Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lavīns par ''Bulls'' izsvilpšanu: ''Mēs to esam pelnījuši, jo spēlējam apkaunojoši''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Lavīns par ''Bulls'' izsvilpšanu: ''Mēs to esam pelnījuši, jo spēlējam apkaunojoši''
Demārs Derouzens un Zaks Lavīns Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Čikāgas ''Bulls'' naktī uz sestdienu piedzīvoja zaudējumu savā laukumā ar 117:133 pret Šarlotes ''Hornets''. Tas bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas. Regulārās sezonas pēdējā mājas spēlē atbildi parādā nepalika arī kluba līdzjutēji, kuri savu vienību izsvilpa.

''Ja godīgi, tad mēs esam to pelnījuši. Mēs spēlējam apkaunojoši. Mēs esam ļoti laba basketbola komanda, bet mēs nespēlējam kā tāda. Fani to apzinās un mēs arī to saprotam. Izsvilpšana ir pašsaprotama. Mēs saprotam, ka līdzjutēji mūs atbalsta, bet mums ir jāspēlē labāk,'' sacīja komandas līderis Zeks Lavīns.

Buļļi kopš 1. marta ir izcīnījuši vien sešus panākumus aizvadītajās 20 spēlēs. Sezonu klubs gan iesāka ļoti cerīgi. Čikāga janvāra sākumā atradās Austrumu konferences pirmajā vietā. Skats turnīra tabulā gan vairs nav tik apburošs un ļoti kārotais čempiones tituls var iet secen.

Vienība sāka piedzīvot zaudējumus brīdī, kad savainojās Lonzo Bols un Alekss Karuso. Iepriekš jau informējām, ka Bols komandai nevarēs palīdzēt arī izslēgšanas spēlēs.

Čikāgas ''Bulls'' ar 45 panākumiem 81 spēlē ieņem sesto pozīciju Austrumos. Komanda ir garantējusi sev vietu izslēgšanas spēlēs un regulāro sezonu noslēgs jau šonakt ar spēli Minesotā pret ''Timberwolves''. Mača sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

Lai gan sezonas izskaņa klubam nav bijusi tā labākā, Čikāga joprojām sper soli pareizajā virzienā. Komanda nebija iekļuvusi ''play-off'' četras sezonas pēc kārtas, taču nu šo lāstu ir spējusi lauzt.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/zach-lavin...