Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzam varētu būt nepieciešama operācija, Furnjē jāizlaiž vismaz divas spēles

Andrejs Siliņš

Rouzam varētu būt nepieciešama operācija, Furnjē jāizlaiž vismaz divas spēles
Deriks Rouzs
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" saspēles vadītājs Deriks Rouzs atklājis, ka kaula izauguma dēļ viņam varētu būt nepieciešama operācija, savukārt Orlando "Magic" uzbrūkošajam aizsargam Evanam Furnjē savainojuma dēļ jāizlaiž vismaz divas nākamās spēles.

Rouzs vasarā parakstīja līgumu ar "Cavaliers", taču salīdzinoši neilgi pēc sezonas sākuma pameta komandu personisko iemeslu dēļ. Izskanēja runas, ka basketbolists apdomājot, vai nelikt punktu savai savainojumu mocītajai karjerai. Tomēr Rouzs atgriezās Klīvlendā un piektdien pirmoreiz runāja ar vietējiem medijiem.

29 gadus vecais Rouzs atklāja, ka kreisajā potītē viņam ir kaula izaugums, kas liek just sāpes. Pagaidām spēlētājs mēģināšot tikt ar šo problēmu galā bez ķirurģiskas iejaukšanās, taču nav izslēgts, ka tāda būs nepieciešama.

191 centimetru garais Rouzs, kurš 2011. gadā tika atzīts par sezonas vērtīgāko spēlētāju, šosezon piedalījies septiņos mačos, vidēji 27 minūšu laikā gūstot 14,3 punktus, izcīnot 2,6 atlēkušās bumbas un atdodot 1,7 rezultatīvas piespēles.

Orlando "Magic" franču aizsargs Evans Furnjē labās kājas potītes sastiepuma dēļ izlaidīs vismaz nākamās divas komandas spēles. 25 gadus vecais Furnjē šosezon vidēji 32 ar pusi minūtēs guvis 18,3 punktus, izcīnījis 3,2 bumbas un atdevis 3,0 piespēles.

Šī ir otrā no piecām sezonām Furnjē līgumā ar "Magic", kas paredz 85 miljonu dolāru lielu atlīdzību piecos gados jeb 17 miljonus sezonā.

     [+] [-]

, 2017-12-08 21:19, pirms 7 gadiem
gan jau tad nākošsezon!