Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Orlando "Magic" atalgo galveno treneri Mosliju ar līgumu līdz 2028. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Orlando "Magic" atalgo galveno treneri Mosliju ar līgumu līdz 2028. gadam
Džamals Moslijs. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando "Magic" uz četrām sezonām pagarinājis līgumu ar galveno treneri Džamalu Mosliju, kurš komandu vada kopš 2021. gada. "Magic" ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

Džamals Moslijs 2007. gadā kļuva par leģendārā Džordža Kārla asistentu Denveras "Nuggets" komandā, turpinājumā strādājot arī Klīvlendas "Cavaliers" un Dalasas "Mavericks". 2021. gada vasarā Moslijs pameta Teksasu un pirmo reizi kļuva par galveno treneri.

Viņa pirmajā un otrajā sezonā kopā ar Orlando "Magic" komanda palika ārpus izslēgšanas spēlēm, bet šajā sezonā ar bilanci 37 uzvaras un 28 zaudējumi "Magic" ir piektajā vietā Austrumu konferencē. Ar 45 gadus veco Mosliju pie stūres komanda katru sezonu palielinājusi uzvarēto spēļu skaitu.

Priekšgalā izvirzījušies jaunie talanti – Paolo Bankero vidēji izcēlies ar 22,8 punktiem, 6,8 atlēkušajām bumbām un 5,2 piespēlēm, bet vācietis Francs Vāgners atzīmējies ar 20,1 punktu, 5,5 bumbām zem groziem un 3,9 rezultatīvām piespēlēm. Taču par galveno panākumu atslēgu tiek saukta "Magic" spēle aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...