Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Haslems kļuvis par ''Heat'' viceprezidentu basketbola attīstības jautājumos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Haslems kļuvis par ''Heat'' viceprezidentu basketbola attīstības jautājumos
Judonis Haslems. Foto: AFP/Scanpix

Judonis Haslems, kurš visu savu NBA karjeru pavadīja Maiami ''Heat'' sastāvā, pēc karjeras beigām ir kļuvis par šīs organizācijas viceprezidentu basketbola attīstības jautājumos.

Judonis Haslems, kurš no 2003. līdz 2023. gadam pārstāvēja Maiami ''Heat'' klubu, ar to kļūstot par trīskārtējo čempionu, ātri vien pēc karjeras beigām nonācis kluba birojā. Viņš nozīmēts par viceprezidentu basketbola attīstības jautājumos. Haslema pārziņā būs darbs ar treneru korpusu, ''Heat'' un G-līgas komandu monitorēšana, kā arī organizācijas reprezentēšana sabiedrībā.

20 gadu laikā, ko viņš pavadīja ''Heat'' sastāvā, 16 sezonas viņš bija kapteinis. Viņš bez Dveina Veida ir viens no diviem, kurš izcīnījis visus trīs pašreizējos komandas titulus. Pagājušajā sezonā, kas kļuva par viņa pēdējo, Haslems 43 gadu vecumā bija līgas vecākais spēlētājs. Tāpat viņš kļuvis par līgas vecāko spēlētāju, kurš piedalījies NBA finālsērijā.

Pēc karjeras beigām viņš ar ''Heat'' īpašniekiem ilgāku laiku bija pārrunās par iesaistīšanos kluba darbā, pēdējās nedēļās esot redzams kluba treniņos. Maiami ''Heat'' jauno sezonu sācis ar trim uzvarām septiņās spēlēs, kas šobrīd dod desmito vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-08 13:41, pirms 11 mēnešiem
Malacis , repekts Uvim