Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Blats: "Kāpēc gan lai cilvēkiem nepatiktu Delavedova?"

Andrejs Siliņš

Blats: "Kāpēc gan lai cilvēkiem nepatiktu Delavedova?"
Metjū Delavedova cīņā uz dēļiem ticis pie bumbas
Foto: AP/Scanpix

Pēc uzvarētās trešās sērijas spēles Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) finālā pār Goldensteitas "Warriors" vienību Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Deivids Blats uzslavēja komandu par parādīto cīņu, kā arī veltīja atzinīgus vārdus komandas aizsargam Metjū Delavedovam.

"Šī ir komanda, kas gatava strādāt, cik smagi vien spēj. Ja tā spēlē, vari sadzīvot ar jebkādu iznākumu," pēc mača savas komandas raksturu uzslavēja "Cavaliers" galvenais treneris Deivids Blats. "Mums vēl priekšā ir tāls ceļš. Beigusies tikai trešā spēle un esam vadībā, bet viss joprojām ir priekšā. Daudzas lietas varējām paveikt labāk šoreiz un mums pie tām jāstrādā. Šobrīd prātā ir tikai ceturtā spēle. Spēlējam tā, kā mums ir jāspēlē."

Treneris arī mazliet detalizētāk norādīja uz problēmām: "Ja mēs būtu labāk spēlējuši uzbrukumā, mums būtu bijusi arī labāka aizsardzība pēdējā ceturtdaļā un nebūtu ielaisti 36 punkti. "Warriors" iemeta metienus, kādus tā var iemest, savukārt mēs nebijām pietiekami agresīvi. Bet Goldensteitai ir diezgan laba komanda. Ja kāds ir aizmirsis, tā izcīnīja 68 uzvaras sezonā un iekļuva NBA finālā. Viņiem būs šādas [veiksmīgas] ceturtdaļas."

"Nedomāju, ka Lebrons veica daudz sliktus metienus. Viņš spēlēja lieliski, viņš kontrolēja spēli un palīdzēja spēlēt tā, kā mums tas vajadzīgs. Metjū [Delavedova] rādījis šādu sniegumu jau iepriekš sezonā. Nedomāju, ka runa ir par pārliecību. Viņš vienkārši spēlē pareizi un drosmīgi," par saviem līderiem izteicās treneris. "Visi mīl Deliju. Viņš spēlē ar sirdi, viņam pirmajā vietā ir tikai komanda. Vai viņš spēlē deviņas vai 40 minūtes - viņš atdos laukumā sevi visu. Kā gan lai cilvēkiem viņš nepatiktu? Viņa lielākais fans šobrīd sēž mājās - tas ir Kairijs Ērvings."

Pats Delavedova gan nebija pieejams pēcspēles komentāriem, jo bija devies uz pārbaudi pie ārsta. Spēles laikā austrāliešu aizsargs juta spēcīgus krampjus. Vairāk par Delavedovas iespējām atgriezties laukumā uz ceturto maču klubs sola ziņot rītdien.

Arī Lebrons Džeimss slavēja Delavedovas sniegumu un pašatdevi laukumā, kā arī uzteica Klīvlendas līdzjutējus: "Viņi bija neticami [un noteikti deva mums lielāku intensitāti]. No sākuma līdz pat beigām. Pēc tik skaļa atbalsta līdzjutējiem tagad jādodas mājās, jādzer daudz tējas nākamo 36 stundu laikā, jo uz nākamo spēli viņiem atkal jābūt tikpat skaļiem. Viņi ir vienreizēji."

"Esam NBA finālā. Spiediens ir no visiem un uz visiem. Biju apmierināts ar to, kā atbildējām uz nonākšanu iedzinējos. Esmu ļoti pārliecināts, ka ceturtajā spēlē rādīsim labāku sniegumu," pēc mača sacīja "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. Tikmēr spēka uzbrucējs Deivids Lī, kurš pēc ilgāka laika aizvadīja labu spēli, atzina, ka Lebrona apturēšanas taktika gulstas uz trenera pleciem: "Viņš ir lielisks spēlētājs, kuru jāmēģina apturēt visas komandas spēkiem. Mums ir pietiekami daudz cilvēku, kas varētu segt viņu. Viņiem ir daudz metēju, kas padara darbu grūtāku."

"Pēdējā ceturtdaļā kļuvām agresīvāki, tāpat kā tas notika pēdējās divās otrā mača minūtēs," iemeslu atdzimšanai pēdējās 12 minūtēs skaidroja Stefans Karijs. "Lai uzvarētu sērijā, mums šādā veidā jāspēlē visas spēles garumā. Mums ir pietiekami garš soliņš un pietiekami daudz talanta, lai tā spēlētu. Nedrīkst būt attaisnojumi tam, kāpēc trīs ceturtdaļas nespēlējām tik labi. Īpaši izbraukuma mačos mums jāspēlē brīvi, jāgūst prieks un jābūt pietiekami agresīviem."

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs: Orlandipo5

  -2 [+] [-]

, 2015-06-10 11:46, pirms 9 gadiem
Orlandipo5 rakstīja: Nākamo maču kareivji paņems,jo Delly ir ārā.
Tad izlīdīs vēl kāds kojots un metīs visu iekša.
Jūtu, ka Karijs paņems tīri uz sevi nākamo no sākuma līdz beigām.

  +3 [+] [-]

, 2015-06-10 11:57, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Tad izlīdīs vēl kāds kojots un metīs visu iekša.
Jūtu, ka Karijs paņems tīri uz sevi nākamo no sākuma līdz beigām.
Koijots nemet visu iekšā, nevajag pārspīlēt. Viņam ir citas kvalitātes spēlē, kas ir ļoti noderīgas Cavs.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-10 12:10, pirms 9 gadiem
Orlandipo5 rakstīja: Nākamo maču kareivji paņems,jo Delly ir ārā.
vai tad jau ir info par to, ka ārā?

     [+] [-]

, 2015-06-10 12:41, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Tad izlīdīs vēl kāds kojots un metīs visu iekša.
Jūtu, ka Karijs paņems tīri uz sevi nākamo no sākuma līdz beigām.
ko tad šonakt nepaņēma? metienu % pie 50%, kas ir ļoti-ļoti labi.. bet redz ar to vien nepietiek

Skatos video un.. Delly vienu flopu uztaisīja.. vai vai

     [+] [-]

, 2015-06-10 13:28, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: vai tad jau ir info par to, ka ārā?
Nekur tā nav teikts, bet to ka slodze viņam jādod mazāka būs, tas noteikti. Bet nu jā, nav teikts arī, ka spēlēs. Jāgaida info par Šampertu arī.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 14:20, pirms 9 gadiem
Dellavedova prosta tādu slodzi netur un viss. Brīnums kā James krampji nevelk katrā spēlē pie 45 minutēm!Bet nu pēc next spēles 2-2 sērijā.

     [+] [-]

, 2015-06-10 14:33, pirms 9 gadiem
Kairijs, Lovs, Varezhao aaraa, Shamperts, Dellavedova nedaudz satraumeejushies. Shis finaala sastaavs, neskaitot Lebronu, izskataas sliktaakais ljoti, ljoti ilgaa laikaa, ja ne pat veesturee

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 15:59, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Kairijs, Lovs, Varezhao aaraa, Shamperts, Dellavedova nedaudz satraumeejushies. Shis finaala sastaavs, neskaitot Lebronu, izskataas sliktaakais ljoti, ljoti ilgaa laikaa, ja ne pat veesturee
nu nevar nepiekrist. Lebrons jau praktiski vienpersoniski abas uzvaras izvilka. Pirms trešās spēles šis viens pats bij sametis kkādus 44% (precīzu skaitli neatceros) no Cavs fināla punktiem.

bet nu nevar gluži teikt, ka sliktākā komanda vēsturē, kas spēlē finālā. Aiversona sixeri 2001. gadā, vai tā paša Lebrona 2007. gada komanda kas bija finālā, škiet vēl briesmīgākas bija. Bet nu uz papīra skatoties, iespējams, ka no pēdējā laika viena no švakākajam komandām sastāva ziņā.

     [+] [-]

, 2015-06-10 16:02, pirms 9 gadiem
atbildot uz Blata jautājumu - tāpēc, ka tas tizlenis ar savu hastlošanu traumē citus. talanta čalim trūkst, izskatās, ka smadzenes arī. jāsaprot, ka nevar pie katras neitrālās bumbas lekt tai virsū, pat neskatoties vai tur kāds tuvumā ir vai nav. padomājiet, ja kkāds Šakvēidīgais tā darītu - katrā spēlē kādam būtu pa lauztai kājai

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 16:12, pirms 9 gadiem
Delavedova nav krievs? Uzvārds tāds aizdomīgs, tulkojot sanāk apmēram "lietu kārtotājs", kas pat ļoti saskan ar visvareno Blatu. LOL

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 16:18, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: atbildot uz Blata jautājumu - tāpēc, ka tas tizlenis ar savu hastlošanu traumē citus. talanta čalim trūkst, izskatās, ka smadzenes arī. jāsaprot, ka nevar pie katras neitrālās bumbas lekt tai virsū, pat neskatoties vai tur kāds tuvumā ir vai nav. padomājiet, ja kkāds Šakvēidīgais tā darītu - katrā spēlē kādam būtu pa lauztai kājai
Delavedova spēlē tieši tā kā plovos ir jāspēlē. Nevienu apzināti traumēt nav centies. Citi tā nedara, jo vienkārši vēlas sevi pasaudzēt, nevis tāpēc, ka skatītos ir kāds tuvumā vai nav. Šakveidīgie tā nedara, jo lielajam spēlētājam, tā lecot, pašam arī ir lielāka iespēja gūt traumu.

  -3 [+] [-]

, 2015-06-10 16:30, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: nu nevar nepiekrist. Lebrons jau praktiski vienpersoniski abas uzvaras izvilka. Pirms trešās spēles šis viens pats bij sametis kkādus 44% (precīzu skaitli neatceros) no Cavs fināla punktiem.

bet nu nevar gluži teikt, ka sliktākā komanda vēsturē, kas spēlē finālā. Aiversona sixeri 2001. gadā, vai tā paša Lebrona 2007. gada komanda kas bija finālā, škiet vēl briesmīgākas bija. Bet nu uz papīra skatoties, iespējams, ka no pēdējā laika viena no švakākajam komandām sastāva ziņā.
es nedomaaju, ka Aiversona komanda bija suudiigaka par abaam Lebrona (2007. un 2015). Vinjam sastaavaa bija DPOY (Mutombo), 6th man of the year (Makijs) un gada coachs (L. Brauns), protams, paarejie paliigi, bet nu no shitaa Lebronam nekas nav. Un arii Aiversona stati bija krietni zemaaki par Lebrona shii gada statiem. Bet par 2007. gada komandu jaapiekriit un ko varam secinaat - Lebronam ne tuvu nav bijushi labaakie komandas biedri visu karjeru, Veids un Bosh tak nestaav klaat Shakam, Gazolam, Rodmenam,Pipenam

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 16:49, pirms 9 gadiem
kā tad. DW un CB ir riktīgi kapātāji, bet norietēja uz LB fona. Tikai manas domas - trio variants bija labs eksperiments.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 16:50, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: es nedomaaju, ka Aiversona komanda bija suudiigaka par abaam Lebrona (2007. un 2015). Vinjam sastaavaa bija DPOY (Mutombo), 6th man of the year (Makijs) un gada coachs (L. Brauns), protams, paarejie paliigi, bet nu no shitaa Lebronam nekas nav. Un arii Aiversona stati bija krietni zemaaki par Lebrona shii gada statiem. Bet par 2007. gada komandu jaapiekriit un ko varam secinaat - Lebronam ne tuvu nav bijushi labaakie komandas biedri visu karjeru, Veids un Bosh tak nestaav klaat Shakam, Gazolam, Rodmenam,Pipenam
Protams, tagadējais sastāvs nestāv ne tuvu, bet nevajag runāt pilnīgas muļķības par Veidu un Bošu. Varbūt NBA vēsturē tie nebija labākie palīgi, bet uz to brīdi pārliecinoši labākie. Parādi vēl vienu spēlētāju, kam kā 2. un 3. opcija ir playoff komandu pārliecinoši līderi. Jā, pēdējā gadā vairs tā nevilka, bet kad Lebrons atnāca uz Heat viņi bija spēka gados.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 16:52, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Tad izlīdīs vēl kāds kojots un metīs visu iekša.
Jūtu, ka Karijs paņems tīri uz sevi nākamo no sākuma līdz beigām.
Tu jau vienmēr jūti,ka būs 18+..

  -2 [+] [-]

, 2015-06-10 17:07, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: es nedomaaju, ka Aiversona komanda bija suudiigaka par abaam Lebrona (2007. un 2015). Vinjam sastaavaa bija DPOY (Mutombo), 6th man of the year (Makijs) un gada coachs (L. Brauns), protams, paarejie paliigi, bet nu no shitaa Lebronam nekas nav. Un arii Aiversona stati bija krietni zemaaki par Lebrona shii gada statiem. Bet par 2007. gada komandu jaapiekriit un ko varam secinaat - Lebronam ne tuvu nav bijushi labaakie komandas biedri visu karjeru, Veids un Bosh tak nestaav klaat Shakam, Gazolam, Rodmenam,Pipenam
Beidz to Lebronu slavināt viņš bez kobes Olimpisko zeltu vēl tagad nebūtu dabūjis. 2008 it īpaši.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 17:10, pirms 9 gadiem
LeBron NBA rakstīja: Tu jau vienmēr jūti,ka būs 18+..
Bet ja būs!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 17:36, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Beidz to Lebronu slavināt viņš bez kobes Olimpisko zeltu vēl tagad nebūtu dabūjis. 2008 it īpaši.
Kobe ir paarveerteetaakais speeleetaajs nba pastaaveeshanas veesturee. Shaks shim pienesa 3 titulus uz paplaates, plus neaizmirstam kas par treneri bija, Fila ieguldiijums bija milziigs. Par pārējiem diviem tituliem, tur veel vareetu piekrist, ka Kobes ieguldiijums bija tieshaam mvp cieniigs. Bet Lebrons ir krietni paaraaks par Kobi, atceramies neseno Lakers izgaashanos ar iespaidiigu sastaavu - Hovards, Nash. Lebrons ar taadu sastaavu buutu panjeemis titulu vai kaa minimums aizkapaajies liidz konferences finaalam. Lebrona vieniigais konkurents ir MJ.

     [+] [-]

, 2015-06-10 17:36, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Bet ja būs!
nomaini tak to profila bildi, gribās uzšaut uzreiz pa to garo ģīmi

     [+] [-]

, 2015-06-10 18:26, pirms 9 gadiem
irbiite86_CAVS_forever rakstīja: Kobe ir paarveerteetaakais speeleetaajs nba pastaaveeshanas veesturee. Shaks shim pienesa 3 titulus uz paplaates, plus neaizmirstam kas par treneri bija, Fila ieguldiijums bija milziigs. Par pārējiem diviem tituliem, tur veel vareetu piekrist, ka Kobes ieguldiijums bija tieshaam mvp cieniigs. Bet Lebrons ir krietni paaraaks par Kobi, atceramies neseno Lakers izgaashanos ar iespaidiigu sastaavu - Hovards, Nash. Lebrons ar taadu sastaavu buutu panjeemis titulu vai kaa minimums aizkapaajies liidz konferences finaalam. Lebrona vieniigais konkurents ir MJ.
Kobe satraumējās pirms po tā kā iespēja pat nebija+nesh ar Howardu abi bija traumēti viņš ievilka rietumos po. Shaks no Orlando aizbēga un, bez Kobes viņš tur nekāds MVP nebūtu. abi meta 30pt finālaa tikai shakam rebi bija vairāk tapēc viņam iedeva MVP.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 19:03, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Beidz to Lebronu slavināt viņš bez kobes Olimpisko zeltu vēl tagad nebūtu dabūjis. 2008 it īpaši.
Bez Kobes un pat bez James dabūtu.

  -2 [+] [-]

, 2015-06-10 19:22, pirms 9 gadiem
armenka rakstīja: Bez Kobes un pat bez James dabūtu.
Būtu no spāņiem pa muguru. Gan 2008g., gan 2012. Bez viņiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 20:39, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Būtu no spāņiem pa muguru. Gan 2008g., gan 2012. Bez viņiem.
Nebūtu.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 21:04, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: atbildot uz Blata jautājumu - tāpēc, ka tas tizlenis ar savu hastlošanu traumē citus. talanta čalim trūkst, izskatās, ka smadzenes arī. jāsaprot, ka nevar pie katras neitrālās bumbas lekt tai virsū, pat neskatoties vai tur kāds tuvumā ir vai nav. padomājiet, ja kkāds Šakvēidīgais tā darītu - katrā spēlē kādam būtu pa lauztai kājai
izklausies pēc āksta. normāls kaplis. kārtīga po cīņa, džekam uzticas un viņš to izmanto, kā māk, un no malas skatoties - ja uzvar, tad pozitīvi

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 21:20, pirms 9 gadiem
Irbiiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sen nebij redzēts. Monstruāls eksperts 😂😂😂😂

Ventilator!!!!
Tu esi kaut reizi spēlējis finālmaču kas ir kā minimums pilsētas čempionāts. Es nedaudz pačekoju un sapratu kapēc lebrons viņu aizstāv un slavē!!! Tas čalis kapā tāpat kā a.strēlnieks tikai dausz augstākā līmenī

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 23:19, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: atbildot uz Blata jautājumu - tāpēc, ka tas tizlenis ar savu hastlošanu traumē citus. talanta čalim trūkst, izskatās, ka smadzenes arī. jāsaprot, ka nevar pie katras neitrālās bumbas lekt tai virsū, pat neskatoties vai tur kāds tuvumā ir vai nav. padomājiet, ja kkāds Šakvēidīgais tā darītu - katrā spēlē kādam būtu pa lauztai kājai
FAIL!!!!!

Tas ir jādara. Ja tev rauj mīzala lekt, tad pats esi vainīgs.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 23:26, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Beidz to Lebronu slavināt viņš bez kobes Olimpisko zeltu vēl tagad nebūtu dabūjis. 2008 it īpaši.
?!?!??!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Nopietni? Tu raksti stulbības bez pamatojuma, bet šitā ir pati lielākā stulbība EVER.... Kā vispār ko tādu var izgudrot. Ak, Dies`....