Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''The Athletic'': Hārdens savu vēlmju sarakstam pievieno ''Bucks'' un ''Heat''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''The Athletic'': Hārdens savu vēlmju sarakstam pievieno ''Bucks'' un ''Heat''
Džeimss Hārdens. Foto: USA Today sports/Scanpix

''The Athletic'' basketbola apskatnieks Šams Čaranija ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' līderis klubam pavēstījis, ka būtu ar mieru tikt aizmainīts arī uz divām Austrumu konferences vienībām - Milvoki ''Bucks'' un Maiami ''Heat''.

Šajā starpsezonā aprunātākais klubs Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir Hjūstonas ''Rockets'', kuras līderis Džeimss Hārdens kuluāros paziņoja, ka nevēlas turpmāk spēlēt nedz komandā, nedz ar savu komandas biedru Raselu Vestbruku. Pirms nedēļas Vestbruks tika aizmainīts uz Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika Vašingtonas ''Wizards'' pret Džonu Volu un 2023. gada drafta pirmās kārtas izvēli. Šonedēļ Hārdens izlēma nedoties uz treniņnometnes sākumu, kā arī uz individuāliem treniņiem.

ESPN pirms pāris dienām ziņoja, ka Hārdens klubam paziņojis, ka bez Bruklinas ''Nets'' piekristu tik aizmainīts arīdzan uz Filadelfijas ''76ers'', kur par prezidentu basketbola operāciju jautājumos strādā bijušais ''Rockets'' ģenerālmenedžeris Derils Morejs. ''The Athletic'' šodien raksta, ka komandu saraksts papildināts ar vēl divām Austrumu konferences vienībām - Milvoki ''Bucks'' un Maiami ''Heat''. ''Bucks'' vairākus gadus tiek uzskatīta par konferences vieniem no favorītiem, kamēr ''Heat'' iepriekšējā sezonā prata aizkļūt līdz NBA finālam, kur piekāpās Losandželosas ''Lakers''.

NBA ir lēmusi, ka Hārdens varēs uzsākt treniņus ar komandu tikai pēc sešu negatīvu Covid19 analīžu rezultātu saņemšanas. Basketbolists nemēģina uzturēt ciešu kontaktu ar kluba vadību, taču ir uzturējis dialogu ar vienu no ''Rockets'' trenera asistentiem - Džonu Lūkasu. Tiek paredzēts, ka jau drīz Džeimss Hārdens aizvadīs individuālos treniņus vienības treneru vadībā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2250903/202...

     [+] [-]

, 2020-12-10 16:55, pirms 4 gadiem
Heat jau droši atļauties nevar,jo 100% neatdotu Džimiju vai Bamu.
Tur īsti bez Herro,Robinsona un Nunna nekā nav.

Bucks viņu nevajag ar Jrue,jo galīgi neredzu fitu ar Jāni

     [+] [-]

, 2020-12-10 17:20, pirms 4 gadiem
Ja pie heat tad gredzens ir ļoti tuvu. Bet ko pretī dos un vai piķis atļaus

     [+] [-]

, 2020-12-10 18:40, pirms 4 gadiem
Nu grūti ar šīm komandām veikt darījumu.. Bucks var dot Midltonu, Vincenso..draftus jau atdeva par Jrue- nez vai Hjūstona piekritīs.

Tad daudz labāk ir Simons pret Hardenu.

Miami.. Adebajo viņi neatdos un arī nevar tagad mainīt. Nav īsti varianti.

     [+] [-]

, 2020-12-10 19:35, pirms 4 gadiem
Nav neviens variants šobrīd, personīgi domāju- sāks šajā sastāva un ja tiešām ir tā kā raksta, ka Wall ir tajā all star līmeni un Cousin šobrīd jutās specīgs.. Te var kaut kas izveidoties. Atceramies, ka Kobe un jebkurš ''super all star'' speletājs ir pieprasījis maiņu. Bet pilnīgi saprotu Harden un Westbrook - Jaunais GM? WTF?? Tapatās Silas par galveno.. ESPN bija labs raksts, Rockets ipašnieks Fertitta dēļ COVID ir TOPA augšgalā kā lielākais zaudētājs naudas izteiksmē un vel šie lēmumi ari HOU. + Viņš ir viens no lielākajiem ziedotājiem un Trampa atbalstītajiem,, Šķiet viss iet greizi šobrīd, nebrīnišos ja beigās tiks arī pieņemts kāds, diezgan crazu lēmums. Lai gan personīgi domāju ja komanda sāks un visi būs uz 100% te var iznākt kaut kas par ko visi runās kā , super parsteigumu.

     [+] [-]

, 2020-12-10 19:57, pirms 4 gadiem
Vai tad nebija beefs Hārdenam ar Giannis?

     [+] [-]

, 2020-12-10 21:39, pirms 4 gadiem
Tikai ne Heat

     [+] [-]

, 2020-12-10 21:53, pirms 4 gadiem
viņam ir veto tiesības uz maiņu? tā vismaz izklausās. bet īsti jau viņš nevienam nav vajadzīgs... tiem. kuri iet pakaļ gredzeniem, jo to ko viņš iemet neatsver to, ko neizdara defā... nu un plejofos bez defa pat NBA nav ko darīt..

     [+] [-]

, 2020-12-10 22:16, pirms 4 gadiem
Bucks būtu interesants variants!

     [+] [-]

, 2020-12-10 22:52, pirms 4 gadiem
BET365 rakstīja: Nav neviens variants šobrīd, personīgi domāju- sāks šajā sastāva un ja tiešām ir tā kā raksta, ka Wall ir tajā all star līmeni un Cousin šobrīd jutās specīgs.. Te var kaut kas izveidoties. Atceramies, ka Kobe un jebkurš ''super all star'' speletājs ir pieprasījis maiņu. Bet pilnīgi saprotu Harden un Westbrook - Jaunais GM? WTF?? Tapatās Silas par galveno.. ESPN bija labs raksts, Rockets ipašnieks Fertitta dēļ COVID ir TOPA augšgalā kā lielākais zaudētājs naudas izteiksmē un vel šie lēmumi ari HOU. + Viņš ir viens no lielākajiem ziedotājiem un Trampa atbalstītajiem,, Šķiet viss iet greizi šobrīd, nebrīnišos ja beigās tiks arī pieņemts kāds, diezgan crazu lēmums. Lai gan personīgi domāju ja komanda sāks un visi būs uz 100% te var iznākt kaut kas par ko visi runās kā , super parsteigumu.
Beidz, Hardens, Wall un Cousins max kas var būt ir iekļūšana playoff. Bet, kam to vajag nevienam. Visiem izdevīgāk, lai viņš ceļo uz citu komandu un jo ātrāk jo labāk. Esmu pārliecināts, ka pašlaik notiek lielās pārrunas un drīz nāks klajā ar paziņojumu par mega darījumu. Uz kurieni? Visticamāk (mans tops) Fila, tad Nets, tad Bucks, tad Heat...

     [+] [-]

, 2020-12-10 23:48, pirms 4 gadiem
Neviens no šiem klubiem nespēj vai arī negrib atdot savus key playerus (Nets, Bucks, 76ers, Heat). Viņu var mierīgi aizmainīt uz Kings, Magic un citas komandas, kas var iedot labu paku par Hārdenu.

     [+] [-]

, 2020-12-11 09:29, pirms 4 gadiem
Šīs četras komandas patreiz neizskatās reāli. Negribēs dot savus jaunos talantus, un HOU piedāvājumi nepatiks/nepatīk. Ja nu vienīgi kāds 3 vai 4 komandu darījums. Reālāk izskatās Spurs/Lenarda variants. Piemēram ļoti loģiski būtu darījumi ar Magic, Kings vai Bulls.