Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols un Bīls atkal kopā? 2010. gada drafta pirmais numurs labprāt atgrieztos Vašingtonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vols un Bīls atkal kopā? 2010. gada drafta pirmais numurs labprāt atgrieztos Vašingtonā
Džons Vols. Foto: AP/Scanpix

''The Athletic'' žurnālists Deivids Oldridžs vēsta, ka 2010. gada drafta pirmais numurs Džons Vols labprāt atgrieztos Vašingtonas ''Wizards'', kuras rindās spēlēja līdz 2020./2021. gada sezonai.

Džons Vols līdz 2020./2021. gada sezonai spēlēja Vašingtonas ''Wizards'' un bija franšīzes viens no līderiem, bet 2020. gada vasarā basketbolistu aizmainīja uz Hjūstonas ''Rockets'' pret Raselu Vestbruku. Hjūstonas sastāvā Vols nospēlējis 40 mačus, kuros vidēji guvis 20.6 punktus un atdevis 6.9 rezultatīvas piespēles, kamēr šajā sezonā spēlētājs laukumā nav devies nevienā spēlē un, visticamāk, viņa laiks Hjūstonā ir beidzies.

''The Athletic'' žurnālists Deivids Oldridžs vēsta, ka netiek izslēgta Džona Vola atgriešanās Vašingtonā. Basketbolists par šādu iespējamību pēdējā laikā runājis ar sev apkārtējiem cilvēkiem, kā arī līgā strādājošajiem. ''Wizards'' kvalitatīvs saspēles vadītājs ir vairāk nekā nepieciešams. Pēc Spensera Dinvidija aizmainīšanas uz Dalasas ''Mavericks'', šobrīd tās saspēli vada Išs Smits, Rauls Neto un Tomāšs Satoranskis.

Šajā sezonā pirms maiņas darījuma beigām Hjūstonas ''Rockets'' bija iesaistījusies sarunās ar Losandželosas ''Lakers'' par vēlreizējas maiņas veikšanu pret Raselu Vestbruku, kā rezultātā Vols pārietu uz Losandželosu. Sarunas gan nerezultējās ar darījumu. Tikmēr ''Wizards'' līderis Bredlijs Bīls vasarā, visticamāk, atteiksies no līguma pēdējā gada un kļūs par brīvo aģentu. ''Wizards'' gan joprojām ir favorīte jauna līguma noslēgšanā ar savu līderi. Basketbolists pēdējā intervijā pozitīvi izteicās par Dalasas ''Mavericks'' basketbolistu Džeilenu Bransonu, kurš arī vasarā varētu lūkoties pēc jaunas komandas un algas paaugstinājuma.

Džonu Volu Vašingtonas ''Wizards'' izvēlējās ar pirmo numuru 2010. gada NBA draftā. No 2014./2015. gada līdz 2016./2017. gada sezonām basketbolists vidēji sezonā sasniedza ''double-double'' rādītājus - vidēji spēlē guva vairāk par desmit punktiem un atdeva vairāk par desmit piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3154737/202...

  -1 [+] [-]

, 2022-03-09 19:34, pirms 3 gadiem
Nabaga KP, nedod mieru viņam nekur. Tie ball hogi visur kur atlien, sabojā visu spēli. Pagaidām KP ar Kuzmu ir ideāls pāris.

     [+] [-]

, 2022-03-09 19:44, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Nabaga KP, nedod mieru viņam nekur. Tie ball hogi visur kur atlien, sabojā visu spēli. Pagaidām KP ar Kuzmu ir ideāls pāris.
Tā īpaši nepētīju, bet KP pirmajā mačā ļoti reti kad atradās laukumā kopā ar Kuzmu, jo pārsvarā spēlēja vai nu viens, vai otrs, liekas, tikai dažās pēdējās minūtēs laukumā abi atradās kopā. Kā būs turpmāk, redzēsim, bet vismaz pašreiz runāt tieši par duetu KP&Kuzma var tikai nosacīti un tikai nākotnes izteiksmē. Gribētos jau gan, jo viņiem abiem kopā vajadzētu izdoties vareni.

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:00, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Tā īpaši nepētīju, bet KP pirmajā mačā ļoti reti kad atradās laukumā kopā ar Kuzmu, jo pārsvarā spēlēja vai nu viens, vai otrs, liekas, tikai dažās pēdējās minūtēs laukumā abi atradās kopā. Kā būs turpmāk, redzēsim, bet vismaz pašreiz runāt tieši par duetu KP&Kuzma var tikai nosacīti un tikai nākotnes izteiksmē. Gribētos jau gan, jo viņiem abiem kopā vajadzētu izdoties vareni.
Kaut kur bija intervija ar Kuzmu, kurā viņš baidīja nākamos pretiniekus, spēlējot duetā ar KP, ik pa brīdim mainoties 4. - 5. Par Volu - negribētos + kā tad ar viņa milzīgo algu??

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:04, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Nabaga KP, nedod mieru viņam nekur. Tie ball hogi visur kur atlien, sabojā visu spēli. Pagaidām KP ar Kuzmu ir ideāls pāris.
hahahahahah, debīlais Podriņķa fanāts.

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:17, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Kaut kur bija intervija ar Kuzmu, kurā viņš baidīja nākamos pretiniekus, spēlējot duetā ar KP, ik pa brīdim mainoties 4. - 5. Par Volu - negribētos + kā tad ar viņa milzīgo algu??
Nu pēdējais gads, tātad alga diskutējama ar pienesumu komandai. Gan jau pats gribēs kādus 30M. Bet, lai kādu līgumu šim dotu, viņš toč ir rindā pirmais, lai līgumā būtu punkts par nospēlētajām spēlēm sezonā.

Slikts variants jau viņš nebūtu, bet ne jau pa 30M. Par tiem pašiem 20M nederētu.

WSH jau diezgan viegli - noslēdz līgumu ar Wall un atjauno ar Bīlu tur varētu lekt pāri griestiem kā vien tīk, bet vai īpašnieks to grib. Nav nekas dzirdēts.

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:25, pirms 3 gadiem
PorcelanaEnkurs rakstīja: hahahahahah, debīlais Podriņķa fanāts.
hahahhaa debīlais fathoga fanāts

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:27, pirms 3 gadiem
Neticās ka treidotu atpakaļ uz WSH.Te drīzāk buy out,bet stipri šaubos ka Wall grib atdot Rockets naudu

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:38, pirms 3 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Neticās ka treidotu atpakaļ uz WSH.Te drīzāk buy out,bet stipri šaubos ka Wall grib atdot Rockets naudu
Ā.... pat nepiefiksēju savā komentā. Domāju, ka šim pēdējais gads. Bet vēl 47M player option. Loģiski, ka to naudu viņš savāks.

     [+] [-]

, 2022-03-09 20:45, pirms 3 gadiem
"Endrjū Boguts savā podkāstā “Rogue Bogues” atklājis, ka avoti viņam norādījuši, ka Vašingtonas “Wizards” līderis Bredlijs Bīls gaidāmajā starpsezonā mēģinās apvienoties ar Filadlefijas “76ers” zvaigznēm Džeimsu Hārdenu un Žoelu Embīdu."

     [+] [-]

, 2022-03-09 21:29, pirms 3 gadiem
Bet vai tas pats Bīls netika sacījis, ka gribot spēlēt kopā ar KP?

     [+] [-]

, 2022-03-09 21:56, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Bet vai tas pats Bīls netika sacījis, ka gribot spēlēt kopā ar KP?
Bīls jau nesaka,ka grib spēlēt ar Wall kopā.Viņš vnk neiebilst
Bet visi jau smejas,ka Bogutam nav nekādu avotu