Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bošs atgriezīsies laukumā nākamsezon

Andrejs Siliņš

Bošs atgriezīsies laukumā nākamsezon
Kriss Bošs
Foto: AP/Scanpix

Oficiāli kļuvis zināms, ka Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Maiami "Heat" dārgākais spēlētājs Kriss Bošs nopietno veselības problēmu dēļ šajā sezonā laukumā neatgriezīsies, bet varēs laicīgi uzsākt gatavoties nākamajai sezonai.

Pēc dalības Visu zvaigžņu spēlē Bošs sāka justies slikti un tika nogādāts slimnīcā,kur basketbolistam konstatēja asins recekļus plaušās. Lai gan tas var būt arī dzīvībai bīstami, Boša gadījumā situācija neesot tik nopietna. Skaidrs, ka šajā sezonā spēlētājs laukumā neatgriezīsies, bet klubs izplatījis paziņojumu, ka uz nākamās sezonas sākumu Bošs varētu būt pilnībā gatavs.

30 gadus vecajam Bošam drīzumā tikšot veiktas atkārtotas pārbaudes un, ja tajās neatklāsies nekas jauns, basketbolists varēs atsākt treniņus jau aprīlī. Tiesa, basketbola aktivitātes pilnā apmērā Bošs drīkstēšot uzsākt septembrī. Kā zināms, sezona NBA parasti sākas oktobra izskaņā vai novembra sākumā.

Bošs, kurš vasarā parakstīja jaunu līgumu ar "Heat" par 118 miljoniem uz piecām sezonām un šosezon saņems teju 20,7 miljonus dolāru, 44 spēlēs šajā sezonā vidēji 35,4 minūtēs guva 21,1 punktu, izcīnīja 7,0 atlēkušās bumbas un atdeva 2,2 rezultatīvas piespēles.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-10 14:11, pirms 9 gadiem
Forši, ka var pateikt, ka situācija nav tik nopietna...
Super
Asinīs ir trombi, kas var jebkurā brīdī aizskriet pa asinsvadiem uz smadzenēm un nosprostot tur visu padarīšanu, kas prasīs pāris sekundes, lai cilvēks paliktu tur, kur viņš ir bijis un ... viss... Un ja vēl padomā, ka viņš ir pulsu dzinis augšā, kas paātrina asins riņķošanu... dikti nepatīkamas sajūts...

Būs labi, ja viņam vairs tādi neatjaunosies...

Un cerams, ka spēs pilnvērtīgi atsākt sportot, kas gan ir visai ticams, ka arī varētu nenotikt. Ir sportā bijuši šādi gadījumu ne viens vien un sportisti ir aizgājuši abos virzienos, ir, kas ir atsākuši, itkā nekas nebūtu noticis un ir, kas dzīvi mazliet ir pārdomājuši un pārvērtējuši..
It īpši, ja ir 100 M kabatā jau

  +2 [+] [-]

, 2015-03-10 14:35, pirms 9 gadiem
118 miljoni bija pārāk daudz, pat ja viņš spēlē. Žēl Boša, lai veseļoas, žēl HEAT