Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bulls'' saspēles vadītājs Bols atgriezīsies laukumā vien nākamajā sezonā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Bulls'' saspēles vadītājs Bols atgriezīsies laukumā vien nākamajā sezonā
Lonzo Bols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Čikāgas ''Bulls'' saspēles vadītājs Lonzo Bols atgriezīsies laukumā vien nākamajā sezonā, informē ārzemju mediji un ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Lai gan vēl nesen šķita, ka Lonzo komandai varētu palīdzēt izslēgšanas spēlēs, nu situācija ir krasi mainījusies. ''Bulls'' centās visiem spēkiem palīdzēt Bolam ar rehabilitāciju, taču sportists joprojām jūt diskomfortu un šo sezonu izlaidīs.

Bols nav spēlējis kopš 14. janvāra. Sportistam tika veikta meniska operācija, kuras rezultātā bija plānots, ka tiks izlaistas astoņas nedēļas. Sportists gan neprogresē tik ļoti, cik bija gaidāms un komandai viņš šosezon nepalīdzēs.

24 gadus vecais basketbolists šosezon ir aizvadījis 35 spēles, kurās izcēlies ar 13 punktiem, 5.4 atlēkušajām bumbām un 5.1 rezultatīvu piespēli vidēji katrā no tām.

Čikāgas ''Bulls'' ar 45 panākumiem 78 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē un cīnās, lai garantētu sev vietu izslēgšanas spēlēs. Klubs pirms Bola traumas gan ieņēma ne vien pirmo vietu savā konferencē, bet arī visā līgā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/bulls-guar...