Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Rockets'' viens no līderiem Senguns izvairījies no nopietna savainojuma

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Rockets'' viens no līderiem Senguns izvairījies no nopietna savainojuma
Alperens Senguns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN vēsta, ka turku spēlētājs Alperens Senguns, kurš saviem spēkiem pēc gūtās traumas spēlē pret ''Kings'' nevarēja pamest laukumu, nav guvis nopietnu kājas traumu. Viņam konstatēta sastiepta potīte un sasists ceļgals.

ESPN vēsta, ka no nopietna savainojuma izvairījies Hjūstonas ''Rockets'' spēlētājs Alperens Senguns, kurš spēlē pret Sakramento ''Kings'' traumēja labo kāju. Pēc spēles viņam tika veikta magnētiskā rezonanse potītei un ceļgalam, kas neuzrādīja nopietnus bojājumus. Operācija vienam no šīs sezonas ''Rockets'' līderiem nebūs nepieciešama - Senguns nopietni sastiepis potīti un sasitis ceļgalu.

Šobrīd nav zināms, kad Senguns varētu atgriezties laukumā. Regulārā sezona noslēdzas 14. aprīlī, un pagaidām nav paziņots, ka turku spēlētājam atlikusī regulārā sezona būs jāizlaiž. Ar 29 uzvarām 64 spēlēs Hjūstona šobrīd ieņem 11. vietu Rietumu konferencē. Līdz sezonas turpināšanai to šķir piecas uzvaras - Goldensteitas ''Warriors'', kas ir desmitā, ir ar bilanci 34-30.

Senguns aizvada karjeras labāko sezonu. Viņš vidēji gūst 21 punktu, izcīna 9.3 atlēkušās bumbas, atdod piecas piespēles un metienus izpilda ar 53% precizitāti. Kopā ar Janni Adetokunbo, Luku Dončiču, Nikolu Jokiču un Domantu Saboni viņš ir viens no pieciem spēlētājiem līgā, kurš šosezon guvis vismaz 1000 punktus, izcīnījis 500 atlēkušās bumbas un atdevis 300 piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...