmu ļoti priecīgs iepazīstināt jūs ar Vinniju Del Negro kā Čikāgas "Bulls" jauno galveno treneri," savā uzrunā sacīja "buļļu" viceprezidents basketbola darījumu jautājumos Džons Paksons. "Esmu runājis ar daudziem cilvēkiem kopš sezonas beigām, kuri man stāstījuši par dažādām basketbola filozofijām katram no galvenā trenera amata kandidātiem. Vinnijs ir izcēlies no visiem ar savu spēju būt īsts komandas vadītājs ar labām komunikācijas spējām un iespēju izveidot ko jaunu ar mūsu jauno komandu. Vinnijam ir liela basketbola spēlētāja, skauta un direktora pieredze. Esmu pārliecināts, ka viņš arī savā jaunajā amatā būs veiksmīgs."

1988. gadā Sakramento "Kings" ar 29. kārtas numuru (toreiz otrās kārtas sākums) izvēlējās Del Negro. No 14 profesionāļa sezonām 12 spēlētājs nospēlēja NBA gan Sakramento, gan Sanantonio "Spurs", Milvoki "Bucks", Goldensteitas "Warriors", gan Fīniksas "Suns" komandās. No 1990. līdz 1992. gadam Del Negro spēlēja Itālijā Trevīzo "Benetton" rindās kopā ar Toniju Kukoču un kļuva par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju.

"Es ļoti novērtēju kluba uzticēšanos man," sacīja Del Negro. "Man uzdevums būs, lai katrs spēlētājs laukumā parāda savu labāko sniegumu katrā spēlē. Kā aizsargs, pats spēlējot šajā līgā, vienmēr jutos kā otrs treneris laukumā. Visi, ar kuriem esmu runājis, man teikuši, ka "Bulls" ir lieliska organizācija, tāpēc esmu ļoti sajūsmināts nonākt tajā."

Jau rakstījām, ka "Bulls" šī gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā jeb vienkārši draftā būs iespēja izvēlēties pirmajiem, un tas nozīmē, ka komandai pievienosies ļoti spēcīgs spēlētājs ar superzvaigznes potenciālu. Vai Del Negro spēs izveidot beidzot spēcīgu "Bulls" vienību, redzēsim jau rudenī.

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2008-06-12 10:02, pirms 16 gadiem
Ceru,ka mana Top komanda Nr.1,atkal atgriezīsies NBA pašā augšgalā!
Viņi ir to pelnijuši,un es to vēlos!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:03, pirms 16 gadiem
Interesanti, kur paliks tādi skaļi treneri kā Flips Sonderss un Eiverijs Džonsons. Visas NBA klubu galveno treneru vietas, šķiet, nu ir aizsistas (lai gan, līdz sezonai vēl pietiekami tālu, lai kristu vēl kāds)

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:14, pirms 16 gadiem
AlterB rakstīja: Interesanti, kur paliks tādi skaļi treneri kā Flips Sonderss un Eiverijs Džonsons. Visas NBA klubu galveno treneru vietas, šķiet, nu ir aizsistas (lai gan, līdz sezonai vēl pietiekami tālu, lai kristu vēl kāds)

suns...........

     [+] [-]

, 2008-06-12 10:44, pirms 16 gadiem
INGUZEENS rakstīja: suns...........


"Suns" jau paraktīja līgumu ar Teriju Porteru.

     [+] [-]

, 2008-06-12 11:28, pirms 16 gadiem
es atceros del negro spyrs komandaa....labs snaiperis, cerams k-kas no vinja metiena tiks ieviests bulls speelee arii

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 13:17, pirms 16 gadiem
dzhekam jau uzvaards kaa radiits NBA

     [+] [-]

, 2008-06-12 14:22, pirms 16 gadiem
bilde Stalones kopija

     [+] [-]

, 2008-06-12 17:04, pirms 16 gadiem
Autor nu tu esi vecis es to ziņu vakar vakarā uzrakstīju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja