Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Derons Viljamss vēlas tikt atlaists un pievienoties "Mavericks"

Derons Viljamss vēlas tikt atlaists un pievienoties "Mavericks"
Derons Viljamss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" viens no līderiem Derons Viljamss veic sarunas ar kluba vadību par sadarbības beigšanu, lai varētu pievienoties Dalasas "Mavericks".

"Nets" jauno sezonu grib uzsākt bez Derona Viljamsa un Džo Džonsona, taču mēģinājumi aizmainīt basketbolistus nav izdevušies, tāpēc tagad komanda un Viljamss veic sarunas par līguma izpirkšanu. Derona Viljamsa pašreizējais līgums beigsies pēc divām sezonām, kuru laikā basketbolists nopelnīs 43,3 miljonus ASV dolāru.

Ja basketbolista pārstāvjiem un "Nets" izdosies vienoties par sadarbības izbeigšanu, Bruklinas vadība labprātāk izpirktu Viljamsa līgumu, nevis atlaistu basketbolistu, lai gan tādā gadījumā visu līgumā paredzēto summu vajadzētu izmaksāt piecu gadu laikā un samazinātos rēķins par luksusa nodokli.

Karjeru 31 gadu vecais basketbolists vēlas turpināt savās mājās - Dalasas "Mavericks". 2012. gada vasarā gan "Mavs", gan "Nets" izrādīja pastiprinātu interesi par Viljamsu, bet basketbolists izvēlējās palikt Ņujorkā, parakstot piecu gadu līgumu par 99 miljoniem ASV dolāru.

Gadījumā, ja Viljamss un "Nets" nepārtrauks darba attiecības, Dalasa necentīsies basketbolistu iegūt caur maiņu, jo tas būtiski ietekmēs komandas algu griestus. ESPN citē kādu situācijai pietuvinātu personu, kura apgalvo, ka "ir 60 līdz 70 procentu iespējamība, ka Viljamss turpmāk spēlēs Dalasā".

Pagājušajā sezonā iegūt Viljamsu vēlējās Sakramento "Kings", taču šobrīd interese no kluba nav nekāda, jo jau tuvākajā laikā komanda parakstīs līgumu ar Reižonu Rondo. Jūlija sākumā "Nets" apspriedās ar Klīvlendas "Cavaliers" par Džo Džonsona aizmainīšanu, taču maiņas darījums nenotika.

Deronu Viljamsu ar trešo kārtas numuru 2005. gada draftā izvēlējās Jūtas "Jazz". Pavadījis piecarpus sezonas Rietumu konferencē, Viljamss tika aizmainīts uz Bruklinas (toreiz - Ņūdžersijas) "Nets". Basketbolists jau ilgāku laiku nav labākajā formā, turklāt bieži par sevi liek manīt dažādi savainojumi. Aizvadītajā sezonā Viljamss piedalījās 68 regulārās sezonas spēlēs, laukumā vidēji pavadīja 31,1 minūti, guva 13 punktus, atdeva 6,6 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

     [+] [-]

, 2015-07-10 10:42, pirms 9 gadiem
Derons ir viens liels kakis maisaa!

  +3 [+] [-]

, 2015-07-10 10:55, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Derons ir viens liels kakis maisaa!
..bet visiem ļoti labi zināms ( kā nekā ap 10 gadi NBA).
Līdz ar to Tu nesaproti tā teicina jēgu

  +3 [+] [-]

, 2015-07-10 11:06, pirms 9 gadiem
Kāds čiriks stabili jāiepiķo, lai sasniegtu algu grīdu. Pagaidām dikti šķidri izskatās, pat ar visiem 17 Metjūza un 5 Zazas. Ja neiešķiebs Deronam 10nieku, būs jāsāk miskastēm maksāt lielas algas

     [+] [-]

, 2015-07-10 11:08, pirms 9 gadiem
Straka rakstīja: ..bet visiem ļoti labi zināms ( kā nekā ap 10 gadi NBA).
Līdz ar to Tu nesaproti tā teicina jēgu
Kops aizgaja uz Bruklinu vina karjera vnk aizgaja toletes poda.

  +3 [+] [-]

, 2015-07-10 11:12, pirms 9 gadiem
Rondo būs atkal uz sliedēm, garantēju, ka Kings būs cita komanda, vienīgi vai Cousins būs komandējams, tas ir labs jautājums

  +1 [+] [-]

, 2015-07-10 11:15, pirms 9 gadiem
Nomainīs vienu PG princesi pret citu?


Bet Nets varētu uz nākamo sezonu labi atvērties Džonsona 30M nost, tagad šitam divu sezonu 20+ M nost... Būs nākamvasar ko Durantam piedāvāt

  +1 [+] [-]

, 2015-07-10 11:43, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nomainīs vienu PG princesi pret citu?


Bet Nets varētu uz nākamo sezonu labi atvērties Džonsona 30M nost, tagad šitam divu sezonu 20+ M nost... Būs nākamvasar ko Durantam piedāvāt
Nav jau Jo gluži 30 ļimaki. Piedāvāt jau var,bet viņš nekad neaizies uz Nets. Ja nu vienīgi uz East ies,tad tikai kā pats izteicies labprāt savās mājās Washingtonā. Tas pats ar Ty Lawson.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-10 11:59, pirms 9 gadiem
zheel,ka shitaa ar Deronu notikaas, vinju un CP3 deeveeja par labaakajiem PG liigaa, D-will un Dzhonsons jaadod prom,Bruklina citaadi turpinaaks stagneet un speeletajiem ar labaak nebuus,bet par algaam jau shie abi suudzeties nevar

  +5 [+] [-]

, 2015-07-10 12:36, pirms 9 gadiem
Williams par daudz grib, viņam bija iespēja atteikties no divu gadu līguma ar Nets, bet viņš to neizdarīja. Protams, ka negribēja zaudēt piķi! Kas vispār notiek ar algām NBA!!! Pirms pāris gadiem daudzi vīpsnāja par Kobes 20+M, tagad viduvēji spēlētāji saņem gandrīz tikpat. Tāds Kanters, nav slikts protams, bet ir vērts labi ja kādus 7M, bet ne jau 17M sezonā!

Tagad Biedriņa ļimaki pat liekas nekas īpašs, jo nopelnījis tādu līgumu viņš bija un ja tagad viduvējībām maksā tuvu 20M, tad jau Biedriņš par savu sniegumu ar uzviju nopelnīja savus 9M.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-10 15:09, pirms 9 gadiem
KobeB24 rakstīja: Williams par daudz grib, viņam bija iespēja atteikties no divu gadu līguma ar Nets, bet viņš to neizdarīja. Protams, ka negribēja zaudēt piķi! Kas vispār notiek ar algām NBA!!! Pirms pāris gadiem daudzi vīpsnāja par Kobes 20+M, tagad viduvēji spēlētāji saņem gandrīz tikpat. Tāds Kanters, nav slikts protams, bet ir vērts labi ja kādus 7M, bet ne jau 17M sezonā!

Tagad Biedriņa ļimaki pat liekas nekas īpašs, jo nopelnījis tādu līgumu viņš bija un ja tagad viduvējībām maksā tuvu 20M, tad jau Biedriņš par savu sniegumu ar uzviju nopelnīja savus 9M.
Tikmēr d-līgā, vismaz pagājušosezon, 25 000 $ sezonā spēlētājam bija plus mīnus griesti.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-10 16:55, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kāds čiriks stabili jāiepiķo, lai sasniegtu algu grīdu. Pagaidām dikti šķidri izskatās, pat ar visiem 17 Metjūza un 5 Zazas. Ja neiešķiebs Deronam 10nieku, būs jāsāk miskastēm maksāt lielas algas
Par ko tieši tu runā?!?!?!?!

Grīda kkas 80% no salary cap vai kaut kas uz to pusi. Pie 63M, salary bija 52 vai 53. Kkas tāds.