Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Smārts apmierināts ar ''Warriors'' aizsardzību

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Smārts apmierināts ar ''Warriors'' aizsardzību
Dorels Raits, Ekpe Judo un Deivids Lī
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas ''Warriors'' galvenais treneris Kīts Smārts pēc izcīnītās uzvaras pār Denveras ''Nuggets'' pauda prieku par komandas sniegumu aizsardzībā. Apmierinājumu par paveikto pauda arī Monta Eliss un Dorels Raits.

''Warriors'' treneris Kīts Smārts

- Par Denveras pēdējo uzbrukumu
- Domāju, ja mačā piedalītos pieredzējušais saspēles vadītājs Čonsijs Bilapss, noslēdzošais uzbrukums ''Nuggets'' izpildījumā būtu citādāks, taču, protams, pretinieku rīcības plānu izkalkulēt ir ļoti grūti. Esmu vienkārši priecīgs par to, ka izdevās izcīnīt uzvaru.

- Par ''Warriors'' aizsardzību mača izskaņā
- Esmu apmierināts ar mūsu darbību aizsardzībā pēdējās izspēles laikā. Ātri atgriezāmies savā laukuma pusē un piespiedām pretiniekus nogādāt bumbu no vienas laukuma puses otrā, kur to saņēma centrs. Nepieļāvām agresīvu caurgājienu, tā vietā samierinoties ar piektā numura metienu no distances, kas mūs, protams, apmierina.

- Par ''Warriors'' aizsardzību kopumā
- Ja mēs varēsim turpināt attīstīties un būt tipiska ceturtās ceturtdaļas aizsardzības komanda, viss būs kārtībā. Izskatās, ka komanda labi spēlē tieši mača izšķirošajos brīžos, uz ko norāda pāris pēdējie mači.

''Warriors'' aizsargs Monta Eliss

- Par atgūšanos no zaudējuma Fīniksā
- Šodien paveicām lielisku darbu. Piecas minūtes līdz mača beigām sākām spēlēt pavirši, tomēr atradām veidu, kā to pārvarēt - iemetām svarīgus metienus un labi nospēlējām aizsardzībā.

- Par Dorela Raita sniegumu
- Viņš nospēlēja lieliski. Mača beigās viņš paveica teicamu darbiņu aizsardzībā pret Karmelo [Entoniju], liekot viņam izpildīt sarežģītus metienus. Labi cīnījās pie groziem un gandrīz sasniedza ''triple-double''. Vienkārši brīnišķīga spēle viņa izpildījumā.

''Warriors'' uzbrucējs Dorels Raits

- Par enerģiju, kas nepieciešama spēlei abos laukuma galos
- Esmu vienkārši priecīgs par to, ka man tiek dota iespēja cīnīties un segt tādus spēlētājus kā Karmelo, kurš var gūt punktus no jebkuras vietas laukumā un paveikt to dažādos veidos. Domāju - mēs paveicām labu darbiņu. Mūsu garie spēlētāji labi palīdzēja aizsardzībā, un, lai arī Entonijs iemeta savus 29 punktus, domāju, ka mēs viņu nosedzām labi.

- Par pēdējo izspēli
- Manuprāt, mačs noslēdzās ļoti dīvaini. Es nesapratu, kas notiek. Kad Nene izpildīja metienu un skanēja spēles beigu sirēna, joprojām nesapratu, kas notiek. Esmu priecīgs, ka metienu izpildīja Nene, nevis, piemēram, Melo vai [Ērls] Smits.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2011-02-10 11:23, pirms 13 gadiem
ja ielaiz vairak ka 100,tad neteiktu,ka defa ir laba

  +2 [+] [-]

, 2011-02-10 11:35, pirms 13 gadiem
Ielaiž pāri pa 100 punktiem un slavē aizsardzību?
Turklāt laikam Smārts nav pamanījis, bet leģendas klīst, ka visbiežāk uzvar tā koamnda, aks uzvar trešo, nevis ceturto ceturtdaļu.

     [+] [-]

, 2011-02-10 11:54, pirms 13 gadiem
2 puslaikā salīdzinoši laba aizsardzība Warriors izpildījumā - ielaisti tikai 46 punkti, lai arī abas komandas spēlēja ātru basketbolu izpildot metienus jau pirmajās 10 sekundēs. Labi, ka ir līderis kas pavilka komandu - Ellis - sameta diezgan sarežģītus metienus.

Tagad sāksies grūtās spēles un lielākā daļa izbraukumā. Ja varētu pietuvoties .500 bilancei, tad uz PO pretendēt būtu pat ļoti reāli.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-10 12:10, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Ielaiž pāri pa 100 punktiem un slavē aizsardzību?
Turklāt laikam Smārts nav pamanījis, bet leģendas klīst, ka visbiežāk uzvar tā koamnda, aks uzvar trešo, nevis ceturto ceturtdaļu.
Nujā, faktiski ar šo Smārts arī netieši norāda, ka komanda labāk aizsardzībā spēlē bez mūsu Andra ("tipiska ceturtās ceturtdaļas aizsardzības komanda", atgādināšu, ka 4Q Biedriņš laukumā konsekventi netiek laists).
Kopsummā tas viss kārtējo reizi norāda, cik Smārts ir vājš un nezinošs kā treneris.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-10 12:13, pirms 13 gadiem
Smarts runaa par aizsardzibu tikai speles izskana!

     [+] [-]

, 2011-02-10 12:44, pirms 13 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Nujā, faktiski ar šo Smārts arī netieši norāda, ka komanda labāk aizsardzībā spēlē bez mūsu Andra ("tipiska ceturtās ceturtdaļas aizsardzības komanda", atgādināšu, ka 4Q Biedriņš laukumā konsekventi netiek laists).
Kopsummā tas viss kārtējo reizi norāda, cik Smārts ir vājš un nezinošs kā treneris.
Tas tik pat labi var liecināt, ka par aizsardzību viņš skatās pēc rezultāta, nevis darbībām laukumā.
Proti, 4/4 viņi iemet vairķa, JO, iespējams, ir jāsarauj vai jāpievelk rezultātā, kas liek mest vairāk, brīžiem arī pietiekami precīzi, lai uzvarētu. Tātad, tiek iemest vairāk, nekā attiecīgaja'ceturtdaļā ielaists. Karoče, laba aizsardzība

Ventspils pret VEF Juniors ar Vefiņam bija laba aizsardzība, tā tik vien nomētāja pretinieku

     [+] [-]

, 2011-02-10 12:45, pirms 13 gadiem
Laba aizsardzība ir, piemēram, Heat izpildījumā, ka pēc puslaika ir - divciparu skaitlis, bet galā spēle tiek uzvarēta ielaižot 2. puslaikā 36 puktus.

     [+] [-]

, 2011-02-10 15:32, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Ielaiž pāri pa 100 punktiem un slavē aizsardzību?
Turklāt laikam Smārts nav pamanījis, bet leģendas klīst, ka visbiežāk uzvar tā koamnda, aks uzvar trešo, nevis ceturto ceturtdaļu.
Tu nevari uzvarētu spēli trešajā ceturtdaļā, bet noteikti to var zaudēt.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-10 23:14, pirms 13 gadiem
''Don`t you dare me call Earl''
(J.R. Smith)

  -2 [+] [-]

, 2011-02-11 00:03, pirms 13 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: ''Don`t you dare me call Earl''
(J.R. Smith)
tieši tā!!! Ērls?WTF???