Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Udrihs paliek Sakramento

Andrejs Siliņš

Udrihs paliek Sakramento
Beno Udrihs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" vadība pagarinājusi līgumu ar komandas aizsargu Beno Udrihu, kuru iepriekš bija nolūkojusi Ņujorkas "Knicks" vienība.

Udrihs pēc aizvadītās sezonas kļuva par brīvo aģentu, tāpēc bija iespējama spēlētāja došanās prom no Sakramento. Interesi par aizsarga pakalpojumiem izrādīja Ņujorkas "Knicks" vadība, tomēr Udrihs izvēlējies palikt par "karali". Līguma nosacījumi gan pagaidām netiek izpausti, taču skaidrs, ka aizsargs "Kings" rindās pavadīs vairāk nekā tikai vienu nākamo sezonu.

"Mums ir liels prieks, ka Beno atgriežas komandā," sacīja kluba ģenerālmenedžeris Džofs Petrijs. "Tas mums dod ilglaicīgu stabilitāti vienā no līgas un mūsu komandas kritiskākajām pozīcijām. Viņš jau ir kļuvis par līdzjutēju mīluli. Mēs ceram uz Beno turpmāku izaugsmi un attīstību."

"Ir lieliska izjūta atgriezties Sakramento un pagarināt līgumu ar šo komandu," uzrunā presei sacīja pats spēlētājs. "Mani šeit viss apmierina, viņi man deva iespēju pagājušajā gadā. Esmu laimīgs būt daļa no šīs organizācijas."

"Pie mums ieradās Beno un izdarīja lielisku darbu pagājušajā sezonā," atzīst "Kings" galvenais treneris Redžijs Teuss. "Viņa atgriešanās komandā nozīmē nostiprinātas pozīcijas šajā pozīcijā, kurā ir visgrūtāk spēlēt. Viņš jau pagājušajā sezonā kļuva arvien labāks. Patīkamākais ir tas, ka Beno joprojām ir izaugsmes iespējas, un es ceru tās saredzēt."

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -2 [+] [-]

, 2008-07-10 00:49, pirms 16 gadiem
Kings pagājšsezon izvilka lielo lozi Uldriha personā.

     [+] [-]

, 2008-07-10 00:59, pirms 16 gadiem
Mans ierosinaajums - neveiklaa "dariit lielisku darbu" labaak lietot "dot [noziimiigu/atziistamu] ieguldiijumu".

     [+] [-]

, 2008-07-10 01:48, pirms 16 gadiem
msz_no_sirds rakstīja: Mans ierosinaajums - neveiklaa "dariit lielisku darbu" labaak lietot "dot [noziimiigu/atziistamu] ieguldiijumu".

labs ierosinaajums

  +1 [+] [-]

, 2008-07-10 09:02, pirms 16 gadiem
Vareja iet uz Knicks dabut lielo kapostu