Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna komandas biedrs Vestbruks - Austrumu nedēļas labākais

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bertāna komandas biedrs Vestbruks - Austrumu nedēļas labākais
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Austrumu konferencē atzinību guvis Vašingtonas "Wizards" saspēles vadītājs Rasels Vestbruks, bet Rietumos par labāko atzīts Bojans Bogdanovičs no Jūtas "Jazz".

Pagājušajā nedēļā latviešu uzbrucēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" guva trīs uzvaras četrās spēlēs, turpinot cīņu par iekļūšanu play-in turnīrā. Rasels Vestbruks izcēlās ar apbrīnojamiem rādītājiem – vidēji 22,3 punkti, 18,3 rezultatīvas piespēles un 17,3 atlēkušās bumbas. Uzvarā pret Indianas "Pacers" saspēles vadītājs līdzās 14 punktiem atdeva 24 piespēles un izcīnīja 21 bumbu zem groza.

Vestbruks visās četrās spēlēs izcēlās ar triple-double, un tagad viņš karjerā šādu kombināciju sakrājis 181 spēlē, kas ir atkārtots NBA rekords. Pašlaik tas pieder Oskaram Robertsonam, kurš spēlēja no 1960. līdz 1974. gadam.

Rietumu konferencē par labāko atzīts uzbrucējs Bojans Bogdanovičs, kura pārstāvētā Jūtas "Jazz" sasniedza 4-0 bilanci un ieņem pirmo vietu. Horvāts vidēji guva 29,3 punktus, izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas un atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles. Produktīvāko maču viņš aizvadīja pret citu Rietumu milzi Denveras "Nuggets", uzvaru kaldinot ar astoņiem realizētiem tālmetieniem un 48 punktiem.

     [+] [-]

, 2021-05-11 00:18, pirms 3 gadiem
Vestbruka cipari ir vienkārši mežonīgi