Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

35 gadus vecais Oldridžs tuvākajā laikā pametīs Popoviča vadīto "Spurs"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

35 gadus vecais Oldridžs tuvākajā laikā pametīs Popoviča vadīto "Spurs"
Džeimss Hārdens un Lamarkuss Oldridžs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs" paziņojusi, ka Lamarkuss Oldridžs savu pēdējo spēli Teksasas komandas rindās ir aizvadījis. Komandas galvenais treneris Gregs Popovičs pirms spēles pret Dalasas "Mavericks" atklāja, ka Oldridžam tiek meklēta jauna komanda. Tas nozīmē, ka tuvākajā laikā 35 gadus vecais spēlētājs varētu tikt aizmainīts.

25. marts ir pēdējā diena, kad NBA komandas var veikt maiņas darījumus. Sanantonio "Spurs" komandas galvenais treneris Gregs Popovičs paziņojis, ka Lamarkuss Oldridžs, kurš komandu pārstāv kopš 2015. gada, drīzumā vairs nebūs "Spurs" komandas sastāvdaļa.

"Viņš ir bijis lielisks komandas biedrs," virtuālajā pirms spēles intervijā teica Popovičs. "Mēs uzskatām, ka šobrīd šķiršanas nāks par labu abiem – gan komandai, gan Lamarkusam [Oldridžam]. Kad parādīsies iespēja, viss būs "Spurs" vadības un Lamarkusa aģenta rokās." Pagaidām nav zināms, kurai komandai Oldridžs varētu pievienoties, bet interese par 35 gadus veco spēlētāju noteikti būs no daudzām komandām, tai skaitā no titula pretendentēm.

"Viņš mūsu labā ir darījis visu, ko esam lūguši," turpināja 72 gadus vecais treneris. "Vēlamies, lai tagad viņš saņem to, ko ir pelnījis." Pārstāvot Sanantonio, Oldridžs vidēji guva 19,5 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Oldridžu 2006. gada NBA draftā ar kopējo otro numuru izvēlējas Čikāgas "Bulls", bet viņš uzreiz tika aizmainīts uz Portlendas "Trail Blazers", kur pavadīja deviņas sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-03-11 09:59, pirms 4 gadiem
Nets labāk šito būtu paņēmuši nevis Grifinu. 100 x lietderīgāks būtu.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-11 10:06, pirms 4 gadiem
Lakers?

  -1 [+] [-]

, 2021-03-11 10:08, pirms 4 gadiem
Vai arī trade pret Kristapu, tad KP būtu Līderis un tad tik būtu Teksasas sacensības...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-11 10:13, pirms 4 gadiem
markkomartins rakstīja: Nets labāk šito būtu paņēmuši nevis Grifinu. 100 x lietderīgāks būtu.
Nets nevar viņu paņemt pa minimālo, jo netiks izpirkts viņa līgums.
Domāju, ka BOS mēģinās iemainīt viņu, asseti pietiek. Tad nu visdrīzāk Taiss+ Lengfords un/vai Edwards un/vai G.Wiljamss +kāds piks dosies uz SAS.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-11 10:38, pirms 4 gadiem
markkomartins rakstīja: Nets labāk šito būtu paņēmuši nevis Grifinu. 100 x lietderīgāks būtu.
jauniešu maksimālisms ... Olridžš kaut kādā parametrā būs 100 reizes lietderīgāks par Grifinu?

  -1 [+] [-]

, 2021-03-11 11:02, pirms 4 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Nets nevar viņu paņemt pa minimālo, jo netiks izpirkts viņa līgums.
Domāju, ka BOS mēģinās iemainīt viņu, asseti pietiek. Tad nu visdrīzāk Taiss+ Lengfords un/vai Edwards un/vai G.Wiljamss +kāds piks dosies uz SAS.
Bostonai tiešām tādu garo nevajag.Vēl jo vairāk ja mēs skatāmies nopietni PO virzienā.Viņi skatās Bārnsa virzienā,bet problēma tajā,ka viņs nav expiring.Nākošajā sezonā 20 mil pāri cap space.
Drīzāk visi nogaidīs un skatīsies kas notiks ar Dramondu

     [+] [-]

, 2021-03-11 13:10, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bostonai tiešām tādu garo nevajag.Vēl jo vairāk ja mēs skatāmies nopietni PO virzienā.Viņi skatās Bārnsa virzienā,bet problēma tajā,ka viņs nav expiring.Nākošajā sezonā 20 mil pāri cap space.
Drīzāk visi nogaidīs un skatīsies kas notiks ar Dramondu
Bārnss tiešām liekās neloģiski. Ja jau Tērnera 18 milj. likās pa daudz BOS tad kur nu vēl vairāk par Bārnsu. Tā BOS mūžīgā nogaidīšana parasti nebeidzās ar ko jēdzīgu. LA vismaz var iemest tālos/pustālos un izstiept laukumu (un līguma pēdējais gads). Salīdzinoši Tompsons vispār neiederās šajā komandā, tāds mazais Dramonds. Priekškam vēl Dramonds vajadzīgs, lai Braunam peintu aizņemtu?

     [+] [-]

, 2021-03-11 13:58, pirms 4 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Bārnss tiešām liekās neloģiski. Ja jau Tērnera 18 milj. likās pa daudz BOS tad kur nu vēl vairāk par Bārnsu. Tā BOS mūžīgā nogaidīšana parasti nebeidzās ar ko jēdzīgu. LA vismaz var iemest tālos/pustālos un izstiept laukumu (un līguma pēdējais gads). Salīdzinoši Tompsons vispār neiederās šajā komandā, tāds mazais Dramonds. Priekškam vēl Dramonds vajadzīgs, lai Braunam peintu aizņemtu?
Nejau Turnera 18 mil bija par daudz.Problēma bija tajā,ka Eindžš vnk ir žīds.Prasa vairāk un vairāk,un beigās paliek kārtējo reizi kā muļķis.Es pat nebrīnītos,ka atkal tas TPE mizīgais no Gordija treida paliks neizmantots

     [+] [-]

, 2021-03-11 14:46, pirms 4 gadiem
Varēja vnk iet all in, iemainīt gan LA, gan Derozan vai Milz. Izmantot savu TPA un atdot pretī tik lielus līgumus, lai nākmgad nepārmaksā nodokļos. Par Eindžu taisnība, viņam jāsāk arī sadarboties/rast kompromisus, bet nu es jau saprotu, ka viņš domā ka ir gudrākais GM līgā un viņš vienmēr visus apčakarēs Bet nu ir jau arī tomēr citās komandās gudri GM vai vismaz palīgi.