Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bilapss varētu izlaist spēli

Andrejs Siliņš

Bilapss varētu izlaist spēli
Čonsijs Bilapss
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Detroitas "Pistons" aizsargs Čonsijs Bilapss, iespējams, būs spiests izlaist nākamo spēli pret Orlando "Magic" Autrumu konferences pusfinālsērijā.

Sērijas trešajā mačā pret "Magic" izbraukumā Orlando arēnā Bilapss guva savainojumu, kad sastiepa paceles cīpslu un bija spiests atstāt laukumu. "Pistons" bez sava saspēles vadītāja piedzīvoja smagu zaudējumu un ļāva Dvaitam Hovardam ar draugiem sērijā panākt 1:2.

Sestdien Orlando komandas tiksies vēlreiz, taču pēc šodien aizvadītā treniņa Bilapss vēl nebija pārleicināts, vai varēs piedalīteis mačā: "Vēl priekšā ir viena diena un tad redzēsim, kas notiks. Joprojām jūtu sāpes."

Ceturtdien gan treniņā nepiedalījās kopā ar visu komandu, bet tā laikā vairāk veica dažādas procedūras savainotajai vietai. "Tajā brīdī, kad tas notika, sajutu dīvainas sāpes, sajutu, ka kaut kas nav kārtībā," sacīja Bilapss. "Šo vietu vēl nekad iepriekš nebiju savainojis."

Izmantoptie resursi:
Associated Press

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 00:59, pirms 16 gadiem
Consij Turies!tu esi mums vajadzigs

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 02:06, pirms 16 gadiem
Nu jā, ja viņš izlaistu, tad, visticamāk, Detroita zaudētu otro spēli izbraukumā

     [+] [-]

, 2008-05-09 08:46, pirms 16 gadiem
izlaidīs un Orlando vinnēs!