Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Atlanta zaudē vēl vienu sākumsastāva spēlētāju – Bejam krustenisko saišu plīsums

Agris Suveizda

Atlanta zaudē vēl vienu sākumsastāva spēlētāju – Bejam krustenisko saišu plīsums
Sadīks Bejs. Foto: AP/Scanpix

Atlantas "Hawks" šonakt savā laukumā Nacionālajā basketbola asociācijā piekāpās Ņūorleānas "Pelicans" (103:116), pārtraucot trīs uzvaru sēriju, un zaudēja arī sākumsastāva uzbrucēju Sadīku Beju, kuram nopietna savainojuma dēļ sezona ir beigusies, noskaidrojusi ESPN.

Bejs savainojumā iedzīvojās ceturtās ceturtdaļas sākumā. Pēc noteikumu pārkāpuma viņš vēl palika laukumā un trāpīja vienu no diviem soda metieniem, bet nākamajā pauzē uzreiz pēc tam laukumu pameta. Medicīniskajās pārbaudēs viņam atklāts kreisā ceļgala priekšējās krusteniskās saites plīsums.

24 gadus vecais Bejs šosezon sācis 51 no 63 spēlēm un vidēji 32,7 minūtēs sakrājis 13,7 punktus, 6,5 atlēkušās bumbas un 1,5 rezultatīvas piespēles. Atlantā viņš pirms gada ieradās četru komandu maiņas darījumā, bet karjeru sāka Detroitas "Pistons" un 2021./22. g. sezonā atzīmējās ar vidēji 16,1 punktu, 5,4 atlēkušajām bumbām un 2,8 piespēlēm. 2020. gada drafta 19. numuram beigsies četru sezonu līgums par 13 miljoniem, un vasarā viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

Atlantas "Hawks" ar bilanci 29-35 ieņem desmito vietu Austrumu konferencē un šonedēļ dosies piecu spēļu izbraukumā pie Rietumu konferences komandām. Atlantas rindās jau iepriekš bija savainots līderis un saspēles vadītājs Trejs Jangs, kā arī cits sākumsastāva uzbrucējs Džeilens Džonsons.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...